kozan.gr: O “Large” Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κ. Κυτίδης: “Όταν πληρώνεις 100 και 120 ευρώ επιπλέον, το δίμηνο, στην ΔΕΗ το να πληρώσεις 70 ή 80 ευρώ το χρόνο για την τηλεθέρμανση νομίζω είναι ελάχιστο” (Βίντεο)

24 Ιανουαρίου 2022
20:49

 

O “Large” Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Κ. Κυτίδης στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης – συζήτησης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, για την Τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ έτους 2022, αφού προσπάθησε να αιτιολογήσει όσο καλύτερα μπορούσε την επερχόμενη αύξηση  10% στα τιμολόγια τηλεθέρμανσης, χρησιμοποιώντας κυρίαρχα το ισχυρό άλλοθι περί της βιωσιμότητας της επιχείρησης, ανέφερε, μεταξύ άλλων και κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο: “Όταν πληρώνεις 100 και 120 ευρώ επιπλέον, το δίμηνο, στην ΔΕΗ το να πληρώσεις 70 ή 80 ευρώ το χρόνο για την τηλεθέρμανση νομίζω είναι ελάχιστο”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Προφανώς ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης πιστεύει ότι όλοι οι πολίτες έχουν την οικονομική κατάσταση του ιδίου, ώστε να θεωρούν, όπως εκείνος, ασήμαντα τα 70 ή 80 ευρώ, επιπλέον, το χρόνο, κάνοντας, ταυτοχρόνως κι ατυχείς συγκρίσεις, όπως για τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα. Με λίγα λόγια οι πολίτες θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Κ. Κυτίδη αφού θα επιβαρυνθούν μόνο με 70 ή 80 ευρώ το χρόνο, που είναι πολύ λιγότερα σε σύγκριση με αυτά που θα κληθούν να πληρώσουν από τις όποιες αυξήσεις γίνονται σε άλλους λογαριασμούς. Βέβαια για το αν ο Κ. Κυτίδης, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Προεδρία της ΔΕΥΑ Κοζάνης, απέτυχε να εισπράξει, όπως κι οι προκάτοχοί του, ένα μεγάλο μέρος των ανείσπρακτων οφειλών, τρίτων, προς την επιχείρηση, για τη βιωσιμότητα τής οποίας κόπτεται σήμερα, ειδικά τώρα, που, πραγματικά, δυσκόλεψαν τα πράγματα, είναι μια μικρή, ασήμαντη, λεπτομέρεια που δεν πρέπει να μας απασχολεί. Κι η ζωή συνεχίζεται…

kozan.gr

38 σχόλια

  • Kozan βάλε το video που μιλάει για τις αυξήσεις τις ΔΕΥΑΚ ο αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του κινήματος δεν πληρώνω…

  • Οι γνωστοι large πασοκοι που περασαν καλα. Καπωσ ετσι εφτασαν στο 5%. Απλα οι ιδιοι τους παρεμειναν πολιτικα ζωντανοι μεσα στην αυτοδιοικηση. Να τους χαιρονται

  • Μετά τα όσα είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο έχω μερικές παρατηρήσεις:
    1Στην ιστοσελίδα σας δεν έχετε αναρτήσει ακόμα τον ισολογισμό του 2020 γιατί?
    2Εξοδα προσωπικού 5.542.000 κύκλος εργασιών 17.301.000 ποσοστο 32% ουαου και λέτε δεν επιβαρύνει η μισθοδοσία?
    3.Αν πούμε οτι απασχολεί 110 εργαζόμενους σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ΜΟ ανα εργαζόμενο 50.381 δεν το λές και μικρό
    4.Απαιτήσεις 27.948.000 ποσοστό 161% στον κύκλο εργασιών
    Μόλις αναρτήσετε και τον ισολογισμό του 2020 θα επανέλθω για να σας κάνω μια πρόβλεψη πότε θα πάτε για πτώχευση.
    Καληνύχτα

  • Α ναι; αφου θελετε εναν ωκεανο χρηματων εσεις και η δεη να μας προσφερετε σωστη θερμανση και οχι καλοριφερ με 50-55 βαθμους με μειον 10 εξω και να δουλευει να δουλευει το καλοριφερ να γραφει αλλα να μη ζεσταινονται τα σπιτια.
    και για να προλαβω καποιον οι καποιους ναι γινεται σωστη συντηρηση του συστηματος θερμανσης καθε χρονο ,πολυκατοικια του 2005

  • Μας κάνουν πλάκα; Πληρώνουμε 80% για την αξία του νερού, συν ένα σωρό ΦΠΑ στον λογαριασμό του νερού,δημοτικά τέλη κ στο λογαριασμό της ΔΕΗ ένα σωρό λεφτά κ τι μας παρέχουν; Το νοσοκομείο που έχουμε; Τους δρόμους με τις λακουβες; Το κολυμβητήριο; Τα αδέσποτα που πολλαπλασιαζονται; Θα αυξήσουν την τηλεθέρμανση στην πόλη μας που η ανεργία έχει φτάσει στο Κόκκινο!Ντροπή κ μόνο Ντροπή!!

  • Κ
    Κιτίδη εσείς εκεί στο Κολοράντο είστε πολύ large το χρήμα τρέχει από τα μπατζάκια σου. Και εγώ αν έπαιρνα τρεις μισθούς θα μου φαινόταν λίγα τα 70 και τα 80 ευρώ. Είστε παραδεκτώς Αλίμου 70 και 80 ευρώ βγάζουν το μήνα.

  • Κυτιδη τι είναι αυτά που λες; Πολύ large είσαι.. σας έχει πειράξει η έπαρση πολύ εκεί στην ενότητα της πλάκας. Ε ναι όταν παίρνεις μισθό διευθυντή και αποζημίωση από το δήμο λογικό να μην σε πειράζουν τα επιπελον 80€. Ξέχασες κάτι όμως.. η τηλεθέρμανση που είσαι υπεύθυνος, κάθε μέρα έχει προβλήματα στο δίκτυο με αποτέλεσμα να πληρώνουμε και να μην έχουμε ζέστη. Μαζεψου λίγο γιατί δεν σε χρωστάμε..

  • Φίλε μου Κώστα, όταν αγοράζεις ένα προϊόν 3.5 ευρώ την κιλοβατώρα, για πάνω από 20 χρόνια από την “κακή ΔΕΗ,” και την πουλάς στον καταναλωτή 47;5 ευρώ, ξέρεις πώς λέγεται αυτό, “αισχροκέρδεια” !!!! Λοιπόν σου συνιστώ , αν μου τό επιτρέπεις στο τέλος τής πολιτικής σου καριέρας λιγάκι προστάτεψε την υστεροφημία σου γιατί δυστυχώς πέφτεις συνεχώς σέ λάθη, βλέπε Κολοράντο στο Δρέπανο.

  • Θυμάται πόσο κάνει (120Χ6)+80+ 150 για διατροφή + 100Χ12 για καύσιμα και πολλά άλλα;
    Και αυτά είναι μόνο οι αυξήσεις.
    Υπολόγισέ τα και θα σε πονέσει ο Κολοράντος σου.

  • Όταν έχω τηλεθέρμανση να πληρώσω φέτος που δεν έχω τι να πληρώσω πλάκα μας κάνεις 3 φορές χιόνισε 3 φορές πάγωσε η πόλη

  • Εντάξει τώρα… Προκαλούν τον κόσμο που τα βγάζει με το ζόρι πέρα.
    Βάζουν το χέρι στην τσέπη μας και σου λέει ότι δεν είναι τίποτα θα σου περάσει.
    Τουλάχιστον λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που μετράνε και το τελευταίο ευρώ.

  • Θα επρεπε να ντρεπεται αυτος κ η Μαλουτοπαραταξη που ζητενε τετοια εξοδα δυσβαστακτα πλεον απο τους δημοτες!!!

    Αν αρχισει ο κοσμος να μη πληρωνει τοτε να δουμε τι εξυπναδα θα πει ο Κυτιδης!!!

    • Γιατί φίλε μου πιστεύεις ότι πληρώνουν όλοι,ας μας πει ό κύριος πρόεδρος ,πόσες είναι οι οφειλές προς ΔΕΥΑΚ και από ποιους και εκεί θά γελάσει και ό κάθε πικραμένος!! Πολλά εκατομμύρια ευρώ λέω πάλι εγώ….

  • Αφού για εσένα δεν είναι τίποτα θα σου δώσω λογαριασμό κάθε χρόνο να μου δίνεις 70 η 80 ευρώ. Αν θέλεις να μου βάζεις 6,5 ευρώ τον μήνα δεν θα με χαλάσει.

  • Μειωστε τους υπερογκους μισθους σας.Τετοιους μισθους δεν εχουν ουτε οι γιατροι του εσυ ουτε οι πιλοτοι των f16 ουτε οι καθηγητες πανεπιστημιων.Γιαυτο εχουμε πολλους εργαζομενους και το ακριβοτερο νερο στην ελλαδα.

    • 50.000 το χρόνο ο κάθε εργαζόμενος στη δευακ.
      Τι περιμένουμε;;;
      Η κάθε δεκο έσωσε τους δικούς της κι όλοι οι άλλοι δεχόμαστε το μπλακ χιούμορ τους. Κάπως έτσι γίνεται… των Γκορμπατσωφ

  • Άποψη ενός ακόμη μισθοδοτουμενου από τον δημόσιο τομέα ,που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, πέφτει ο μισθός . Γιατί εάν είχε ιδέα για την αγωνία ενός του ιδιωτικού τομέα θα είχε άλλη άποψη για την διοίκηση της Δευακ και το τι πρέπει να κάνει για το συμμάζεμα της.

  • Γι αυτο βαζετε τους ιδιοκτήτες να πληρωνουν τα χρεη των ενοικιαστων;

    Τσαμπα μαγκας Κωστα, τσαμπα κοινωνικη πολιτικη κανεις

  • Δεν μπορεί να δει πέρα από την μύτη του. Διοίκηση υψηλού επιπέδου . Φίλε αν αρχίσει να μην πληρώνει ο κόσμος τότε να δεις .. αλλά είσαι προσωρινός, πληρώνεσαι αδρά και λες ότι θέλεις εκ του ασφαλούς.

  • Το να παιρνεις 650€ με αβεβαιοτητα και να πληρωνεις 120€ στη δεη και 80 στην τηλεθερμανση δεν ειναι κατι εχεις δικιο κυτιδη.

  • ζητατε αυξηση κι ας μη δωσατε στην ΔΕΗ ΤΙΠΟΤΑ…. Ολα τα χρονια τοσα λεφτα που πηγαν… τζαμπα θερμικη ενεργεια εχετε ανικανοι

  • Ωραιος!Οταν εισαι βολεμενος κσι παιρνεις βαρβατους μισθους τα 80 ευρω σου φαινονται ψιχουλα.Εμεις με τα 500 τι κανουμε;Αναρωτηθηκατε ποτε;Αλλα τι σας νοιαζει;Μονο ψηφο θελετε.Δυστυχως για εσας ο κοσμος ξυπνησε δεν τρωει κουτοχορτο.Αν εχετε τοσα πολλα πληρωστε και τα δικα μας που κανουμε συνεχεια διακανονισμους,γιατι χασαμε τις δουλειες μας.Ετσι ειναι ο ιδιωτης σε κραταει για 12 ωρες με 600 ευρω.Αλλα για τους δημοσιους υπαλληλους αυτα ειναι αγνωστα και εξωγηινα.

  • Κοίτα να δεις ξάπλα, επειδή εμείς τα 80 Ευρώ τα δουλεύουμε 10-15 ώρες και δεν μας δίνει τσουβάλια το κόμμα εδώ και 50 χρόνια να ξυνόμαστε, να τα σέβεσαι. Αλλά τι να σεβαστείς θα μου πεις…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.