Kλειστά τα σχολεία, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στο Δήμο Εορδαίας – Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

23 Ιανουαρίου 2022
18:08

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας

Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

12 σχόλια

  • σωστος ο δημαρχος. οι αλλοι οπου παει το κοπαδι, παει ενα στον γκρεμο πανε και τα αλλα απο πισω. ο αλλος σου λεει ανοιγω με 1 ή 2 ωρες καθυστερηση. οτι να’ναι. σωστα επραξες και αυτην τη φορα δημαρχε

  • Μπράβο στον Δήμαρχο!!! Επιτέλους σκέφτονται την υγεία των παιδιών μας!! Γιατί δεν μας έφτανε το covid θαχαμε και τα κρυώματα!!!

  • Τώρα σοβαρά? Αν τα παιδιά πήγαιναν στο σχολείο 2 ώρες αργότερα, στις 10, ποιο θα ήταν το πρόβλημα; Ελαφρά τη καρδία κλείνει τα σχολεία ο δήμαρχος και απερίσκεπτα τον επιβραβεύουν κάποιοι εδώ μέσα. Όμως υπάρχουν και γονείς που εργάζονται (you know..work!) και δεν έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν άδειες όποτε θέλουν. Επίσης δεν ζούμε στο 1950. Στα σχολεία υπάρχει θέρμανση, από τηλεθέρμανση ή πετρέλαιο. Οπότε μπορεί κάλλιστα να πάει ο διευθυντής από την προηγούμενη, να ρυθμίσει τον θερμοστάτη και σε θερμοκρασία και την άλλη ημέρα να είναι ιδανικά. Άντε και να σκεφτεστε λίγο περισσότερο πριν γράψετε τα μπράβο και τα συγχαρητήρια δήμαρχε.
    Υ.Γ.: Το ότι η αποφαση πάρθηκε τελευταία στιγμή και ήμασταν ο τελευταίος δημος στην περιφέρεια, λες και εμείς ζούμε σε άλλο υψόμετρο,δεν θα το σχολιάσω..

  • Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τα σχολεία συνέχεια. Ας ξεκινούσαν τα μαθήματα στις 10, όπως στους άλλους Δήμους. Οι άνθρωποι που δουλεύουν κι έχουν παιδιά στο δημοτικό είναι σε απελπισία. Που να αφήσουν τα παιδιά? Πως θα χειριστούν αυτά μόνα τους τον εξοπλισμό κι οποιοδήποτε πρόβλημα(σύνδεσης κλπ) προκύψει?

    • ας ξεκινουσαν και στις 12. δηλαδη ρε ανθρωπε αν ανοιγαν 10 και κλεινουν που κλεινουν στη 1, τι θα εκανες; θα επαιρνες το παιδι σου μαζι στη δουλεια σου, θα εφευγες 10 παρα να το πας σχολειο και υστερα 1 παρα θα ξαναπηγαινες να το παρεις; για ηλιθιους μας περνας; καλα ειπε ενας εδω μεσα, και για μιση ωρα να τα ανοιγαν θα τρεχατε καποιοι να ξεφορτωθειτε τα παιδια σας, (ειδικα οι ανεργες κυριες, τους χαλαει τον πρωινο τους καφε)

      η απαντηση μου και προς τον Ανώνυμος – 24 Ιανουαρίου, 2022 at 07:49 που σκεφτεται πολυ!

  • Τα σχολεία υπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών, όχι των γονέων που δουλεύουν, δεν είναι παιδοφυλακτήρια. Η απόφαση είναι σωστή. Σε συνθήκες ολικού παγετού θα έπρεπε να ανοίγουν τα παράθυρα για πέντε λεπτά κάθε τέταρτο. Τα παιδιά θα έπρεπε να μείνουν για πέντε ώρες μέσα στην αίθουσα και στη θέση τους, αφού ο προαυλισμός θα ήταν αδύνατος λόγω παγετού και το διάλειμμα στον διάδρομο απαγορεύεται για να μην αναμιχθούν παιδιά διαφορετικών τάξεων. Στα διαλείμματα τα παράθυρα θα έμεναν ανοιχτά με τα παιδιά μέσα στην τάξη. Τα παιδιά θα έπρεπε να βγάλουν τις μάσκες σε κλειστό χώρο για να φάνε ή να πιουν νερό. Η απόφαση είναι σωστή λόγω covid 19, όχι λόγω παγετού μόνο. Ποιο είναι το αντεπιχείρημα;

    • το αντεπιχειρημα φιλε μου ειναι ο πρωινος καφες και το πρωινο μαγειρεμα – facebook κτλ. χανονται αυτα για λιγο κρυο; τι λεμε τωρα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.