kozan.gr: Κοζάνη: Ώρα 10:40 π.μ.: Βλάβη στην τηλεθέρμανση: Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες μονταρίσματος & έπεται η συγκόλληση του τμήματος που προκάλεσε τη διαρροή

30 Ιανουαρίου 2022
10:54

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες μονταρίσματος & έπεται η συγκόλληση του τμήματος που προκάλεσε τη διαρροή σε έναν από τους κεντρικούς αγωγούς μεταφοράς θερμικής ενέργειας στην περιοχή Σουλού. Αυτό σημαίνει πως από το απόγευμα θα ξεκινήσει η διαδικασία πλήρωσης με ζεστό νερό του τμήματος που είχε απομονωθεί. Αν όλα πάνε καλά, τότε αργά το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

Σημείωση: Τι μπορεί, για παράδειγμα, να  μην πάει καλά: Μία ενδεχομένως νέα διαρροή σε παραπλήσιο ή άλλο σημείο.

kozan.gr

 

8 σχόλια

  • Η διαρροή είχε ανοίξει από πολλές μέρες πριν χωρίς να πάει ο νους κανενός , η ΔΕΥΑΚ κατηγορούσε την ΔΕΗ δεν μας στέλνεις και η ΔΕΗ έλεγε σου στέλνω ???? αυτό ονομάζεται χαλάρωση εγκεφάλου γιατί αν πούμε εμπειρία έχει ξανασυμβεί η ίδια βλάβη …..

  • 2 ημέρες (και ίσως και 3) για να αποκατασταθεί μια βλάβη εν έτει 2022… καλά κρασιά!!! Παραιτηθείτε όλοι σας και θα βρούμε άλλους πιο ικανούς!!

    • Είπαμε να τους κριτικάρουμε αλλά αγαπητέ μου η βλάβη ήταν μεγάλη και η διαδικασία για να αδειάσει η γραμμή και να ξαναγεμίσει είναι επίσης χρονοβόρα και μην ξεχνάς ότι για να έρθει το νερό απο τον ΑΗΣ χρειάζεται περίπου ένα 8ωρο οπότε κανένα συνεργείο δεν θα έκανε πιο νωρίτερα ..

  • Έχει μελέτη ο δήμος που δείχνει ότι πρέπει να κλείσει η τηλαθερμανση Πτολεμαΐδας και αμυνταιου για να τροφοδοτησουν την κοζανη

  • Ερώτηση Γενικής Φύσεως: Αν πάω σε ένα πρατήριο και ζητήσω να μου βάλουν βενζίνη 20 ευρώ και με βάλει λιγότερα λίτρα τότε είναι κλοπή… Αν έρθει ένας λογαριασμός τηλεθέρμανσης και εγώ έχω το θερμοστάτη στο 22 κελσίου και η θέρμανση που έχει είναι για 18 τότε πως λέγεται?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.