kozan.gr: Ώρα 07:45: -1 η θερμοκρασία στην Κοζάνη, χωρίς χιόνι στους κεντρικούς δρόμους – Εικόνες από το κέντρο της πόλης (Βίντεο)

2 Φεβρουαρίου 2022
07:55

 

Ώρα 07:45. -1 η θερμοκρασία στην Κοζάνη, χωρίς χιόνι στους κεντρικούς δρόμους. Εικόνες από το κέντρο της πόλης.

16 σχόλια

  • Δήμαρχε είσαι υποχρεωμενος για την ασφάλεια των μαθητών να έχεις καθαρίσει τις αυλές από χιόνι. Διαφορετικά παράνομεις. Ή θα είναι εγκλειστα τα παιδιά μέχρι τις 14:15 στις τάξεις; πάλι παράνομεις σύμφωνα με τις αδηγιες του υπουργείου για τον COVID. Διάλεξε…

  • Αυτόν τον δρόμο βλέπει ο δήμαρχος και αποφασίζει για τα σχολεία. Στείλτε του καμία φώτο με θερμόμετρα και με αυλές χιονισμένες. Μην ντρέπεστε.

  • Η συνήθης τακτική της οικογένειας κουκουλοπουλομαλουταιων….να μην κλείνουν τα σχολεία γιατί είναι κρίμα οι ταξιτζήδες και τα αστικά ΚΤΕΛ να χάνουν το μεροκάματο τους. Εξάλλου αυτή την υπόσχεση δώσατε στους ακόλουθους σας.. να φτιάξετε πανεπιστήμιο εκτός πόλης για τα ταξί/αστικά..να φτιάξετε την περιφέρεια, την Ζεπ,το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο εκεί στην Ζεπ.. ρωτάς κύριε δήμαρχε τον πολυμυλιωτη πως θα περπατήσουν τα παιδιά του; Τον Αιανιωτη; Μεταμόρφωση; Σκήτη; Κλπ κλπ.. Έχεις τόσα χωριά που εξαπατησες με υποσχέσεις. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ αλλά τα παιδιά μας

  • Εγώ πάντως στην περιοχή Φανερωμένης είχα χρόνια να δω δουλειά με τα χιόνια και τον πάγο. Χθες είδα να περνάει όχημα πολλές φορές να καθαρίζει τα χιόνια και να ρίχνει αλάτι. Συνήθως είμαστε με πάγο μέχρι να βγεί ήλιος. Ελπίζω αυτό που γίνεται τώρα να συνεχιστεί.

  • που ειναι ολα τα παιδια που χτυπησαν πηγαινοντας στο σχολειο τους;

    που ειναι οοοοοοοολα αυτα τα ατυχηματα στους δρομους;

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! ολα καλα.

    αφηστε λοιπον την κλαψα και πηγαινετε (εσεις ή τα παιδια σας) στο σχολειο

    • Εσύ ήθελες δηλαδή να χτυπήσει κάποιο παιδί; αυτό κατάλαβες σαινι; με υποθέσεις δεν ζούμε. Και εάν όντως πάλι, γίνονταν ατύχημα πού θα κρυβοσουν βολεμενο κομματοσκυλο;; το κρύο και η ταλαιπωρία; δηλαδή η πρόληψη εδώ δεν μετράει καθόλου; τι θα ακούσω άλλο θεέ μού.. Ρε βάλτε μια φορά σε δεύτερη μοίρα το πολιτικό σας πρόσημο.. Ας ξεχάσουμε ποιος είναι δήμαρχος.. Όποιος και να ήταν, πάλι οργή του κόσμου θα υπήρχε

    • Μήπως ρώτησες πως ήταν τα παιδιά στο σχολείο; τους κλείδωσαν τις πόρτες για να μην βγουν στην αυλή. Ήταν μαζεμένα όλα στους διαδρόμους. Αλλά τι σε νοιάζει; ή δεν έχεις παιδί σε σχολείο ή ζεις στον κόσμο σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.