kozan.gr: Το “καρφί” της Χ. Αραπουλίδου, Προέδρου της Κοινότητας Μεταμόρφωσης του Δήμου Κοζάνης, για τον Ε. Σημανδράκο και την ανάληψη των καθηκόντων από την Ν. Τουμπουλίδου: “”Ούριος άνεμος” στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης”

28 Ιανουαρίου 2022
21:22

Το “καρφί” της Χ. Αραπουλίδου, Προέδρου της Κοινότητας Μεταμόρφωσης, για τον Ε. Σημανδράκο και την ανάληψη των καθηκόντων από την Ν. Τουμπουλίδου. Όπως γράφει στο προφίλ της Κοινότητας στο facebook: “Ούριος άνεμος” στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Η νέα Αντιδήμαρχος Νουλα Τουμπουλίδου από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων της δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των Κοινοτήτων. Σε συνεργασία με τον έτερο Αντιδήμαρχο Γιώργο Δουγαλή δείχνουν ότι θέλουν να αλλάξουν το όχι και τόσο συνεργάσιμο (για να μην πω τίποτα χειρότερο) κλίμα που υπήρχε την περίοδο του προκατόχου της. Σε μια πρώτη συνάντηση μαζί της, μας ζήτησε να καταγράψουμε τις άμεσες προτεραιότητες των χωριών μας και να τις αποστείλουμε ώστε να προχωρήσουν άμεσα κάποια πράγματα. Παράλληλα καθόρισε μια μέρα της εβδομάδος (Τετάρτη) που μπορούμε να τη συναντούμε και να της αναφέρουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζουμε. Τα πρώτα σημαδιά λοιπόν είναι πολύ θετικά και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι αφήνοντας πίσω την κακή προηγούμενη περίοδο, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Δουγαλή, ήταν κατά κοινή ομολογία προβληματική λόγω της έλλειψης επικοινωνίας και μη καλής συνεργασίας με τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο.

Για το ΤΣ η πρόεδρος Χαρούλα Αραπουλίδου”

16 σχόλια

  • Τη λυπάμαι λίγο την Τουμπουλιδου πάει να μαζέψει τα ασυμαζευτα… αλλά αυτά είναι εσείς εκεί στην Ενότητα συνεργάζεστε με τους τριτοτεταρτους… καλά να πάθετε.

    • Ο Σημανδρακος κατάργησε το 80% της ΔΕΥΑΚ δεν ψήφισε τις αυξήσεις στο νερό και στην τηλεθέρμανση. Η Τουμπουλιδου ψήφισε τις αυξήσεις κανονικά.

  • Τα πεζοδρομια του βατερου που εγκριθηκαν να ξεκινησουν δουγαλη γιατι θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι εκει τουλαχιστον ο σημανδρακος βοηθησε να το πρωοθησει το ξερω απο πρωτο χερι μονο μην γυρισεις την μπιφτεκα συνταξιουχε σε λιγους μηνεε

  • Ο Σημανδράκος βγήκε πρώτος στη Μεταμόρφωση γιατί έκανε αγώνα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος που είχε.Αν δεν αλλάξει όμως προεδρείο το ΤΣ του χωριού δεν υπάρχει μέλλον.Στασιμότητα εδώ και 10 χρόνια και λίγα λέω.Μόνο αν αναλάβουμε η νέα γενιά θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Εμείς είμαστε πίσω ακομη δεν μπορούμε όπως όλοι θέλουμε άλλες <>.Όπου συμφέρει και όπου θέλουμε.Ήμασταν μια χαρά χωριό και σκορπίσαμε με τα καμώματα της κάνει και δηλώσεις.

    • Σε βλέπω όλη μέρα στο ίντερνετ… Δε σου ξεφεύγει τίποτα… Η Μεταμόρφωση ψήφισε Πρόεδρο… Στις επόμενες εκλογές σου εύχομαι να βγεις εσύ, να τα πας καλύτερα….

    • Ευτυχώς που υπάρχει και η πρώην υποψήφια του Σημανδρακου. Αλλά δεν μας είπες τι ποσοστό πήρε η πρόεδρος και τι ή σύμβουλος του Σημανδρακου.. Εκεί θα δούμε αν γελάν και οι πέτρες. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..

  • Ναι βέβαια προχώρησε τα πεζοδρόμια του Βατερού. Οι κουμπαριές ειναι εκεί οι σύμβουλοι του ειναι εκεί. Πως ήταν δυνατό να μην κάνει κάτι εκεί. Αλλά μόνο εκεί γιατί οι υπόλοιπες κοινότητες δεν υπήρχαν. Αμφιβάλω αν ξέρει κατά που είναι τα 55 χωρια του Δήμου Κοζάνης.

  • Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.Τι σχέση έχουν οι ψήφοι της δημοτικής συμβούλου με της προέδρου?Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Αυτη τον έβγαλε τον Σημανδρακο, άρα κάτι λέει αυτό.Ειχε τόσους ψήφους όσους χρειαζόταν για να βγει πρώτος.Ακομη μετράτε ψηφαλακια και δεν έγινε τίποτα εδώ και 10 χρόνια.Μονο λουλούδια και άχρηστα πάρκινγκ.Γελαν όλοι μαζί μας.Το πάρκινγκ ειδικά ήταν αυτό που μας έλειπε για να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα που δεν έχουμε που ακόμη κι αν είχαμε θέλαμε πάρκινγκ.Παρκινγκ σε χωριό δεν νομίζω να έχει άλλος. Όχι οι πέτρες αλλά και τα βουνά θα γελούν με τα χάλια μας.Εσυ Χρύσα έχεις κουράσει να είσαι η ουρά της προέδρου,φτάνει.Δεν θέλουμε οπαδούς,θέλουμε έργα.Οποιος κι αν βγαίνει να κάνει αυτά που πρέπει.Να βγει κανένα νέο παιδί μπας και βγούμε από το βούρκο που μας ρίξατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.