ΦΣ Κοζάνης: Eνίσχυση με Τζένγκιζ Κριεμάντι

18 Ιανουαρίου 2022
22:17

 

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τζένγκις Κριεμάντι (Kryemadhi).

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Σάκη Παπαβασιλείου, έμεινε ελεύθερος από τη Σαντορίνη ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τον Πιερικό.

Ο νεαρός άσος εντάχθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης στo πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Κοζάνης” και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας της πόλης μας.

9 σχόλια

  • Όταν λέμε ότι έμεινε ελεύθερος από τη Σαντορίνη;;;; Εννοούμε τη γνωστή Σαντορίνη;;; Δηλαδή η Σαντορίνη έχει ομάδα. Και αφήνει και ελεύθερους;;; ?

    • Πόσο άσχετος είσαι!! Εδώ και χρόνια η Σαντορίνη έχει δυνατές ομάδες στα πρωταθλήματα,όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά και μπάσκετ και βόλεϊ. Πού ζεις εσύ; Κάνε μια αναζήτηση και θα δεις. Όπως κ για άλλα νησιά,πχ. Πανναξιακός.

  • Με τι ασχολειται ο κοσμος!!!! Γιατι η σαντορινη δεν μπορει να εχει ομαδα???
    Πως λεμς κοζανη, σερρες, κιλκις, λευκαδα κερκυρα, ατλαντιδα….καπψς ετσι!!!

  • Η Σαντορίνη είναι παμπλουτη περιοχή σε σχέση με τη φτωχή κοζανη. Οπότε ναι, και ομάδες έχει ποδόσφαιρο και βόλεϊ, και μας κάνει πλάκα. Σαντορίνη παγκόσμιος τουριστικός προορισμός. Κοζάνη, τόπος εξορίας και ιθαγενών με καθρεφτακια

  • Οι χειροτεροι αθλητικοι χωροι της Ελλαδας ειναι στην Κοζανη. Τετοιο χαλι, τετοια αλφαδια πουθενα. Αληθεοα υπαρχει αντιδημαρχος???? Ο εξαφανισμενος τον εχουμε δει 1 φορα απο την αρχη της θητειας τουυ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.