Γ. Βασιλειάδης: H πρόβλεψη του καιρού από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 1/2/2022 στο Δήμο Κοζάνης

27 Ιανουαρίου 2022
10:18
Κανένα σχόλιο

Σήμερα διατήρηση του αίθριου καιρού με λίγες αραιές νεφώσεις. Άνεμοι γενικά ασθενείς που για λίγο το μεσημέρι θα γίνουν μέτριας έντασης. Θερμοκρασία έως 6C.

Αύριο αρχικά αίθριος καιρός, μετά το μεσημέρι θα αρχίσει να συννεφιάζει σταδιακά. Με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται ότι το βράδυ θα αρχίσουν χιονοπτώσεις (διάρκεια 3-5 ωρών) που για λίγο θα ενταθούν και θα δώσουν μικρή χιονόστρωση. Γρήγορη βελτίωση μέσα στη νύχτα. Άνεμοι ΒΒΔ που από το μεσημέρι θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία -4…8C σε πτώση από το απόγευμα για να βρεθεί σε επίπεδα κοντά στο 0C το βράδυ.

Το Σάββατο αίθριος καιρός. Άνεμοι ΒΒΔ ισχυροί έως πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία -3…2C Αίσθηση του κρύου κατά 4-6C χαμηλότερη.

Την Κυριακή αίθριος καιρός. Άνεμοι σε υποχώρηση ως προς την ένταση τους. Θερμοκρασία -7…5C

Την Δευτέρα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι Ν μετά το μεσημέρι μέτριας έντασης. Θερμοκρασία 1…9C

Την Τρίτη και με τα σημερινά δεδομένα αναμένεται μεταβολή του καιρού με χιονοπτώσεις. Η ένταση και η διάρκεια των οποίων, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Με τα σημερινά δεδομένα η πτώση αυτή δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και δεν φαίνεται ικανή να διατηρηθεί για πολλές ημέρες.

https://cityofkozani.gov.gr/kairos & stravon.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.