Παράκληση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη προς εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: “Μη φέρνετε σε αντιπαράθεση αγανακτισμένους πολίτες με εκπροσώπους των εργαζομένων”

28 Ιανουαρίου 2022
09:35
Κανένα σχόλιο

Παράκληση προς εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αναγκαιότητα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της χώρας και ιδιαίτερα του λεκανοπεδίου Αττικής για το πότε θα έχουμε την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να φέρνουν σε αντιπαράθεση απολύτως δικαιολογημένα αγανακτισμένους πολίτες με εκπροσώπους των εργαζομένων.
Είναι γνωστό ότι για πέντε εικοσιτετράωρο οι εργαζόμενοι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν τη μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών και αρκετοί από αυτούς είναι κάτοικοι των περιοχών που δεν έχουν ρεύμα.
Και επειδή έχει διαταχθεί εισαγγελική παρέμβαση η οποία θα αναζητήσει τα αίτια και θα αποδώσει ευθύνες
Καλούμε λοιπόν τους αγαπητούς δημοσιογράφους να αναζητήσουν για την ενημέρωση των Καταναλωτών τους κρυπτόμενους εκπροσώπους της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και του αρμόδιου Υπουργείου.
Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των εργαζομένων η ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ και τα σωματεία των εργαζομένων πολλάκις έχουν καταγγείλει τις επιλογές της κυβέρνησης και της διοίκησης για την πορεία του ΔΕΔΔΗΕ και όχι μόνο.
Τα υπόλοιπα εφόσον η εισαγγελική αρχή κρίνει θα τα καταθέσουμε ενώπιον της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.