Είναι τρελός ο πρόεδρος… Τα πανηγύρια της Κοζάνης στα αποδυτήρια του Ριζαρίου μετά τη μεγάλη νίκη της Κοζάνης επί του Εδεσσαϊκού με σκορ 0-3

23 Ιανουαρίου 2022
19:19

Είναι τρελός ο πρόεδρος… Τα πανηγύρια της Κοζάνης στα αποδυτήρια του Ριζαρίου μετά τη μεγάλη νίκη της Κοζάνης επί του Εδεσσαϊκού με σκορ 0-3

matiesstasport.blogspot.com

15 σχόλια

    • Αυτα με τους σουρδους και τους αουτους πεθαναν πριν 30 χρονια. Η Κοζανη ηταν ειναι και θα ειναι η ομαδα των Ποντιων της πολης.

  • Να αφιερώνεις τον χρόνο από την οικογένεια .σου. από την εργασία σου .και χρήματα από την τσέπη σου. Μόνον Τρελός

  • Συγχαρητήρια για την νίκη της Κοζάνης…… Αυτή ήταν νίκη ανόδου….. Προσοχή όμως, γιατί όπως πρηροφορουμε , πίσω από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό και συνεκδικητη του τίτλου βρίσκετε ο Σαββίδης…… Το νου σας…..

  • Από την μέχρι σήμερα διεξαγωγή του πρωταθλήματος προκύπτει ότι όλες οι ομάδες αυτής της κατηγορίας δεν είναι αξιόλογες και μια μέτρια ομάδα μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλητηρια
    Συνεπώς δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια,ούτε βαρυγδουπες και εμφατικες δηλώσεις,αλλά υπομονή και τυχη

  • Καλά κάνουν και πανηγυρίζουν , μακάρι να πάει καλά και η ΑΕΠ για να ανεβεί λίγο το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας , γιατί στα άλλα έχουμε το μαύρο μας το χάλι..! (Πρώτοι στην ανεργία , στην πανδημία και με την καταστροφική απολιγνιτοποιηση αν δεν ξυπνήσουμε και ομονοήσουνε θάψουμε ακόμα χειρότερα) αλήθεια ποιος είναι πρόεδρος γιατί πράγματι δε γνωρίζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.