kozan.gr: Eντάσεις κι αποχωρήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Η φράση “νταηλίκι” που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Ν. Μπουκουβάλας για να χαρακτηρίσει την τοποθέτηση του Β. Κωνσταντόπουλου “άναψε φωτιές” (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2022
22:34

Eντάσεις κι αποχωρήσεις σημειώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων. Η φράση “νταηλίκι” που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Ν. Μπουκουβάλας για να χαρακτηρίσει την τοποθέτηση του Β. Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ζήτησε τα Δημοτικά Συμβούλια να γίνονται δια ζώσης κι όχι με τηλεδιάσκεψη, διαφορετικά η παράταξή του δε θα συμμετέχει στις επόμενες συνεδριάσεις, εκλήφθηκε από τον Ν. Μπουκουβάλα ως παρέμβαση στις αρμοδιότητές του, καθώς εκείνος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για το πως θα διεξάγονται οι συνεδριάσεις. Ο Β. Κωνσταντόπουλος αρνήθηκε ότι  είπε κάτι τέτοιο κι επανέλαβε, διορθώνοντας, αν δεν έγινε κατανοητός, πως θα ήθελε να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις διαφορετικά η παράταξή του θα δει τι θα κάνει, πάντα στο πλαίσιο του νόμου και του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Κάπου εκεί κάποιοι σύμβουλοι, όπως ο Δ. Πεκόπουλος, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τη στάση και το ύφος του Προέδρου, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Μετά την αποχώρησή της η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρ. Σπυρίδου έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

Αγαπητοί συνδημότες! Το Δημοτικό συμβούλιο για άλλη μια φορά έμεινε ξεκρέμαστο.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου-θεωρώ εσκεμμένα- προκάλεσε όλο το σώμα και με αγένεια για χιλιοστή φορά μας εκτόπισε.
Είμαι σίγουρη πως όλο το θέμα είχε να κάνει με δόλο, διότι γνωρίζουν ότι η θέση της παράταξής μας, όσο και της αντιπολίτευσης τάσσεται με την απόφαση του έμπορο -επαγγελματικού συλλόγου που θέλουν την λαική αγορά στην παλαιά θέση.
Η τακτική είναι πάντα η ίδια.
Αρκεί να περάσουν τη θέση τους που στην προκειμένη βάζει το μεροκάματο των ανθρώπων σε τέταρτη μοίρα.

10 σχόλια

  • ο πρόεδρος δεν ξέρει ότι η δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων.
    Ελευθερίου κανονικά πρέπει να παραιτηθείς. Ούτε καν πλειοψηφία δεν έχεις.

  • Κύριε δήμαρχε άσε τους να λένε.Αξιοποιηστε και το κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται οι πάντες,είτε πωλητές είναι αυτοί είτε καταναλωτές.Κριμα να είναι κλειστό και μην αξιοποιείται.

    • Όπως “αξιοποίησε” το τουρκικό σχολείο το οποίο χάρισε στο πανεπιστήμιο που δεν έχει ιδέα τι να το κάνει;
      Όπως “αξιοποίησε” τον παιδικό σταθμό Τρανόβαλτο που έκλεισε μόλις έκανε ανακαίνιση με ευρωπαϊκά λεφτά;
      Όπως ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ;

    • Αξιοποίηση κατά Ελευθερίου. Αποφάσισε να αγοράσει ο δήμος ΑΝΟΙΧΤΕΣ πισίνες ιδιώτη. Στα Σέρβια όλοι ξέρουμε με ποιον ήταν υποψήφιος ο ιδιώτης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.