Ομιλία του Στάθη Κωνσταντινίδη, Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να κατοχυρώσει τον τίτλο της χειρότερης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Μεταπολίτευση” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2022
21:06

Ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε, κυρία Υπουργέ, κύριοι Υπουργοί, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η συζητούμενη πρόταση δυσπιστίας είναι μια διαδικασία στην οποία όλοι εκ των προτέρων γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι: Ποια η σκοπιμότητά της; Έτσι κι αλλιώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ευδοκιμήσει η αντίστοιχη διαδικασία ακόμα και στις πιο εύθραυστες πλειοψηφίες. Δεν μπορεί συνεπώς να προσδοκούσε ο κ. Τσίπρας κατά την άσκησή της ότι με αυτήν θα προκαλέσει την πτώση της Κυβέρνησης. Αφού, όμως, δεν απέβλεπε στη συνταγματικά και από τον Κανονισμό της Βουλής προβλεπόμενη αμφισβήτηση της δεδηλωμένης, τότε ποιος ήταν ο στόχος του; Μήπως ήθελε να αναδείξει την αδυναμία του κράτους για τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα; Το αντίθετο. Αν ήθελε μία ουσιαστική συζήτηση ή έστω εντυπώσεων για την Πολιτική Προστασία, θα την έκανε μονοθεματική σε επίπεδο αρχηγών, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και ενδεχομένως να αποκομίσει και τα όποια πολιτικά οφέλη.

Τότε, λοιπόν, γιατί ο κ. Τσίπρας αποεστιάζει από το επίμαχο; Μήπως επιδιώκει μία εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση; Ούτε αυτό είναι λογικό. Μόλις πριν από ένα μήνα εξελίχθηκε εξαντλητική συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Εξάλλου, αυτή η διαδικασία μας δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστούμε το πλούσιο έργο που παράχθηκε, μέσα, μάλιστα, σε συρρέουσες κρίσεις.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι εκτός από αυτό, η διαδικασία η προκληθείσα οδηγεί αναπόφευκτα και σε συγκρίσεις. Όχι εμάς, τον πολίτη. Τον πολίτη ο οποίος σκέφτεται: τι θα είχε συμβεί αν αντί για τη σημερινή Κυβέρνηση ήταν στα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα είχε γίνει με την πανδημία;

Αναφέρθηκε εκτεταμένα ο Υπουργός της Υγείας.

Νομίζετε ότι ξεχνάει ο πολίτης τη μπαχαλώδη αντιπολίτευσή σας στη δραματική αυτή υπόθεση, που ξεκίνησε με τη μνημειώδη έκφραση στήριξης «θα λογαριαστούμε μετά» και συνεχίστηκε με εκείνην τη λογική «ό,τι λέει η Κυβέρνηση, εμείς υποστηρίζουμε το αντίθετο»; Νομίζετε ότι ξεχνάει ο πολίτης την καπήλευση της εύλογης δυσθυμίας που προκαλούσαν τα περιοριστικά μέτρα, την υποδαύλιση αντιδράσεων και συγκεντρώσεων στην κορύφωση της πανδημίας, την παράφρονα προτροπή σας να δοθούν όλες οι ενισχύσεις από την αρχή, η οποία, δεδομένης της διάρκειας της υγειονομικής κρίσης σε όλο τον κόσμο, θα είχε οδηγήσει σε κατάρρευση την ελληνική οικονομία; Τη λαϊκίστικη πλειοδοσία σας σε κάθε επαγγελματία, την ίδια στιγμή που δεν ψηφίζατε τα μέτρα, που εμείς νομοθετούσαμε; Την κάθετη εναντίωσή σας σε κάθε παρέμβαση κυβερνητική για την αντιμετώπιση του φαινομένου, την τηλεργασία, την υποχρεωτικότητα; Ακόμα εναντιωθήκατε και στην τιμώρηση της διασποράς ψευδών ειδήσεων για την υγεία.

Τι θα είχε γίνει, λέει, λοιπόν, ο πολίτης, με τους εμβολιασμούς αν ήσασταν εσείς στα πράγματα; Πιστεύετε ότι ξεχνάει ο κόσμος την αμφισβήτηση του αρχηγού σας για το εμβόλιο, για την επάρκειά του, για τη δωρεάν διάθεσή του στους πολίτες, για το «ξεστοκάρισμα»; Τις διφορούμενες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών σας για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, την επίπτωση στο τέλος τέλος που μπορεί να είχε αυτή η διαρκής σύγκρουση και αμφισβήτηση του κυβερνητικού έργου για ανθρώπους που μπορεί να είχανε την οποιαδήποτε επιφύλαξη;

Θα είχε, όμως, μήπως, αν ήσασταν στα πράγματα, υλοποιηθεί η ψηφιακή επανάσταση στη χώρα; Με τις απίστευτες διευκολύνσεις στη συνταγογράφηση; Με μηνύματα στο κινητό, με τάμπλετ στους γιατρούς για τον εμβολιασμό; Με εκατοντάδες εφαρμογές σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης, την έκδοση εκατομμυρίων ψηφιακών πιστοποιητικών και την αποτροπή, τελικά, της φυσικής παρουσίας των πολιτών και της έκθεσής τους στον κορωνοϊό;

Βάζετε τον πολίτη να σκεφτεί αν θα τα είχατε καταφέρει καλύτερα στην ανάπτυξη; Εσείς που πέσατε έξω σε κάθε σας πρόβλεψη; Που προβλέπατε για το 2020 διψήφια ύφεση και τελικά πέσατε έξω. Που προβλέπατε για το 2021 ισχνή ανάπτυξη, και τελικά πέσατε παταγωδώς έξω. Που λέγατε ότι θα κλείσουν οι μισές επιχειρήσεις, και τελικά το ισοζύγιο αποδείχθηκε θετικό. Που λέγατε ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργία, και τελικά έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2010, στο 13%;

Για ποια, λοιπόν, εμπιστοσύνη μιλάτε;

Σας βλέπει ο πολίτης να ποντάρετε διαρκώς στην καταστροφή και από την άλλη η χώρα να γίνεται επενδυτικός προορισμός κολοσσών επιχειρηματικών. Όλους τους οργανισμούς να προβλέπουν βιώσιμη, σταθερή ανάπτυξη και για τα επόμενα χρόνια και την Ελλάδα να αναβαθμίζεται σε όλους τους δείκτες. Και μετά θυμάται τις δικές σας επιδόσεις και μειδιά.

Σκέφτεται ο πολίτης, όμως: μήπως θα τα πήγαιναν καλύτερα στην οικονομία, στον οικογενειακό, αν θέλετε, προϋπολογισμό; Και ύστερα; Και ύστερα θυμάται τι είχατε κάνει, τα μνημόνια που θα σκίζατε. Θυμάται το πώς διαλύσατε -δεν λέω αυτό που είπε ο κ. Πολάκης- τη μεσαία τάξη. Θυμάται τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε, τη φορολογία εισοδήματος που πλήρωνε επί των ημερών σας, θυμάται τις ασφαλιστικές εισφορές που ήταν χειρότερες από τις φορολογικές επιβαρύνσεις, την αύξηση στο ΦΠΑ, την προκαταβολή φόρου 100% που πλήρωνε επί ΣΥΡΙΖΑ και το ισχνό επίδομα θέρμανσης. Θυμάται πόσο πλήρωνε επί ΣΥΡΙΖΑ ένας πατέρας για να μεταβιβάσει στο παιδί του τα αποκτήματά του, θυμάται τα είκοσι εννέα χαράτσια που του επιβάλλατε και φτύνει τον κόρφο του.

Και σήμερα τα βλέπουν οι πολίτες όλα αυτά να αλλάζουν προς το καλύτερο, τις ελαφρύνσεις που ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα. Και βλέπουν μία Κυβέρνηση κάθε θετική είδηση να την κάνει μέρισμα στην κοινωνία- 43 δισεκατομμύρια ενίσχυση κατά τη διάρκειά της για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, 1,35 δισεκατομμύρια τους τέσσερις τελευταίους μήνες του 2021 για την ενεργειακή κρίση, 400 εκατομμύρια για τη στήριξη των πολιτών μόνο τον Ιανουάριο- βλέπει δεύτερη αύξηση στους μισθούς, να πληρώνει όσους έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Και όλα αυτά χωρίς να κλονίζεται η εθνική οικονομία!

Και βλέπει, επίσης, κι έναν Πρωθυπουργό, επιτέλους, να αναγνωρίζει λάθη. Και ξέρετε τι έννοια έχει αυτή η αναγνώριση; Όχι μόνο της συγγνώμης, αλλά ότι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, ότι ξεκινάει μια διαδικασία να βελτιωθούμε. Αυτό το νόημα έχει. Και θυμάται τις κακοπαιγμένες ταινίες μικρού μήκους που παρακολουθούσε σε αντίστοιχες κρίσεις πριν από λίγα χρόνια.

Και αφού, λοιπόν, η σύγκριση συνιστά πολιτικό μαζοχισμό για το ΣΥΡΙΖΑ, τότε προς τι η πρόταση δυσπιστίας; Μα δεν έγινε για την Κυβέρνηση, για να αναδειχθεί ο Τσίπρας ως ηγέτης της Αντιπολίτευσης έγινε. Και τα καταφέρατε, πράγματι, γιατί αναγκάσατε τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να συρθούν από πίσω σας. Για να εγκλωβίσει το ΚΙΝΑΛ το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, για να εκθέσει τον κ. Ανδρουλάκη που από τη μία ζητάει εκλογές και από την άλλη τις αρνείται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε για να κατοχυρώσει το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυτό που κατάφερε ήταν να κατοχυρώσει τον τίτλο της χειρότερης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη Μεταπολίτευση.

Ευχαριστώ πολύ.

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Πολιτικά γραφεία:

Κοζάνη: Παγούνη 2, Τ. 2461037253 // Πτολεμαΐδα: 25ης Μαρτίου 36, Τ.2463027418.

62 σχόλια

  • Συγνωμη,συγνωμη,συγνωμη,ειμαι Κύπριος και δε γνωριζω την Ελλαδα,αλλα ο μητσοτακης με παρακαλεσε να γινω υπουργος προστασιας του πολιτη!!
    Φανταζεσθε να ηταν υπουργος αυτος ο ανθρωπος την ημερα του τραγικου συμβαντος στο Ματι!!
    Ή να ηταν κυβερνηση η επιτελικη αχρηστια με χιλιαδες εγκλωβισμενους Ανθρωπους σε δρομους της πρωτευουσας!
    Συγνωμη ειναι η ντροπη αυτων που ντροπιαζουν την Ελλαδα με την ανικανοτητα τους!!

  • Μυλωνογιάννης Γεώργιος,νομικός σύμβουλος της Αττικής οδού και νομικός σύμβουλος του Μητσοτάκη για φορολογικά θέματα!!!!!!!
    Αποκλείεται να υπηρχε επικοινωνία μαζί τους για τα 2.000 ευρω,για να μην έχουν περισσότερες απαιτήσεις οι εγκλωβισμενοι…
    Τώρα τετοια θα λέμε;
    Ντροπή,ντροπή,ντροπή!!
    Σύρθηκε στη Βουλή ο Στυλιανίδης και ως ενοχος Ρασκόλνικοφ κουβαλούσε στους ώμους του την ντροπή της πιο άχρηστης κυβερνησης απο μεταπολιτεύσεως!!

  • Κύριοι, μπορείτε να λέτε όμορφα λόγια,να αυτοθαυμαζεστε,να κάνετε ό,τι θέλετε τέλος πάντων αλλά ένα πράγμα μην ξεχάσετε αυτή τη φορά,ΤΟΝ λογαριασμό!

    • Τί είναι ο Τσίπρας; Σαν τον Βενιζέλο που συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά για να καλύψουν τα σκάνδαλα τον κομμάτων τους

  • Και εσεις η χειροτερη κυβερνηση απο Μεταπολιτεύσεως,αν δε υπηρχε ο Εφιαλτης της Νεας Δημοκρατιας που εριξε τον Κων Μητσοτακη,2012-2014!!
    Αλαζονεία,επαρση,ανικανοτητα τα χαρακτηριστικα των ανίσχυρων πολιτικών!!
    Πυρκαγιες,πλημμυρες,αποκλεισμοι απο χιονια!
    Αν δεν υπηρχαν οι στρατιωτες ακομα εγκλωβισμενοι θα ηταν χιλιαδες ανθρωποι σε αποσταση αναπνοης απ την πρωτευουσα!
    Αιδως!
    Εκχιονιστικα χωρις καυσιμα και οταν ηλθαν τα καυσιμα,τα εκχιονιστικα σκεπαστηκαν απο τα χιόνια!
    Ντροπημντροπη!ντροπη!!

  • Απο τότε που έγινε κυβέρνηση ο Μητσοτάκης …μόνο συγνώμη λέει τίποτε άλλο…συγνώμη στις φωτιές συγνώμη στην πανδημία που καθημερινά πεθαίνουν 100 άτομα χάνοντας κάθε εβδομάδα ένα χωριό…συγνώμη στην ανεπάρκεια των επιπτώσεων της κακοκαιρίας ….ε ..Κύριοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν σας είπαν ότι από τοτε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο…!!!
    Συγνώμη μπορείτε να μας αδειάσετε τη γωνία…

  • Η νεα δημοκρατια επεφτε απο το Πασοκ,επεσε απο τον σαμαρα,έπεσε απο τον Τσίπρα,τωρα μαλλον θα πεσει απο τον σαμαρα και εκεινος θα παραδωσει στον Τσίπρα,αλλα θα βγεί απ το παραθυρο του Μαξιμου,ο χαιρεκακος,για να μην υποδεχτει τον Αλεξη,οπως εκανε την πρωτη φορα!
    Πολλη αγαπη μεσα στη νεα δημοκρατια…ο ενας ριχνει τον αλλον

  • Πλήρης αποδόμηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
    Εάν συνέχιζε η πρόταση μομφής για κάνα δυο μέρες ακόμη η διαφορά θα έφτανε 20 μονάδες! Είμαι περήφανη για τη. Κυβέρνηση
    Είμαι περήφανη για εσένα Στάθη!! Συγχαρητήρια

    • Νίκο απο τα πολλά που σας έχει μοιράσει το “Γραφείο Στάθη” να γράφεται, έχετε μπερδέψει το φύλλο. Δεν μπορείς να είσαι περήφανη και να σε λένε Νίκο!!
      Έλεος με αυτό το γραφείο. Αντίθετα αποτελέσματα φέρνετε.

    • Καλά κάνεις…να νιώθεις περήφανη!!! Για τους μισθούς των 500 ευρώ ..για τους νέους επιστήμονες που φεύγουν…για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που ξεπουλιουνται…για τα νοσοκομεία που απαξιώνονται..για τα διόδια σχολεια…που εξευτελίζονται ..για να αναδειχθούν τα ιδιωτικά ..για τα πανεπιστήμια που μόνο φταίνε οι φοιτητές και όχι οι καθηγητές – υπόδικοι …για τη διαχείριση στη βόρεια Εύβοια …εκκενωστε και πάρτε λεφτά ..για την τους νεκρούς από τον κορονοιο..πρώτη στην Ευρώπη..για τη διαχείριση σε δέκα πόντους χιόνι…εγώ εάν με διορίζε εμένα η το παιδί μου ο κύριος της ΝΔ δεν θα ήμουν περήφανος…απλά θα σιωπούσα….θα ντρεπομουνα …για ότι συμβαίνει δίπλα μου….συγνώμη που έθιμα την Ελληνική δημοκρατική περηφάνεια σου…

  • Κύριε Κωνσταντινιδη άκουσα την ομιλία σας στη βουλή και εισασταν υπέροχος. Είπατε τα πράγματα με το όνομα τους. Αφήστε τους παραπάνω αλλά ακούνε άλλα καταλαβαίνουν. Σύριζα η χειρότερη κυβέρνηση και η χειρότερη αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ.
    Πάλι πρώτος θα είστε!!

  • Μαύρα μεσάνυχτα κ Βουλευτα και για την Δυτική Μακεδονία και για την Ελλάδα μας.Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια γι αυτό και θα το πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα που το πλήρωσε και ο ΣΎΡΙΖΑ.Θα χάσετε πολλές ψήφους και αυτό σας το γράφει ένας που ψήφιζε επί 30 σχεδόν χρόνια το κόμμα αυτό. Καλό είναι να φύγετε από την εξουσία σήμερα και όχι αύριο διότι αποτυχατε.

  • Στάθη μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε ομιλία σου στη Βουλή.Εισαι μακράν ο καλύτερος βουλευτής του νομού.
    Πρώτος με διαφορά στις επόμενες εκλογές.

  • Ο μπλε θιασος σας καταφερε παντως να εξασφαλισει τον τιτλο
    της χειροτερης και πιο επικινδυνης κυβερνησης που περασε ποτε απ την μεταπολιτευση κι εδω! Οσο για σενα Σταθικα ειπαμε….πανε για τζενγκα

    Μην πανηγυριζεις νουδουλη μου μονιμε κατοικε Αθηνων και Θεσσαλονικης
    σε 6-7 μηνες απο τωρα θα πατε σε εκλογες ουτως η αλλως.
    Σας εχουμε εμπιστοσυνη…..μεχρι τοτε θα τα κανετε χειροτερα!

  • Για άλλη μια φορά Άξιος Άξιος!!
    Είμαστε περήφανοι για την παράταξη μας
    Είμαστε περήφανοι για εσένα Κωνσταντινίδη!!

    • Ντροπή που έχετε το θράσος να μιλάτε κι από πάνω. Μας καταντήσατε να μη μπορούμε να ζούμε. Εξαθλιωσατε τη χώρα για άλλη μια φορά κι έχετε την αναίδεια να πουλάτε βιτρίνα και να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. 700 ευρώ μισθός να ζήσουν 4 άτομα και με το που μπαίνει αρχίζουμε 300 εμφια, 50 τηλέφωνα, 100 νερό, 340 ΔΕΗ κ φτάσαμε στα 790 αρχίζοντας με δανεικά από τις 29 Γενάρη πριν μπει ο Φλεβάρης για τον οποίο πληρώθηκαν. Και τολμάτε να μιλάτε;;; από πού θα ζήσουμε;;; λαμογια και χειροκροτητες φτάνει πια. Σεβαστείτε την αθλιότητα μας. Αίσχος!

    • Στάθη ο κόπος μας πάει χαμένος.Δεν τα βγάζουμε πέρα.Πολύ στεναχωρεια έχουμε.Δουλεύουμε χωρίς αντίκρισμα.πολλά τα έξοδα.

  • Ειλικρινά δεν νιώθει ντροπή με 20000 + νεκρούς, με 200% του αεπ χρέος,με 380 δις δημόσιο χρέος, με την ακρίβεια να χτυπάει κόκκινο, με το ρεύμα στα ύψη , με το εσυ στα πρόθυρα της κατάρρευσης, με την βαναυση καταπάτηση των συνταγματικων ελευθεριών των Ελλήνων, με την βάρβαρη μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία μουσουλμάνων, με την ασφάλεια των πολιτών στο μηδέν να προσπαθεί να πουλήσει μια εικόνα επιτυχίας για την κυβέρνηση της ΝΔ;. Ούτε ελάχιστη ντροπή;. Κρίμα. Κρίμα και για την περιοχή μας που έχει μπροστά της μαύρο μέλλον, Κρίμα και για την Ελλάδα που την εκπροσωπούν τέτοιας χαμηλής ποιότητας άτομα.

  • Βρούτσης,πρωην υπουργος εργασιας ΝΔ” Ηλθε πολλες φορες ο Φουρθιώτης και πηρε 200.000 ευρω πριν αποκαλυφθει η Απάτη”!!
    Ενας υποδικος επιχειρηματιας,εν μεσω πανδημιας,παιρνει χιλαδες ευρώ και ανθρωποι δεν μπορουν να ταίσουν τα παιδια τους
    Και επιχειρηματιες που πορευονται τίμια,πτωχευουν!!
    Συγνωμη;συγνωμη;συγνωμη;
    Δε μας παρατατε βρε ανθρωπακια χωρις αισθήματα ανθρωπιας!!
    Ντροπη και συγνωμη,φατε μεχρι σκασμού,επιτελους!!!αφηστε μας να αναπνευσουμε!!!

  • Πάρε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της βουλής, ξέρεις από αυτές που είσαι ειδικός, γιατί μόλις τολμήσει ο αρχηγός σου να κάνει εκλογές τελείωσες και εσύ και οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι 3. Όσο για το λόγο πρέπει να αισθάνεσαι ντροπή με όλες αυτές τις ανακρίβειες που προσπάθησες να πουλήσεις σε όσους αφελείς ακόμα σας πιστεύουν.

  • Βρε παιδιά μαζευτήκαμε όλοι οι πικρόχολοι εδώ μέσα..
    Παραμερίζετε την λογική και δεν αναγνωρίζετε μία σωστή αντιμετώπιση των καταστάσεων.
    Δεν μπορείτε να κάνετε εκλογές από εδώ μέσα, ούτε επηρεάζεται τον κόσμο.
    Αφού δεν θέλετε να καταλάβετε, μείνετε εδώ και παρακολουθείτε τον πετυχημένο.

  • Βρε παιδιά πώς μαζευτήκατε όλοι οι πικρόχολοι εδώ μέσα …
    Καταλάβετε ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα…
    Και στο κάτω-κάτω αφού εδώ μέσα δεν μπορείτε να επηρεάσετε κόσμο, στο τι θα ψηφίσει, το ενδιαφέρον σας και μόνο για το Στάθη, δείχνει την δυναμική που έχει …
    Μείνετε εδώ για να παρακολουθείτε τον πετυχημένο …

  • Βρε παιδιά πώς μαζευτήκατε όλοι οι πικρόχολοι εδώ μέσα …
    Καταλάβετε ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα…
    Και στο κάτω-κάτω αφού εδώ μέσα δεν μπορείτε να επηρεάσετε κόσμο, στο τι θα ψηφίσει, το ενδιαφέρον σας και μόνο για το Στάθη, δείχνει την δυναμική που έχει …
    Μείνετε εδώ για να παρακολουθείτε τον πετυχημένο …

  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕςΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ?ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΦΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΑΕΙ

  • κ. βουλευτά δώσε κανα φράγκο από τα πολλά που παίρνεις για να μειωθεί το χρέος στου κόμματος στις τράπεζες και άσε τα μεγάλα λόγια, αυτά που κάτι μου λέει πως θα θα σου βγουν ξινά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.