kozan.gr: Φανερά ενοχλημένος ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Πρόδρομος Ασλανίδης: “Δεν υπήρξε καμία αστοχία από την πολιτική προστασία στην περίπτωση της ισχυρής χιονόπτωσης της κακοκαιρίας “Διομήδης” που έπληξε κυρίως την ορεινή περιοχή του Καταφυγίου – Το θέμα εν προκειμένω δεν είναι η αστοχία αλλά οι εμμονές κάποιων που έχουν ψυχολογικά χαρακτηριστικά”

21 Ιανουαρίου 2022
09:43

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Πρόδρομος Ασλανίδης, αναφέρει:Διάβασα κάποια πικρόχολα σχόλια περί αστοχιών της πολιτικής προστασίας. Η αντιμετώπιση και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τη ισχυρή χιονόπτωση της κακοκαιρίας “Διομήδης” που έπληξε κυρίως την ορεινή περιοχή του Καταφυγίου στο Βελβεντό, έγινε με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία και δεν υπήρξε καμία αστοχία από την πολιτική προστασία ,που αρμοδιότητα της σ΄ αυτή την περίπτωση είναι η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων. Το θέμα εν προκειμένω δεν είναι η αστοχία αλλά οι εμμονές κάποιων που έχουν ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Αντιλαμβάνεστε, ότι αυτοί οι τύποι πάντοτε θα υπάρχουν έχοντας βαθειά μέσα στο αίμα τους το μικρόβιο του πονηρού ελληναρά που όλοι οι άλλοι τους φταίνε, ενώ αυτοί είναι …..πρότυπο. Πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να εκτονώνουν τις διαθέσεις τους”.

*** Δε γνωρίζουμε σε ποιον και τι ακριβώς αναφέρεται ο κ. Ασλανίδης πάντως πρόσφατο άρθρο που αναφερόταν σε αστοχίες στο κομμάτι του αποχιονισμού ήταν εκείνο του πρώην βουλευτή Κοζάνης Χ. Κάτανα (δείτε εδώ)

18 σχόλια

  • δεκτον.. ερωτηση εδω και 2 εβδομαδες και λιγο ποιο πριν εχετε γεμισει τουσ δρομους με αλατι υπερβολικο ! ουτε χιονι ειχαμε ουτε υγρασια/παγετο για να παγωσουν! πρεπει να ριξετε σον και καλα οσο αλατι προμηθευτικατε για φετοσ ? εκτος οτι θα σαπισουν τα αυτομινητα διχωσ λογο ουτε ανασα να παρουμε δεν μπορουμε οταν περναει κατι … μιαν απαντηση παρακαλω

  • ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Κοζάνης ο Κύριος Γρίβας γιατι δεν μιλάει δεν εχει ευθύνες που πέφτει ο δρόμος….μιληστε κύριε διευθυντα.

  • Πράγματι όλοι καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για το κείμενο του κ. Κάτανα.
    Αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν αντιμετοπίζουν ανοιχτά τα «πικρόχολα» σχόλια του κ. Κάτανα και ονομαστικά.

    • Προφανώς δεν έχουν το σθένος για να δεχτούν τις συνέπειες από τις απαράδεκτες ύβρεις που χρησιμοποιούν. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Προτιμούν φτηνές και ανώδυνες λύσεις κατόπιν εντολής Περιφεριάρχη. Ακόμα μεγαλύτερη πολιτική φθήνια δηλαδή .

  • Ο κ. Ασλανίδης είναι από τους πιο επιτυχημένους Διευθυντές. Εργατικός και αποτελεσματικός. Τέτοια άτομα κοσμούν τον Δημόσιο τομέα. Ευχαριστούμε Πρόδρομε και συνέχισε την καλή δουλειά. Κακεντρεχείς θα υπάρχουν πάντα ανεξαρτήτως έργου και αποτελέσματος.

  • Κ.Ασλανιδη, ο δρομος τελικα ανοιξε;μπορω να παω στο Καταφυγι η θα περιμενω το καλοκαιρι;Απαντησε σ`αυτο για να καταλαβουμε αν η κριτικη ειναι δικαια, καλοπροαιρετη η κακοπροαιρετη.

  • Οι άνθρωποι στο 2022 ήταν αποκλεισμένοι και αντί να βγείτε να ζητήσετε μια συγνώμη και να σκύψετε το κεφάλι φέρνοντας τον εαυτό σας στην θέση τους, μιλάτε για ευθύνες και άστοχα σχόλια. Η θέση σας, χωρίς να σας γνωρίζω, νομίζω είναι γεμάτη ευθύνες και βοήθεια στον πολίτη οπότε ή κάντε την δουλειά σας σωστά ή δώστε την θέση σας σε κάποιον που μπορεί. Επαναλαμβάνω ότι είναι τραγικό να αποκλειστεί χωριό στο 2022, αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρώνουν φόρους;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.