Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Παράταξης, του Δήμου Εορδαίας, “ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” με τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

24 Ιανουαρίου 2022
20:34
Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης, του Δήμου Εορδαίας, “ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” συναντήθηκε σήμερα 24/1/2022 ημέρα Δευτέρα, με τον Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, στο γραφείο του.
Συζητήθηκαν τα θέματα:

1) πορεία του κορονοϊού στην περιοχή μας

2)γενική κατάσταση του νοσοκομείου και ανάγκες για Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό
3)Πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης για τον υγειονομικό χάρτη της περιοχής
4)Δημιουργία μονάδας ΣΗΘΥΑ για την ενεργειακή κάλυψη του ΕΤΕΚΑ και του Νοσοκομείου.
Παρουσιάσαμε στον Διοικητή τις θέσεις και τις προτάσεις μας, για την στήριξη του Μποδοσάκειου, που το θεωρούμε ένα βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της περιοχής, ενόψει μάλιστα της επερχόμενης απολιγνιτοποίησης Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και χρήσιμη.
Η Παράταξη ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.