Σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχων στα σχολικά κτήρια του Δήμου Φλώρινας – Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

19 Ιανουαρίου 2022
12:37
Κανένα σχόλιο

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ελέγχου των σχολικών κτηρίων στην πόλη της Φλώρινας και στις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή τους και να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια την εκπαιδευτική διαδικασία, μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου.

Μετά τις αυτοψίες από κλιμάκια της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), διαπιστώθηκε πως στην πλειονότητα των κτηρίων δεν παρατηρούνται ζημιές που να εμπνέουν ανησυχία.

Αναμένεται η ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης των ελέγχων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα αποκατάστασης.

Για τον λόγο αυτό, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.