Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης:  Σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση λόγω διαρροής

28 Ιανουαρίου 2022
15:25


 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι λόγω διαρροής στην οδό Ιπποκράτους διακόπηκε η παροχή θερμικής ενέργειας στις εξής οδούς της πόλης:

  1. Ιπποκράτους,
  2. Περδικάρη, και
  3. Αυλιώτη.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. φροντίζει ήδη για την αποκατάσταση της διαρροής προκειμένου να επανέλθει η παροχή θερμικής ενέργειας, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει μέχρι σήμερα το βράδυ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

16 σχόλια

  • Πολλά ευχαριστούμε για την κατανόηση, ακούμε φέτος από την Δευακ για την τηλεθέρμανση και εμείς ευχαριστούμε για την ζέστη που μας παρέχετε!!!!!

  • Τόση ξεφτίλα πια!!!! Ούτε στιγμή δεν λειτούργησε σωστά η τηλεθέρμανση φέτος. Θα κάνεις τίποτα δημαρχαρα για να ελαφρύνεις τουλάχιστον το δισβασταχτο πλέον κόστος μιας ανύπαρκτης υπηρεσίας????

  • Ξεπαγιασαμε.. Υπάρχουν και μικρά παιδιά στα σπίτια. Κάθε τόσο δεν λειτουργεί η τηλεθερμανση.επρεπε να περιμένετε να ρθει χειμώνας για δείτε τις βλάβες;; αν είναι δυνατόν!

    • Να μην ήμαστε και άδικοι το καλοκαίρι δεν δουλεύει η τηλεθέρμανση για να βγουν βλάβες , πάντως όλο το σύστημα είναι σάπιο λεφτά δεν υπάρχουν για αντικατάσταση δικτύου η ΔΕΗ δεν μπορεί να δώσει πλέον την απαιτούμενη ενέργεια για να καλυφθει το δαιδαλώδη δίκτυο που σχεδίασαν χωρίς σχεδιασμό , οι εναλλάκτες δεν αντικαθίστανται παρά μόνο καθαρίζονται με αποτέλεσμα να έχουν χάσει κατά πολύ την απόδοση τους , αέριο δεν το θέλουν να έρθει οι τοπικοί άρχοντες για να μην χάσουν τις θέσεις τους κάποιοι και στην τελική ανάλυση όλο το σύστημα έχει κατάρευση και άλλον χειμώνα δεν την βγάζουμε ,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.