kozan.gr: Οι “γαλάζιοι” Θ. Σιόγκας & Γ. Τοπαλίδης ενδιαφέρονται, διερευνούν και κινούνται για το Δήμο Κοζάνης

7 Φεβρουαρίου 2022
11:16

 

Οι “γαλάζιοι” Θ. Σιόγκας & Γ. Τοπαλίδης ενδιαφέρονται, διερευνούν και κινούνται για το Δήμο Κοζάνης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το παρασκήνιο, σε ό,τι αφορά τον πρώτο, τον Πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σιόγκα, ήδη, τηλεφωνεί σε διάφορα πρόσωπα που πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ, διερευνώντας τη γνώμη τους σε σχέση με το πως θα έβλεπαν μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα δική του στο Δήμο Κοζάνης. Την ίδια στιγμή κι ο Γ. Τοπαλίδης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, εκφράζει σε φίλους και γνωστούς το ενδιαφέρον του και πως θα μπορούσε να ηγηθεί μια τέτοιας προσπάθειας, χρησιμοποιώντας σα βασικό επιχείρημά του, πως με την Α. Νανοπούλου, είχε εκλεγεί πρώτος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της. Τα δύο συγκεκριμένα ονόματα έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά ακόμη ονομάτων, όπως της Π. Γκατζαβέλη, του Χ. Γκοβεδάρου, του Σ. Κιάνα και του Α. Φούντογλου, που “ακούγονται” χωρίς οι ίδιοι/ες να έχουν εκφράσει κάποια συγκεκριμένη επιθυμία. Το βέβαιο είναι πως η πληθώρα όλων, αυτών, των πιθανών υποψηφιοτήτων, από τις οποίες φαίνεται πως θα προκύψει έστω και μία, δημιουργεί μια επιπρόσθετη δυσκολία βιωσιμότητας κι επαναδιεκδίκησης του Δήμου Κοζάνης, από το συνδυασμό του Κ. Μιχαηλίδη, που πέραν όλων των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει (με τις ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της παράταξης και το γενικότερο κακό κλίμα σε επίπεδο συνδυασμού, με τις σιωπηρές αποχωρήσεις πολλών υποψηφίων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του 2019), θα έχει να αντιμετωπίσει και τη “γέννηση” ενός νέου συνδυασμού που θα ανήκει στον ίδιο κομματικό χώρο.

Η Χύτρα

 

64 σχόλια

    • Αγαπητή Χύτρα,
      Αντιλαμβάνεστε ότι γράφετε στο kozan.gr, ένα έγκυρο και σοβαρό μέσο. Ο κ. Τοπαλίδης πρόσφατα με απόφαση του υπουργού κ. Παπαθανάση, ορίστηκε στο Διοικητικό συμβούλιο της “ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ” Α.Ε. Σκοπός στόχος και ευθύνη του είναι η επιτυχία του εθνικού αυτού στόχου ο οποίος θα αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της πατρίδας και της περιοχής μας. Δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας στην περιοχή μας. Με αυτό το σκοπό ασχολείται και για αυτό τηλεφωνεί. Τώρα οι “φαντασιώσεις” κάποιων ότι ενδιαφέρεται και ασχολείται για την κάθοδο του στο δήμο Κοζάνης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και “περίεργες”.. Τώρα αν πλήθος πολιτών τον προτρέπει να κατεβεί σε εκλογική διαδικασία , αφορούν τις επιθυμίες των πολιτών.
      Υστερόγραφο 1: Καλό είναι το σχόλιο που έγινε στο kozan.gr “δεν είναι στα πράγματα και κάνουν την κανονική τους δουλειά ταπεινά και ήρεμα.” το δείτε αγαπητή χύτρα.
      Υστερόγραφο 2: Όσοι κατέχουν θεσμική θέση ή είναι αιρετή , ας ασχοληθούν μέχρι τη λήξη της θητείας τους με την επιτυχή άσκηση των καθηκόντων τους για τα οποία εκλέχθηκαν. Θα έχουν τη δυνατότητα στη λήξη της θητείας του, ως επιτυχημένοι να εκλεγούν οπουδήποτε το επιθυμούν..

      • Ο κ. Τοπαλίδης δηλαδή εργάζεται για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο μιας ολόκληρης πατρίδας και της περιοχής μας….μάλιστα. Ε τότε να κατέβει συμβολικά πρώτος στο Επικρατείας, δεν τον χωράει ο δήμος.
        Για ηρεμέιστε με τους διθυράμβους για τον κύριο, θυμόμαστε ότι τον έκοψαν από διοικητη της ΥΠΕ για κάποιους λόγους

  • ο μιχαηλιδης ειναι τελειωμενος και το ξερει μονο ζημια θα κανει στα στελεχη που θα προταθουν απο τη νεα δημοκρατια να το θυμασται δεν τον θελει κανενας

  • Στέργιος Κίανας η Παναγιώτα Γκατζαβέλη κατι ισχυρό για να φύγει η τρίάδα που διέλυσε το Δήμο Κοζάνης…Φτάνει ως εδώ με τους Συγκεκριμένους Τύπους της Τριάδας.

  • Η Υποψηφιότητα του κ. Τοπαλίδη αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τον Δήμο Κοζάνης που ταλανίζεται από ανικανότητα και ραθυμία.

    Ο κ. Γιώργος Τοπαλίδης προέρχεται από τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μπορούσαν να συνεπικουρήσουν το έργο του στον Δήμο Κοζάνης προσωπικότητες όπως ο πρύτανης του πανεπιστημίου κ. Θεοδουλίδης Θεόδωρος, στα οικονομικά ο αντιπρύτανης κ. Μαρόπουλος Στέργιος και στο ανθρώπινο δυναμικό η αντιπρύτανης κα Σπύρτου Άννα.

    Αυτή είναι ομάδα που κερδίζει και θα περάσει τον Δήμο Κοζάνης στη νέα εποχή.

      • πιστεύω ότι ο κ. Τοπαλίδης θα μπορέσει να συντονίσει τέλεια την ομάδα του πανεπιστημίου και να την εντάξει στην τρέχουσα πολιτική μέσω του Δήμου Κοζάνης. Έτσι θα ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους στη δημόσια διοίκηση δίνοντας ελπίδα στην πόλη και ανοίγοντάς τους νέους δρόμους με εξέλιξη για την κεντρική πολιτική.

      • Εσύ που το γράφεις, “να μην ξεχνιόμαστε” μπορείς να ανεβάσεις το ονοματάκι σου , αν όχι το οναματάκι σου τη γραμμή σου, και να μην χρησιμοποιείς και κρύβεσε πίσω από το έγκυρο kozan.

    • ποιον χωρο τον πανεπιστημιακό;;; χαχχαχχα σε καλό σου με βγήκε ο καφές από την μύτη….είναι η επιτομή του βολεύομαι και επιτυγχάνω επειδή είμαι στο κόμμα ο συγκεκριμένος.

      • Διαφωνώ. Ας μην ξεχνάμε ότι το πανεπιστήμιο εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων για την επιλογή του στο Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης από τον υπουργό κ. Παπαθανάση.

    • Νομίζω ότι κάνετε λάθος, ο κ. Μαρόπουλος είναι επί των έργων του πανεπιστημίου, άρα θα μπορούσε να τεθεί επικεφαλής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης

  • Το μόνο όνομα που θα ενώσει είναι η Γκατζαβέλη. Ο Τοπαλίδης έχει τα δικά του (να μην ξεχνιόμαστε), ο Σιώγκας είναι άγνωστος και ο Φούντογλου απλά δεν κάνει

    • Εσύ που το γράφεις, “να μην ξεχνιόμαστε” μπορείς να ανεβάσεις το ονοματάκι σου , αν όχι το οναματάκι σου τη γραμμή σου, και να μην χρησιμοποιείς και κρύβεσε πίσω από το έγκυρο kozan.

  • έχετε μπλέξει τα μπούτια σας. θα ξανακάνετε δώρο το δήμο εκει στη Νέα Δημοκρατία. Βάλτε τη Γιούλα μπροστά για να δείτε καμμιά άσπρη μέρα

  • τον Τοπαλίδη μην τον υποτιμάτε.
    Ξέρει πολύ καλά την κεντρική πολιτική σκηνή καθώς και την αυτοδιοίκηση.
    Προφανώς με ένα καλό σχήμα θα είναι σε πολύ καλύτερη δυναμική έναντι των υπολοίπων που ενδιαφέρονται.
    Εν κατακλείδι η υποψηφιότητα Τοπαλίδη μπορεί να περπατήσει.

    • Ποια είναι η διοικητική εμπειρία του κ. Τοπαλίδη; Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα; Υπόψη, η εμπειρία περί τα κομματικά μετρά αντίστροφα, πρέπει δηλ να “αφαιρεθεί” από την όποια άλλη τυχόν διοικητική εμπειρία διαθέτει!! Μήπως τελικά προκύψει αρνητική διοικητική εμπειρία;

  • Ποιος Μιχαηλιδης ρε Κοζαν Αυτός βγήκε χειρότερος όλων .Αν όχι όλοι οι περισσότεροι απο τον συνδιασμό του τον εχουν κάνει πέρα Αλλά θα μου πεις έκανε τη δουλειά του τώρα το παιδί του λαού ( εδώ γελάμε)

  • Σιογκας Κιανας Γκατζαβελη Γκοβεδαρος Φούντογλου Αυτοι όλοι μαζί δε χάνουν το δήμο Το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στη Ν Δ; Ποιος Μιχαηλιδης τώρα έχει άλλη δουλειά είναι απασχολημένος

  • Πόσο αποτυχημένη η μετά παρουσία του Μιχαηλίδη στο Δήμο Κρίμα οι σύμβουλοι που τον στήριξαν και τον έφεραν μ αυτό το ποσοστό στο δήμο Οι περισσότεροι έχουν μετανιώσει που τον ακολούθησαν Η συμπεριφορά του πολύ άσχημη
    Ας ελπίσουμε σε νέα πρόσωπα όπως είναι ο Σιόγκας και ο Κιάνας

    • Επικό τρολαρισμα. Η ΝΔ αν κατεβάσει Τοπαλίδη ή Κιανα είναι δώρο στους αντιπάλους. Ο Τοπαλίδης επικοινωνιακός αλλά λίγος και ο Κιανας ανύπαρκτος και πολύ λίγος. Ο ένας άφησε διαπιστευτήρια κομματισμού και ο άλλος διαπιστευτήρια αποτυχίας ως Αντιπεριφερειάρχης στην πιο κρίσιμη περίοδο για την Κοζάνη. Περί του ΤΕΕ δε χρειάζεται να πούμε ρωτήστε τους μηχανικούς της ΔΕΗ ειδικά.

  • Όποιος από αυτούς που αναφέρεις , αγαπητό κοζαν,ως φερόμενοι υποψήφιοι για τόν δήμο Κοζάνης δήμαρχοι, ένα είναι τό βέβαιο, όλοι τους μα όλοι τους,θα είναι πολύ μα πάρα πολύ καλύτεροι από την τωρινή συγκυβέρνηση- Τριανδρία του δήμου Κοζάνης. Και βέβαια η προσπάθεια κάποιον για πρόωρο κάψιμο χαρτιών και ονομάτων καλή, αλλά ό κόσμος πλέον έπαθε, έμαθε,και δεν ξανακάνει λάθος.

  • Σημανδρακος,Παπαιορδανιδης, Τζουμερκιωτης, Τουμπουλιδου, Κοιμτζιδου, Κυτιδης, Φλώρος, Δουγαλης, Σιογκας,…Μαλουτας

  • Εσείς εκεί στη ΝΔ βάλτε ένα από τα νέα παιδιά μπροστά και θα γίνει η δουλειά. Έχετε Γκοβεδάρο Φούντογλου Πούχια Τζίτζικα και τόσουσ ακόμα.

  • Το θράσος ορισμένων, πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο. Ο Τοπαλιδης, ο οποίος “αξιοκρατικά” (λέγε με κομματικός) μπήκε στην επιτροπή για την απολιγνιτοποιηση, ο οποίος “έφαγε μαύρο” πολλές φορές ως υποψήφιος ( η επιτομή του αποτυχημένου, θέλει τώρα να μας σώσει στο Δήμο Κοζάνης. Αλήθεια, πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανείς; Ο …ακαδημαϊκός. Η…ελπίδα του τόπου. Μη χειρότερα. Κύριε ελέησον

  • Η γκατζαβελη και ο κιανας ήταν κάτω του μετρίου. Δεν μπορούν να δείχνουν ως σοβαρές υποψηφιότητες από τη στιγμή που ήταν και είναι μέλη της χειρότερης περιφερειακής αρχής που πέρασε ποτέ από την περιοχή μας.

  • Ο Τοπαλίδης τοποθετήθηκε εκεί ως αποτυχημένος πολιτευτής, είναι κλασική τακτική των κομμάτων εξουσίας να βάζουν τους μη εκλεγέντες σε θέσεις ευθύνης. Άλλη μια απόδειξη του πόσο ελάχιστη σημασία δίνεται στην μετάβαση στη μεταλιγνιτικη περίοδο από την κυβέρνηση. Ο Τοπαλίδης ο οποίος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, δαπιτης, με τυπικά προσόντα Τον ψήφιζαν μόνο κ μόνο γιατί είναι Πόντιος (απαράδεκτοι κ οι ψηφοφόροι).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.