Από το Αμύνταιο ο ένας από τους 11 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη

10 Φεβρουαρίου 2022
12:56

Απο το Αμύνταιο της Φλώρινας φέρεται πως έχει καταγωγή ο ένας από τους 11 συλληφθέντες κατηγορούμενους οπαδούς, για την αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές του Αμυνταίου για παραβατική συμπεριφορά ακόμα και απέναντι στον ίδιο του τον πατέρα.

ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

4 σχόλια

  • Καλόπαιδα united
    Μαζεύτηκαν όλα τα μπουμπούκια σε μια εγκληματική οργάνωση με βρώμικο μαύρο χρήμα να τα συντηρεί
    Μέσα όλοι με παραδειγματική τιμωρία

    • Ναι παπαγαλε μου. Ναι. Το έμαθες το μάθημα. Συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού και επιτέλους ας μπει ένα τέλος στη βία. Είτε προέρχεται από κόκκινα, είτε από πράσινα, είτε από μαύρα, άσπρα ή κίτρινα καλόπαιδα. Ουκ ολίγες περιπτώσεις, δυστυχώς. Ντροπή σε όσους δε σέβονται τον ανθρώπινο πόνο, χορεύοντας πάνω από πτώματα για να ικανοποιήσουν συμφέροντα ή κόμπλεξ.

      • ναι η οπαδική βία έχει πολλά χρώματα
        ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ!
        και έλεγαν μια πόλη μια ο΄μάδα, εδώ μόνο εμείς, τίτλο εμείς ή κανείς, εμείς έιμαστε το κράτος κλπ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.