Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr για εγκατάλειψη δύο σκύλων στο χωριό Ανατολικό Εορδαίας

19 Ιανουαρίου 2022
12:38

 Χθες το βράδυ 18/1/2022 αυτοκίνητο χρώματος γκρι εγκατέλειψε 2 σκύλους, στο χωριό Ανατολικό. Ερχόμενος από Πεντάβρυσο, σταμάτησε και παρά τις φωνές κατοίκων, άνοιξε τις πόρτες και πέταξε κυριολεκτικά τα ζώα στον δρόμο. Οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να πλησιάσουν το αυτοκίνητο καθώς έφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς Κομνηνά. Κακούργημα η εγκατάλειψη ζώων βάση του Ν.4830/2021.

3 σχόλια

  • αυτοι δεν ειναι ανθρωποι,εχουν διαταραγμενη προσωπικοτητα,ειναι για την ιδια την κοινωνια επικινδυνοι,γιατι η συμπεριφορα αυτη απεναντι στα ζωα λεει πολλα

  • Εδώ και πολλά χρόνια το Ανατολικό είναι ο τόπος που το κάθε κτήνος παρατάει τα σκυλιά του. Ίσως να φταίει το άτυπο κυνοκομείο που λειτουργούσε παλαιότερα στο χωριό, ίσως η κοντινή απόσταση απο την πόλη της Πτολεμαίδας. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν φταίνε τα ζώα και οι κάτοικοι του χωριού, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αδέσποτα. Εάν ακούει κάποιος από τον Δήμο, προσωπικά αμφιβάλω, θα πρέπει να γνωρίζει οτι ο Δήμος είναι της Εορδαίας και όχι της Πτολεμαίδας. Επιτέλους ας κοιτάξουν και λίγο προς τα χωριά και αν δεν μπορούνε, να δώσουν αρμοδιότητες και οικονομική ενίσχυση να κάνει κάποια βασικά πράγματα ο πρόεδρος της κοινότητας.

  • Το φενομαινο αυτό υπάρχει παντού σε όλα τα χωριά του Δήμου μας.Σε μερικά ειδικά έχει ξεφύγει η κατάσταση(Αγ.Χριστοφορος).7-8 μαντροσκυλα κάθε πρωί αναστατώνουν την πλατεία και έχει και μικρά παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο για το σχολείο.Οταν γίνει το κακό θα είναι αργά.Επιτελους κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το φενομαινο,λύση δεν είναι να τα μαζεύουν από το ένα χωριό και να τα πετάνε στο άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.