Επιβεβαίωση του kozan.gr: Ορίσθηκε το δ.σ. της Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης – Mέλος ο Γ. Τοπαλίδης

28 Ιανουαρίου 2022
13:46

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση κ. Νίκου Παπαθανάση, ορίστηκαν ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.» (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) και διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.».

Σκοπός της Εταιρείας είναι η διαφοροποίηση της παραγωγικής βάσης των περιοχών δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης, η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εδαφών που περιλαμβάνονται στις Ζώνες Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.), η προσέλκυση, υποστήριξη και προώθηση επενδύσεων και επενδυτικών συνεργασιών στις περιοχές δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης καθώς και η εκτέλεση και διαχείριση έργων υποδομής και ανάπτυξης στις περιοχές αυτές.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ ορίζεται ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Θεόδωρος Λύτρας, Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ιωάννης Μπούκης και μέλη οι κ.κ. Γεώργιος Τοπαλίδης, Δημήτριος Οικονόμου και η κ. Θεοδώρα Πετρούλα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχία του εγχειρήματος της απολιγνιτοποίησης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τη χώρα και για την Ευρώπη. Η παρουσία του κ. Θεόδωρου Λύτρα στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Α.Ε.», του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μπούκη καθώς και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούν ένα μεγάλο εχέγγυο για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας και την τήρηση των πολύ σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε βάλει. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε: «Προχωράμε με αμείωτους ρυθμούς το σχεδιασμό μας για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης όσο και στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, διευκολύνοντας την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων και των έργων υποδομής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταπεξέλθουν πλήρως στα νέα τους καθήκοντα».

moneyreview.gr

 

Διαβάστε τι είχε γράψει το kozan.gr από τις 14/1

 

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η Μετάβαση Α.Ε. έρχεται και μαζί της …ίσως (θα εξαρτηθεί από πολλά) και κάποια γνώριμα πρόσωπα

48 σχόλια

      • Αυτός δεν ήταν ο άριστος με το άριστο βιογραφικό που ήταν fake? Δεν σας αντέχουμε άλλο… Έχετε καταντήσει ένα κιτς τσίρκο!

        • Κιτς είναι αυτό που γράφεις εσύ ο “τιποτένιος” γιατί είσαι τιποτένιος.
          Δες στη σελίδα του πανεπιστημίου το βιογραφικό του, αν σε ενδιαφέρει ή στην ανακοίνωση του υπουργείου ανάπτυξης.
          Το ΙΔΙΟ βιογραφικό υπήρχε και τότε στη σελίδα του υπουργείου υγείας, αλλά κάποιοι δυστυχώς το κατέβασαν,
          Γιατί ΔΕΝ ΗΤΑΝ fake…

  • ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΑΝΟΙΚΤΗ..ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ..ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ..ΜΕ ΣΟΒΡΑΚΟ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ.

    • Εμείς βγάζουμε ΔΕΗτζήδες, λαϊκιστές και μακονομάχους και όχι σοβαρούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν μια τέτοιου είδους εταιρεία.

      Τώρα αν αυτοί που την πλαισιώνουν μπορούν, είναι μια άλλη συζήτηση

  • Άλλος ένας άριστος που βολευτηκε. Μετά απορούμε πως η κυβέρνηση των αριστων πάει από καταστροφή σε καταστροφή.

  • Αγαπητέ μου φίλε Γιώργο, τά θερμά μου συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην πραγματικά δύσκολη αλλά και πολύ υπεύθυνη για την περιοχή μας θέση ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Έστω και με κάποια χρονική καθυστέρηση, ή δικαίωση προς τό πρόσωπο σου ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Καλή επιτυχία σε όλο τό ΔΣ για τό καλό και την επαναφορά της ανάπτυξης της περιοχής μας.

    • Και μη χειρότερα να λες..!!!κρίμα σε τόσα παιδιά που αγωνίζονται και διαβαζουν μετά νύχτα δουλεύοντας να πάρουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά (επιμένω στο διαβάζοντας μόνα τους) και στο τέλος εάν δεν φύγουν εξωτερικό εργάζονται για 800 ευρώ ..ενώ κάποιοι άλλοι τυχεροί…!!!

  • Ετοιμάστε τα διαβατήρια…..
    ή εναλλακτικά, όσοι το κάνετε από ευχαρίστηση, εγγραφείτε στις νέες… ανανεωμένες κομματικές λίστες.

  • Κομματόσκυλα του άριστου των άριστων . Ποτέ δεν εκλέχτηκε , ποτέ δεν προσέφερε τίποτα στον τόπο μας και με την ιδιότητα του κομματικού ορίστε κόσμε παρτε ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ!

  • Οργή και θυμός. Ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα. Κατάντια και κατήφορος. Τίποτα δεν αλλάζει τελικά. Είσαι κομματικος; Θα βολευτεις; Προκλητικοτητα χωρίς όρια. Ένας, επανειλημμένα, αποτυχημένος πολιτευτής, επάγγελμα “κομματικος” αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι κάτι άλλο, παρά μόνο ένα πράγμα, κομματικος
    Θλίψη, οργή, ντροπή, κατάντια.

    • Πόσο δίκιο έχεις Πολίτη…. Αν είσαι του κόμματος έχεις σίγουρα μία θέση…. Ο επανειλημμένα αποτυχημένος, επαγγελματίας κομματικός με το ψεύτικο βιογραφικό – διδακτορικό τώρα δικαιώνεται. Όλοι μπαίνουν σε επιτροπές να βολευτούν, και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν σπουδάσει αλλά δεν είναι του κόμματος θα περιμένουν μια ζωή ή θα φεύγουν στο εξωτερικό. Ζήτω τα γαλάζια παιδιά…. Ζήτω…

  • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γέλιο με κλάματα, τώρα αν τα κλάματα είναι κυριολεκτικά ή μεταφορικά θα δείξει

  • Ντροπη!Ντροπη!
    Τοσες επιτροπες για να βολευτουν και ο κοσμος να μεταναστεύσει για πρωτη και γι άλλους ΔΕΥΤΕΡΗ!ντροπη,ντροπη,ντροπη,ντροπη!
    Συγγνωμη,συγγνωμη,συγγνωμη που ειμαστε ακομα ανθρωποι και τους ανεχόμαστε!
    Ντροπη μας

  • “Γενικά η Κοζάνη και η κάθε Κοζάνη κερδίζει όταν άτομα σαν τον κύριο … “κάνουν την κανονική τους δουλειά ταπεινά και ήρεμα”.

    Πόσο δίκαιο έχεις! Αρκεί να το τηρείς σε όλα τα επαγγέλματα , οπτικοί, σύμβουλοι επιχειρήσεων, μπλόγκερ κ.α. να κάνουν τη δουλειά τους.

    Να ήνταν χελιδόνια!!!

  • Αυτοί θα φέρουν την ανάπτυξη… έναν δρόμο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανοιχτό στην Αθήνα που χιονίζει μια φορά κάθε 10 χρόνια. Τρομάρα τους!

  • Τι δουλειά κάνεις Γκρουεζα; Μα είμαι του κόμματος…από τόσο δα παιδάκι είμαι στο κόμμα….Μητσοτάκη φάουλ…Φάουλ για κόκκινη κάρτα στις επόμενες εκλογές…Κρίμα και έλεγα πάμε να γίνουμε κανονική χώρα.Τιποτα δεν αλλαζει

  • Έλεος πια, ζήλια, μιζέρια χολή, δηλαδή θα ήταν καλύτερα αν δεν ήταν ό κ.Τοπαλιδης και ήταν κάποιος άγνωστος από την Αθήνα την Κρήτη την Πελοπόννησο κτλ για την περιοχή μας! Επίσης όλοι κάνετε λες και ανακαλύψατε σήμερα την Αμερική για κομματική θέση ,μήπως ξεχνάτε τί γίνεται διαχρονικά πάντοτε από όλα τά κόμματα. Την επόμενη φορά θα σας ρωτήσουν όλους έναν έναν ξεχωριστά!!!?

    • Και άμα γίνεται διαχρονικά,πρέπει να εξακολουθησει να γίνεται εσαεί …..Ωραίο σκεπτικό ρε Καλχα…Όσοι έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης ένα καλό μπορούν να κάνουν στην ανθρωπότητα….Να μην παν να ξανά ηφισουν

    • ΕΣΥ ΚΑΛΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΑΝΟ ΣΑΝΟ ΤΑ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΡΙΜΑ……
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ(πρωην) ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΜΠΆΣ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙ ΣΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.