B. Kωνσταντόπουλος: “Όπως συνήθως, ο δήμαρχος, με ανάρτησή του, προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους πολίτες”

5 Φεβρουαρίου 2022
17:07

Όπως συνήθως, ο δήμαρχος με ανάρτησή του, προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους πολίτες και ταυτόχρονα να συκοφαντήσει την παράταξή μας. Μέσα από τις αναρτήσεις αυτές είναι διάχυτη η αγωνία του για το πολιτικό του μέλλον και γι αυτό σπεκουλάρει σε βάρος της παράταξής μας, την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και αποκαλώντας την «μίζερη» αξιωματική αντιπολίτευση.
Είναι ολοφάνερο ότι την δική μας παράταξη φοβάται μόνο, γι αυτό και ασχολείται μαζί μας συνέχεια. Γράφει στην τελευταία του ανάρτηση για την έγκριση του π-υ του 2022. «”Κατάπιαν” τη γλώσσα τους όσοι έλεγαν ότι δεν θα πάρει ο Δήμος μας ούτε ευρώ από την διάσπαση με το Βελβεντό μιας και ο Δήμος απορροφά κοντά στις 300.000 ευρώ “ζεστό” χρήμα. Δυστυχώς για την “μίζερη” αξιωματική αντιπολίτευση ….»
Ο δήμαρχος γνωρίζει ότι η παράταξή μας ποτέ δεν είπε ότι δεν θα έρθουν χρήματα στον δήμο Σερβίων από τον διαχωρισμό του δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021, διαφωνήσαμε με την εγγραφή του ποσού των 600.000 € που είχε προτείνει ο δήμαρχος, ακριβώς για τον λόγο ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαχωρισμού, πράγμα που αποδείχτηκε από τα πράγματα ακριβές, αφού μόλις πρόσφατα αυτή ολοκληρώθηκε.
Αντί λοιπόν φέτος να ζητήσει συγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες, γιατί στον προϋπολογισμό του 2021 προσπάθησε να τους εξαπατήσει εγγράφοντας ψεύτικο έσοδο 600.000 €, ζητάει και τα ρέστα από πάνω, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα λέγοντας ότι «Κατάπιαν τη γλώσσα τους όσοι έλεγαν ότι δεν θα πάρει ο Δήμος μας ούτε ευρώ από την διάσπαση».
Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Να βγει να τους κατονομάσει.
Πάντως κανείς από την παράταξή μας δεν είπε τέτοιο πράγμα.

13 σχόλια

    • πέρσι έφερε προυπολογισμό ο πρώην αντιδήμαρχος ο Κακαφίκας ακριβώς για αυτό που γράφει ο Κωνσταντόπουλος. Πρόπερσι για άλλους λόγους. Οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης δεν έχουν μανίες να μπλοκάρουν κάτι έτσι για το κέφι. Ούτε είναι μονομανείς. Αντιθέτως με τους ανθρώπους της διοίκησης.
      Άλλωστε ο ελευθερίου εξακολουθεί και είναι μειοψηφία: 7 στους 27

  • Για το καλό του δήμου και του τόπου μας: κάντε ότι χρειάζεται μαζί με την παράταξη της κυρίας Σπυρίδου και του κυρίου Γεωργακοπούλου τους δύο ανεξάρτητους κύριους Ζάκη και ΚΑΚΑΦΙΚΑ που σωστά και έγκαιρα παραιτήθηκαν
    Ώστε να απαλλαγούμε επιτέλους το συντομότερο από τη ντροπή που λέγεται δήμαρχος Ελευθερίου, πρόεδρος συμβουλίου Μπουκουβάλας , αντιδήμαρχος Ποντικης.

  • Είστε ένα κάρο “Χασιωτηδες κατσαπλιαδες” που το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι να ανελιθχθειτε για την μόνιμα σας. Κώσταντοπουλου μια ζωή ΠΑΣΟΚ καπηλος για να επιβιώσεις στη ΔΕΗ ο δε νυν Δήμαρχος ένας δήθεν, ναρκισσος να επαναστάτης της πίεσης. Συγγνώμη για το τελευταίο της φακής ήθελα να πω!!!

  • Η αληθεια ειναι οτι ο ελευθεριου εκφραζεται διαφορετικα με παλιομοδιτικο μπρουταλ τροπο. Ο κωνσταντοπουλος ειναι πολιτικος παλιας κοπης με σοβαροτητα αλλα δεν εχει φρεσκαδα…..τελικα τι θελει ο κοσμος απο τα δυο….εαν θελει και τα δυο σιγουρα πρεπει να παει σε μια αλλη λυση για να βαλει τα Σερβια παλι στο κλαμπ των ισχυρων. Μ αυτες τις συμπεριφορες, την αδυναμια σξιοποιησης ολων των ανθρωπων της περιοχης, δεν εχει καμια τυχη…περισσοτερο γκρινια και μιζερια βγαζει παρα κατι το ισχυρο

    • δεν είναι πως εκφράζεται ο ελευθερίου είναι πως ΠΡΑΤΤΕΙ. Μισές αλήθειες, ψέματα και συκοφαντίες και υπερπροβολή απλών συνηθισμένων πραγμάτων και μόνιμη κατηγορία προς τους “αντιπάλους “. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ότι έφυγαν από την παράταξη και την αντιδημαρχία οι δύο σοβαροί που ήξεραν το αντικείμενο τους ο Ζάκης και ο Κακαφίκας και τον άφησαν μειοψηφία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.