Δημός Κοζάνης: Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι παρεμβάσεις καθαίρεσης των πρόχειρων καταλυμάτων των Ρομά, στο χώρο του ΒΙΟΠΑ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

27 Ιανουαρίου 2022
10:17
Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι παρεμβάσεις καθαίρεσης των πρόχειρων καταλυμάτων των Ρομά, στο χώρο του ΒΙΟΠΑ Κοζάνης (περιοχή Κασλά), έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κοζάνης συνεχίζουν απρόσκοπτα την προσπάθεια, ώστε ο χώρος να καταστεί πλήρως λειτουργικός και αξιοποιήσιμος.

4 σχόλια

  • Οι παρεμβάσεις καθαίρεσης των μόνιμων παράνομων καταλυμάτων των μη Ρομά στο εσωτερικό της πόλης πότε θα γίνουν;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Σε πόσους δρόμους και σε πόσα πεζοδρόμια ένα παλιό σπίτι που έγινε καινούργιο – πιο καινούργιο πεθαίνεις, δεν εμποδίζει τη διέλευση πεζών και αυτοκινήτων και οι διοικούντες κάνουν πως δεν τα βλέπουν;

  • Πλήρως λειτουργικός και αξιοποιήσιμος διαβάζω και με πιάνουν νευρικά γέλια. Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια δυστυχώς για τον τόπο μας και όχι μόνο καθώς θα έδινε θέσεις εργασίας και το κυριότερο τα χρήματα θα έμεναν εδώ καθώς μιλάμε για τοπικές επιχειρήσεις. Αντ’ αυτού σήμερα δουλεύουν δυο τρεις εκθέσεις με εισαγόμενα έπιπλα κυρίως από Τουρκία κλπ. και ο κλάδος επίπλου στην περιοχή αργοπεθαίνει. Για την Ιστορία να αναφέρω το πρωτοποριακό για την εποχή εγχείρημα το οποίο ήταν βασισμένο σε Ιταλικά αντίστοιχα πάρκα, θα υπήρχε μια κεντρική έκθεση όπου κάθε βιοτεχνία ξύλου θα είχε τα εκθέματα της και πέριξ της έκθεσης θα υπήρχαν οι βιοτεχνίες 400τμ. για την καθεμία. Οι πελάτες της έκθεσης θα επικοινωνούσαν άμεσα με τον κάθε κατασκευαστή για το ή τα προϊόντα που θα τους ενδιέφερε, με λίγα λόγια θα ήταν ενιαίος χώρος που θα έβρισκες τα πάντα για τη επίπλωση του σπιτιού χωρίς μεσάζοντες. Κρίμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.