kozan.gr: Ένας Youtuber από την πόλη της Κοζάνης, με τεράστια απήχηση, πανελλαδικά, στη νεολαία – Άγγιξε, σήμερα Κυριακή 23/1, τους 5000 online χρήστες, που παρακολουθούσαν ζωντανά το live του στο youtube

23 Ιανουαρίου 2022
19:09

 

Για όσους γνωρίζουν – έστω κι ελάχιστα – από youtube, ξέρουν πολύ καλά, πως, το να σε παρακολουθούν 5000 άτομα τη στιγμή που “στριμάρεις”, δηλαδή τη στιγμή που προβάλεις “ζωντανό” περιεχόμενο, από το χώρο που βρίσκεσαι, προς τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι σαν την “απευθείας σύνδεση” που αναφέρεται στην τηλεόραση, δεν το λες και μικρή υπόθεση. Εδώ και κάποιους μήνες ο Τόλης Τσιρούδης, γνωστός Youtuber της περιοχής μας (Internet4u), από την πόλη της Κοζάνης, έχει καταφέρει, να προσελκύσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, ειδικά στις μικρές και πολύ μικρές ηλικίες, παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι GTA RP. Ο Tonik Iconic, είναι ο χαρακτήρας του Τόλη στο GTA RP, σε μια σειρά επεισοδίων που μετρά, πλέον τρεις σεζόν. Σήμερα, 23/1/2022, ο Τόλης επιχείρησε να κάνει το πρώτο του livestream (ζωντανό) παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι κι έγινε πραγματικά …χαμός! Δυστυχώς δε μπόρεσε να ολοκληρώσει, όπως επιθυμούσε, το επεισόδιο κι αυτό γιατί κάποια “πειραχτήρια”, εντός του παιχνιδιού, που του έβαζαν διαρκώς εμπόδια, σε συνδυασμό με κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο server του παιχνιδιού, λόγω της μεγάλης κίνησης (traffic), του χάλασαν τα σχέδια. Ωστόσο ο Τόλης, γι’ ακόμη μια φορά απέδειξε πως έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών και το κανάλι του μετρά, ήδη, 158 χιλ. εγγεγραμμένους.

kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.