Ν. Σαμαράς: “Ενημέρωσε άραγε κάποιος τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, ότι από σήμερα το πρωί και για 24 ώρες το Μαμάτσειο νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς αναισθησιολόγο” (Γράφει ο Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας & Aντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Ν. Σαμαράς)

17 Ιανουαρίου 2022
18:22

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας & Aντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Ν. Σαμαράς, ο οποίος δημοσίευσε ανάρτηση του kozan.gr, σε σχέση με την υπογραφή της σύμβασης, με τον ανάδοχο, για την κτηριακή επέκταση του Γ.Ν. Μαμάτσειου Κοζάνης, σχολιάζει: Ενημέρωσε άραγε κάποιος τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, ότι από σήμερα το πρωί και για 24 ώρες το Μαμάτσειο νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς αναισθησιολόγο και χρειάσθηκε η συνδρομή συνταξιούχου συναδέλφου αναισθησιολόγου για να σωθεί η ζωή ενός 16χρονου εφηβου;…. Αφελείς απορίες…..Καληνύχτα Κοζάνη !!!”

8 σχόλια

  • Βρε βρε!!!! τι ηταν αυτο παλι, αφησες τα ομορφα τα λογια που ελεγες για εμας τους υγιεις σκεπτομενους και εδειξες ενδιαφερον συναδερφικο??? Τι ηταν αυτο βρε , μηπως σου επεσε το φλουρι και ηρθε η φωτιση του Κυριου??

    Καληνυχτα και σε εσενα ……

  • ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ(ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ), ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΞΥΜΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Τ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ.ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ.ΕΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ;ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    • Το Περιφερειακο Συμβουλιο να συνεδριασει με μοναδικο θεμα : την καλυψη των κενων θεσεων σε γιατρους των μοναδων υγειας της Περιφερειας Δ.Μακεδονιας και να δωσει οικονομικα κινητρα.Στο κατω κατω γης γραφης δε θα τα δωσουν απο την τσεπη τους.Ο φορολογουμενος λαος θα τα πληρωσει.Η αμεση λυσει θα βελτιωσει την υγεια των κατοικων της Δ.Μακεδονιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.