ΦΣ Κοζάνης: Επιθετική ενίσχυση με Βασίλη Πάλλα

21 Ιανουαρίου 2022
16:15

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πάλλα.

Ο αθλητής συμφώνησε και εντάχθηκε στην οικογένεια του ΦΣ Κοζάνης. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της ομάδας μας, ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα με την οποία “συστήθηκε” στις ανώτερες κατηγορίες. Σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, εντάχθηκε στην αποστολή και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με το ΦΣ Κοζάνης στo πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βασίλης Πάλλας γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1991 (31) έχει ύψος 1,83 και θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδα μας. Στην πλούσια, γεμάτη εμπειρία καριέρα του πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα σε Γ´ Εθνική το 2018-2019 και 2019-2020 με ΠΟ Τρίγλια και Α.Ε.Π. Π.Ε.Κοζάνης αντίστοιχα. Ο Βασίλης ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό Κοζάνης και από εκεί πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς (U20) ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη, ΑΟ Λουκίσια, Αστέρα Μαγούλας, Φωστήρα, Καβάλα, FC Σέρρες, ΑΟ Επισκοπή Ρεθύμνου, Καμπανιακό, Αγροτικό Αστέρα, ΑΣ Ρόδου, Τρίγλια, Α.Ε.Π. Π.Ε. Κοζάνης και τέλος στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καλληράχης.

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της ”Κοζάνης” και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας της πόλης μας.

Βασίλη, καλώς ήρθες και πάλι στην ΚΟΖΑΝΗ!

5 σχόλια

  • Δεν γίνεται κατανοητό γιατί οι ανακοίνωσεις των ομαδων αναφέρουν σε πόσες ομάδες αγωνίσθηκε ο νεαποκτηθεις απ’ αυτές ποδοσφαιριστης,διότι πολύ εύκολα εκλαμβάνεται η να εκληφθει ότι αυτός ειτε είναι ένας γυρολόγος ποδοσφαιριστής,που δεν κατάφερε να σταδιοδρομιση στις τόσες ομάδες που αγωνίσθηκε είτε διοτι αυτό γίνεται για να είσπραξη χρήματα

  • Επαγγελματίας είναι δεν είναι κακό να γυρίζει και να παίρνει χρήματα ή δουλειά του είναι. Προς έπαινο είναι που βρήκε άλλου είδους δουλειά και δεν πήγε στα 8μηνα. Τίμια βγάζει το ψωμί του.

  • Πλεον δεν υπαρχει το παλιο για παντα σε μια ομαδα, οι παικτες πανε ωπου τους θελουν, λογω ελειψης σωστου προγραμματισμου λιγες ομαδες πετυχαινουν τους στοχους τους με αποτελεσμα οι παικτες να αλλαζουν συνεχεια ομαδες. Σωστη η παρατηρηση για κανονικα δεδομενα, οχι για το εγχωριο ποδοσφαιτικο γιγνεσθαι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.