Κοζάνη: Στην Ακρινή ο Νίκος Παπαθανάσης, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

8 Φεβρουαρίου 2022
10:47

 

Στην Κοζάνη αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη φορέων και παραγωγικών τάξεων για τον αναπτυξιακό νόμο.

Επίσης όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης, έχει προγραμματίσει την ίδια ημέρα και επίσκεψη στην Ακρινή, προκειμένου να μεταφέρει και επίσημα στους θεσμικούς εκπροσώπους του χωριού την πρόταση του πρωθυπουργού, σχετικά με την μετεγκατάσταση.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.