kozan.gr: “Πράσινο φως” από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στην παραχώρηση έκτασης για τη δημιουργία Μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) και φωτοβολταϊκού πάρκου (ΑΠΕ) για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρικών και Θερμικών αναγκών των κτιριακών συγκροτημάτων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, του ΕΚΕΤΑ και του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ – Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα (Βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2022
19:58

 

“Πράσινο φως” από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στην παραχώρηση δύο εκτάσεων, κυριότητας του Δήμου Εορδαίας, συνολικής επιφανείας 13.483,99 τ.μ., για τη δημιουργία Μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) και φωτοβολταϊκού πάρκου (ΑΠΕ) για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρικών και Θερμικών αναγκών των κτιριακών συγκροτημάτων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, του ΕΚΕΤΑ και του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ. To θέμα “πέρασε” κατά πλειοψηφία, καθώς υπήρχαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ασπάστηκαν την πρόταση της Κοινότητας Πτολεμαίδας, σύμφωνα με την οποία εκφράστηκε η ξεκάθαρη θέση για υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αλλά με την επισήμανση ότι η  εγκατάσταση και η λειτουργία του φωτοβολταϊκού πάρκου να πραγματοποιηθεί εντός του οικοπέδου της ΑΕΒΑΛ, πλησίον του χώρου που παραχωρείται για το αντλιοστάσιο της ΔΕΤΕΠΑ, ώστε να εναρμονίζεται με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας και της μη άναρχης χωροθέτησης των φωτοβολταϊκων πάρκων στην περιοχή. Δείτε στο παρακάτω βίντεο του kozan.gr αποσπάσματα από τη συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση

8 σχόλια

  • Αφήστε τις ανοησίες εκεί στην παράταξη της Τερζοπούλου. Η ΑΕΒΑΛ προορίζεται να φιλοξενήσει επενδύσεις παραγωγικές που θα αποφέρουν θέσεις εργασίας που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας. Τα καθρεφτάκια του Κούλη σας μπορούν να μπουν και αλλού.

    • Εγώ ξέρω που πρέπει να μπουν αλλά δεν γίνεται να το πω φιλε μου γιατι θα κοπεί το σχόλιο ως ακαταλληλο…καταλαβες ελπίζω χαχαχα!

      Και καθόλου να μην μπουν τα καθρεφτάκια του Κουλη και πουθενά , δεν θα μας χαλάσει καθόλου! Γι αυτο παλευουμε (οσοι παλευουμε εν πας περιπτώση) αλλωστε για να μην μπουν τουλαχιστον εδω τριγυρω στην περιοχη μας!
      Να σωσουμε τουλαχιστον την Δ. Μακεδονια απ τον μακελαρη της Παρνηθας!

  • TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΕΗ ΣΩΣΤΑ
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
    ΑΛΟΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ

  • ο δήμος Εορδαίας κοιτάει να παράγει ενέργεια για το καλό των δημοτών … οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου κοζάνης για το καλό της τσέπης τους.

  • Η παράταξη της Τερζοπουλου δεν σκορπάει τα χρήματα σε κέντρα των Αθηνών, ούτε συναινεί ποτέ να μπαίνουν φ/β σε βοσκοτοπους,όπως τώρα που δίνει στο ΕΚΕΤΑ ο Δήμαρχος πλακεντας βοσκησιμες εκτάσεις .
    Σταματήστε παραδοπιστοι να τρολλαρετε άξιους και καθαρούς ανθρώπους.

    • Καλα κρασα!
      Η παραταξη της Τερζοπουλου εκτος απ το να κραζει τον Πλακεντα 2,5 χρονια τωρα εχει κανει κατι αλλο που ειναι αξιο αναφορας? Γιατι ο Πλακεντας εκανε και κανει εργο
      και σε επομενες εκλογες αν ξανακατεβει θα ξαναβγει και παλι , διοτι ειναι ο μοναδικος δημαρχος μεχρι τωρα που αποδικνυει οτι η Πτολεμαιδα εχει δημαρχο.
      Μετά τον αειμνηστο Μαυροματη που εφτιαξε την τηλεθερμανση και εκανε και εκεινος εργα πολλα στην πολη μεσα και την εκανε να μοιαζει με πολη ο αμεσως επομενος ειναι ο Πλακεντας , ολοι οι υπολοιποι που περασαν στα ενδιαμεσα ανυπαρκτοι!

        • Δεν μας λες καλύτερα ποιες είναι οι βοσκήσιμες εκτάσεις που δίνει ο δήμαρχος και ποιοι βοσκοί είναι εγκατεστημένοι εκεί; Πολλά λες χωρίς επιχειρήματα ή αποδείξεις. Όσον αφορά την Αθηνά, καλό είναι να εξηγήσει αναλυτικά σε πόσα φωτοβολταϊκά της ΔΕΗ συμμετέχει (αν είναι αλήθεια οι πληροφορίες) και πόσα χρήματα επενδύει στον “θάνατο της απολιγνιτοποίησης”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.