Συγχαρητήρια επιστολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προς τον Γ. Τοπαλίδη, για τον ορισμό του ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της “Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.” (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.)

28 Ιανουαρίου 2022
16:02

 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει το μέλος Ε.Δ.Ι.Π. του Τμήματος Mηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, κ. Γεώργιο Τοπαλίδη, για τον ορισμό του ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της “Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.” (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.), από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, κ. Νίκο Παπαθανάση.

Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο την επιτυχή έκβαση του έργου τους.

 

15 σχόλια

  • Πόσο κοντή μνήμη πρέπει να έχει κάποιος για να δίνει και συγχαρητήρια σε αυτόν τον ορισμό; Εκτός αν το κάνει για να εκθέσει τον Παπαθανάση που όρισε τον ίδιο που είχε ορίσει και ο Κικίλιας αλλά μετά το πήρε πίσω(ψεύτικο βιογραφικό)… Φτάνει πια με τα παιδιά του κομματικού σωλήνα…

  • Έτσι. Κανείς άριστος δεν πάει χαμένος. Εκείνο έρμο το διδακτορικό για το οποίο την προηγούμενη φορά τον έκοψαν, τελικά το πήρε;

  • Δηλαδή το Πανεπιστήμιο επιβραβεύει την τοποθέτηση μέλους του με βάση κομματικά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά στην εν λόγω επιτροπή.

  • Έλεος πια, ζήλια, μιζέρια χολή, δηλαδή θα ήταν καλύτερα αν δεν ήταν ό κ.Τοπαλιδης και ήταν κάποιος άγνωστος από την Αθήνα την Κρήτη την Πελοπόννησο κτλ για την περιοχή μας! Επίσης όλοι κάνετε λες και ανακαλύψατε σήμερα την Αμερική για κομματική θέση ,μήπως ξεχνάτε τί γίνεται διαχρονικά πάντοτε από όλα τά κόμματα. Την επόμενη φορά θα σας ρωτήσουν όλους έναν έναν ξεχωριστά!!!?

    • Δεν ξεχνάμε όπως δεν ξενχάμε οτι αυτή η κυβέρνηση μιλούσε για αριστεία και όχι για κομματόπαιδα

  • Το κόμμα διορίζει τα δικά του κομματικά στελέχη, σε θέσεις μη αξιοκρατικά
    Από πότε το Πανεπιστήμιο δίνει συγχαρητήρια σε επιλογές κομματικες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.