Καλλιόπη Βέττα: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα για να σταματήσουν οι καταστρεπτικές και αποτυχημένες επιλογές της σε όλους τους τομείς

27 Ιανουαρίου 2022
14:26

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την πρόταση μομφής που κατατέθηκε σήμερα, δήλωσε:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με αφορμή την αποτυχημένη διαχείριση της πρόσφατης κακοκαιρίας, αλλά και της πανδημίας που στοιχίζει καθημερινά δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Είναι άμεση ανάγκη να φύγει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση ώστε να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας σε όλους τους τομείς.

Όλοι οι κάτοικοι της χώρας βιώνουν καθημερινά τη μεγάλη ακρίβεια στα αγαθά πρώτης ανάγκης, στην ενέργεια, στις πρώτες ύλες, τις καταστρεπτικές επιλογές στην Παιδεία και την Υγεία, τη ενίσχυση των ολίγων και των μεγάλων συμφερόντων, την παραγωγική αποδιάρθρωση.

Ειδικότερα, στη Δυτική Μακεδονία, αντιμετωπίζουμε επιπλέον την υποβάθμιση, την απαξίωση και τα επίχειρα από την βίαιη και πρόχειρη απολιγνιτοποίηση.

Είναι καιρός να φύγει η κυβέρνηση για να ανασάνει ο τόπος, να βρεθεί μια διέξοδος πολιτικής και κοινωνικής ανακούφισης.

Χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών και των δημοκρατικών δυνάμεων, είναι να δώσουν τη μάχη για τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών της χώρας.

Να φύγουν τώρα πριν προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία, ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές.

Δεν πάει άλλο!»

25 σχόλια

  • ΚΑΙ ΑΜΕΣΩςΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ.ΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ξ ΚΟΡΟΙΔΙΑ..

    • Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού,

    • Σταματα να διαβαζεις τα στημενα της λιστας πετσα και την καθε εταιρειουλα που ξεφυτρωνει καθε μερα σαν μανιταρι ενω μεχρι εχθες δεν υπηρχε , και θα δεις την αληθεια πραγματικα ποιος τελειωσε και ποιος οχι.

    • Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού

    • Παλι καλα που ακομα ζουμε απο καθαρη τυχη με ΝΔ
      ο θεος μας φυλαξε. Ευτυχως που φευγει το κομμα της καταστροφης.

  • καλή μου κυρία , δεν διαφωνώ μαζί σας !
    αλλά
    και ο ΣΥΡΙΖΑ του καμένου Αλέξιου του σκοπιανού,
    η επικαλούμενη … προοδευτική Αριστερά !,
    συνονθύλευμα από εισαγόμενες ιδεοληψίες, ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ !!!!

    • Ο Περιφερειάρχης, κ. Πατούλης, σήμερα έχει αφήσει αιχμές κατά της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα κατά των Υπουργών Πολιτικής Προστασίας και Εσωτερικών. Λέει, ουσιαστικά, ότι δεν υπήρξε ένας σωστός κεντρικός συντονισμός και ότι πολύ μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε το γεγονός ότι αποχώρησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι από την εργασία τους στις 12 το μεσημέρι. Τι απαντά η Κυβέρνηση;

  • Στις επομενες εκλογες οπως δειχνουν τα πραγματα θα ειστε τριτοι και καταιδρωμενοι!!! Ο τσιπροκιο ειναι μια καταστροφη και το βιωσε ο κοσμος στα 4μιση χρονια που κυβερνησε!!! Οσο για την προταση μομφης οπως λεει και ο λαος ο πνιγμενος απο τα μαλια του πιανεται!!!!!

    • Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μία κίνηση εντυπωσιασμού

    • Καλα εσυ εισαι ανευ σχολιου..
      εχεις φτιαξει δικο σου λεβελ βλακειας και το τερματιζεις μονος σου.

      Τσιπροκιο , τι θα γινοταν αν… και τα σχετικα
      ακομα ενα αιγοπροβατο που συντηρειται απ το αντι-συριζα μετωπο βγαζοντας μενος μονο.

  • Μαθετε να σεβεστε το αποτελεσμα των εκλογω και αφηστε τον πονο. Θα εθουν οι εκλογες και θα ψηφοησουμε. Μην τρελενεστε καθε ημερα εκλογες, δουλεψτε και λιγο

    • Η Κυβέρνηση στηρίζει τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη; Και αν για τη διόρθωση, τέλος πάντων, των οποιωνδήποτε λαθών, ο Πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

    • Μα γι αυτο θελουμε εκλογες για να φυγει η καταστροφη που επικρατει τωρα , για να μπορεσουμε μετα να δουλεψουμε και να ζησουμε σαν ανθρωποι.
      Τωρα αν εσεις οι κρυφονουδουληδες σας εχει πιασει πανικος και δεν ξερετε πως να διαχειριστειτε τα γεγονοτα γιατι καταλαβαινετε οτι τελειωσατε δεν φταιμε εμεις. Να μην τα κανατε μανταρα!

  • Βρε την βετα!!!! Πως να φύγει;;; ναι να φύγει, και εσείς που να πάτε;;;; μα είσαι στα καλά σου κυρία μου;;3ος ο τσυριζα!!! Και συνέχισε να τραγουδας.

    • Θα τα πούμε όλα στη Βουλή. Έχουμε σε εξέλιξη μια τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία στην οποία, όπως σας είπα, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για μια σειρά από ζητήματα που τους απασχολούν, που επηρεάζουν τη ζωή τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.