Τελικά η Ενότητα είναι υπέρ ή δεν είναι με τις επενδύσεις σε ΑΠΕ; Οι πληροφορίες μου λένε ότι η πρακτική που ακολουθείται δεν είναι τίποτα άλλο, από τις γνωστές παλαιοκομματικές κουτοπονηριές των μυστικοσυμβούλων της Ενότητας (Γράφει η Κ. Μαρκοπούλου)

26 Ιανουαρίου 2022
18:52
Στη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, ήρθαν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης δεκάδες εγκρίσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών. Στις αποφάσεις που πλειοψήφησαν ασκήθηκε έντονη κριτική για όλες τις παρατάξεις από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και από τους πολίτες. Κριτική τεκμηριωμένη.
Στο τελευταίο συμβούλιο για μια ακόμη φορά σύμβουλοι της Ενότητας καταψήφισαν σχετικό θέμα. Τελικά η Ενότητα είναι υπέρ ή δεν είναι με τις επενδύσεις σε ΑΠΕ; Ή είναι κατά περίσταση και όπως βολεύει;  Αν η γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου παρουσιάσει έναν πίνακα σε μορφή excel με τα σχετικά έργα για την τρέχουσα περίοδο και με καταγραφή της ψήφου κάθε δημοτικού συμβούλου, δε νομίζω να βγάλει κανείς άκρη για τη θετική και αρνητική ψήφο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η πρακτική που ακολουθείται δεν είναι τίποτα άλλο, από τις γνωστές παλαιοκομματικές κουτοπονηριές των μυστικοσυμβούλων της Ενότητας. Και είμαστε και δεν είμαστε με τα φωτοβολταϊκά και είμαστε και δεν είμαστε με τα υδροπονικά θερμοκήπια, είμαστε και δεν είμαστε με τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΥΑΚ, είμαστε και δεν είμαστε με την κατασκευή νέου νοσοκομείου… ΟΧΙ Καθαρές κουβέντες.
Όλο μισόλογα. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν…πολύ καλά. Στην τοπική πιάτσα ακούγεται ότι και η ταράτσα του νέου νοσοκομείου θα είναι ένα γιγάντιο φωτοβολταϊκό που θα καλύπτει μεγάλο τμήμα των ενεργειακών του αναγκών.
Και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι πίσω από αυτή την πρόβλεψη.
Κατερίνα Μαρκοπούλου – Δημοσιογράφος

4 σχόλια

  • Τελικά κάθε δημοσιογράφος-άρχισε να γίνεται και κριτικός των πάντων όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα δεν κοιτάνε τα του οίκου τους

    • Ο/Η Η Μαρκοπουλου και αυριο θα λεει την γνωμη της , καποιοι αλλοι θα ξεχαστουν απ την ιστορια οσονουπω λέει:

      Ειπε ο ανωνυμος και μετα εκατσε και ειδε ευαγγελατο και σκαι αχαχαχαχα! Ειμαι σιγουρος 1000% οτι αυτο το λες καθαρα επειδη η Μαρκοπουλου ειναι με τον Συριζα.
      Βλεπεις το αντι-συριζα μετωπο εχει γινει πολυ μοδα ειδικα τα τελευταια 2,5 χρονια , καπως πρεπει να συντηρηθει η βασιλοχουντοδεξια του κΕριακου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.