kozan.gr: Ένταση στην Ο.Ε. της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – “Έχετε άγνοια κ. Μακρυγιάννη – Να σας καλέσω να μου κάνετε σεμινάρια εσείς κ. Κάτανα” (Βίντεο)

8 Φεβρουαρίου 2022
10:59

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/2) συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας σε σχέση με την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Πιλοτικό ενεργειακά θετικό κτίριο – Η περίπτωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κέντρου ως βιωματικό εργαστήρι στη Δυτική Μακεδονία”,  που αφορά πιλοτική εφαρμογή του ενεργειακά θετικού κτιρίου σε αυτό του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης. Nα θυμίσουμε, όπως είχε αποκαλύψει το kozan.gr, η πρόταση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, που υποβλήθηκε στο ΕΣΠΑ, απορρίφθηκε  από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας (πρώην Διαχειριστική Αρχή) καθώς  αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο Α’. Σύμφωνα με την εισηγήτρια του θέματος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Κ. Δαδαμόγια, ανέφερε πως θα υποβληθεί εκ νέου, σχετική πρόταση, αυτή τη φορά στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης, με το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Η. Κάτανα να χαρακτηρίζει προχειρό-δουλειά της πρότασης από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής εκφράζοντας ταυτοχρόνως και τις αμφιβολίες του για το αν εν τέλει εγκριθεί κι αυτή τη φορά. Ακολούθησε ένταση του Η. Κάτανα με τον Πρόεδρο της Ο.Ε. Μ. Μακρυγιάννη ενώ στην αντιπαράθεση πήρε μέρος κι η Μ. Καρυπίδου.

 

17 σχόλια

  • Λογικό να Υπάρχει Ενταση..Κάθε Δευτέρα τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής έχουνε προσυνεδρίαση με τον Περιφερειάρχη Κασαπίδη και τον Μακρυγιάννη και η Γραμμή που τους δόθηκε ειναι ορμήστε στην Αντιπολιτευση σε όλα Κάθε Δευτέρα.Τρεις Ωρες Προσυνεδριαση.Κασαπίδη αντι να βγείς εξω να σε δει ο Κόσμος κάνεις 200 Προσυνεδριάσεις.Αλλά που να μιλήσει ο Μενέλαος

  • ειλικρινα τετοια επαρση και αλλαζονεια δεν συναντησα σε καμια αλλη περιφερειακη αρχη,οσο σε αυτη του κασαπιδη,κριμα

  • Κάθε Δευτέρα έχουνε προσυνεδρίαση και Συμμετέχει και ο ίδιος ο Κασαπίδης και Βλέπει τα θέματα ο ίδιος.οταν ηταν η Γκατζαβέλη δεν εκανε προσυνεδρίασεις για την είχε εμπιστοσύνη..φαινεται τώρα δεν τους έχει τον Μενέλαο και τα βλέπει ολα τι θα ψηφίσουνε..εγω Απορώ ο Γιάτσιος,ο Κιοσες και ο Μαργαριτης και ο Τσίουμαρης πως τα δέχονται αυτά να συμμετέχουνε και να ψηφίζούνε τι τους λέει ο Κασαπίδης.κρίμα..

  • Κασαπίδη τι έγινε γιατί δεν ανακοινώσεις ακόμα τους εντεταλμένους συμβούλους της περιφέρειας γιατί δεν δέχονται όσους παίρνεις τηλέφωνο δεν θέλει κανένας περιφερειακός σύμβουλος ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που σε παρακαλάνε γιατί δεν τους ανακοινώνεις ακόμα μία ήττα κασαπίδη από τους περιφερειακούς σου συμβούλους.τελειώσες έρχεται η Αντιπολίτευση

  • Ωραία!!!Ο ένας με ύφος Νέρωνα κι ο άλλος άλλος λέει “δεν είστε ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής που γεννήθηκε σ’ αυτή την οικονομική επιτροπή”να μιλήσουν δεν ξέρουν!
    Κασαπιδη ξέρεις εσύ…με τον Μητσοτάκη παρέα!

  • ΔΗΛΑΔΉ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ “ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

  • Ο Μακρυγιάννης ήταν ο Τελευταίος Περιφερειακός Σύμβουλος που βγήκε τι πρώτες μέρες δεν εβγαινες εβγαινε ο Λύσανδρος Μεταξάς και μετα βγήκε και τον Εκανε και Αντιπεριφερειάρχη..Αρε Κασαπίδη να δώ αν θα εκλεγει την επομενη φορά ο Μακρυγιάννης και αν θα κάτσει Αντιπολίτευση με έσένα..

  • Η άστοχη και χωρίς κανένα λόγο κριτική μόνο και μόνο για να κάνουμε αντιπολίτευση δεν βοηθάει…ο Κασαπίδης κάνει τιτάνιο έργο στην περιφέρεια το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε είναι τουλάχιστον να επιβραβεύουμε τις σωστές κινήσεις που γίνονται..και λάθη μπορεί να γίνουν κανείς δεν είναι αλάνθαστος…Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Χεχεχεχεχε! ! ! Να είσαι καλά φίλε μου μας έκανες να γελάσουμε πάλι , άλλαξε πλευρό γιατί άλλος θα γελάσει τελευταίος . Ο χειρότερος περιφερειάρχης όλων των εποχών ! Ούτε οι πατέρα δεν τον θέλουν πια , ούτε καν η ίδια η ΝΔ! Δεν είναι μυστικό αυτό … ο Μητσοτάκης και το Μαξίμου τον έχουν διαγράψει πλέον από τους πολιτικούς σχεδιασμούς του κόμματος . Και με το δίκιο τους !

    • Ρε φιλε ξυπνα,ετσι δεν τον βοηθας τον κασαπιδη,οπως τα εκανε τον βλεπω δευτερο και με διαφορα και στα λεω εγω που τον ψηφισα,αλλαξε την γκατζαβελη λαθος μεγαλο,ο μακτυγιαννης 2 χρονια αφαντος ητανε και τον επιβραβευσαι με θεση,αλλαξε τον Σαββοπουλο που πηρε 3πλασιους ψηφους απο την καζατσανη δειχνοντας ο κοσμος ποιον ηθελε αντιπεριφερειαρχη στην καστορια για χατηρι μεγαλογουναραδων που ο κοσμος δεν θελει να τους βλεπει,οτι πιο ικανο εχει και γνωστη των θεματων,ολα θελει να περνανε απο αυτον λες και μονο αυτος γνωριζει ενω στην ουσια δεν ξερει απο αυτοδιοικηση,ειδικοι συνεργατες να εχουν μεγαλυτερη ισχυ απο αυτους που παλεψαν για ψήφους μπαινοντας υποψηφιοι,πολλα λαθη που μπορω να γραψω και αλλα ομως σταματαω εδω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.