Καστοριά: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

10 Φεβρουαρίου 2022
13:18

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και πολίτες από διάφορα επαγγέλματα, σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, έξω από την Αντιπεριφέρεια, όπου υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

 

39 σχόλια

  • Και τώρα θα μαζευτεί όλο το κομβόι εδώ το κομματικό και θα λέει ελα μωρε 20-30 συριζαιοι φωναζαν δεν τρέχει τιποτα ολα καλα
    δεν υπαρχει ακριβεια ο κοσμος ζηταει να βγαινει σελφι με τον Αδωνι δεν υπαρχει ακριβεια αχαχαχαχαχαχα!

  • Που τις είδατε κύριοι τις αποδοκιμασίες;
    Ευτυχισμένοι πολίτες εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Υπερ Υπουργο της Λαοπρόβλητης και εθνοσωτήριου κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη

  • Καλά δεν ντρέπονται να εμφανίζονται με τέτοια πολυτελείας αυτοκίνητα, σε περιόδους ακραίας φτώχειας; φυσικά και όχι αφού μεροκαματιάρηδες τους ψηφίζουν! Ας μην θυμηθούμε αυτά που ο εν λόγω κύριος πρέσβευε και διακήρυττε κάποια χρόνια πριν. Αχ …

  • Ζείτε με με αυταπάτες, με το δεν ήξερα, δεν το κατάλαβα, λεφτά υπάρχουν και το μεγάλο σας όνειρο να εγκαθιδρυθεί ολοκληρωτισμός στην Ελλάδα…

      • 300 ευρώ λιγότερο από ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματός πληρώνω
        Με τιμή βαρελιού 65 με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε 1,25€ το Λίτρο και το επίδομα θέρμανσης το έπαιρναν πολύ λιγότεροι

    • Κι εγώ γνωρίζω ότι με τη ΝΔ πληρώνω το ακριβότερο ηλ. ρεύμα στην Ευρώπη, τη δεύτερη ακριβότερη βενζίνη , πετρέλαιο και φυσικό αέριο , πληρώνω super market τουλάχιστον 20% παραπάνω (το ηλιέλαιο ακρίβυνε κατά 150% καθώς και τα υπόλοιπα τρόφιμα).

      • Το ρεύμα ακρίβυνε από τον Βλαδίμηρο μεχρί το καλοκαίρι ήταν μια χαρά.
        Αν ήταν ο μικρός Αλέξης δεν θα έβρησκε τίποτα για να σου κάνει επιχορήγηση
        Την τελευταία αύξηση στο υγραέριο μας την έκανε δώρο ο ΣΥΡΙΖΑ

  • Τα αμάξια και τα κουστούμια δείτε που έχουν και μετά νομίζετε θα μας σώσουν απο τα γραφεία τους με τα οκταχίλιαρα που παίρνουν τον μήνα.

  • Πήραν οι Τσυριζαιοι εντολή από την Κουμουνδουρου και βγήκαν από τις σπηλιές τους φοβούμενοι ότι έρχεται η τρίτη θέση στις εκλογές.

    • Α τώρα μας φταίνε οι Τσιριζαίοι; Μήπως και για το ότι χιόνισε μέρα μεσημέρι φταίνε οι Τσιριζαίοι;

    • Είσαι βλακας.
      Το θεμα είναι οτι είστε πολλοί και δεν βλέπουμε φως.
      Αυτοι ειστε, αυτοι σας αξίζουν.
      Εμείς γιατι να τους/σας ανεχόμαστε;
      Δυστυχως δεν εχουμε μονο οπαδικη βλακεια, αλλα και κομματικη.
      Ζησε λοιπον στην δυτική μακεδονια και στην Ελλάδα.
      Εχουν και οι δυο εκπληκτική ποιότητα ζωης!

    • Μιλανε και οι Γερουν Γερα για εντολες απο το κομμα που ακομα και τουαλετα να πανε ενημερωνουν τον κλοουν που ευτυχως για λιγο καιρο ακομη θα το παιζει πρωθυπουργος στην Ψωροκωσταινα χαχαχαχα!

  • Μα γιατί τέτοια υποδοχή στον αγαπητό Άδωνι; Πριν λίγο καιρό πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και έτρεχαν όλοι να βγάλουν σελφι μαζί του! Φυσικά δεν του είχε εξηγήσει κανείς ότι τις σελφι τις ήθελαν για να τις βλέπουν μετά και να γελούν! Έτσι… Τέτοια υποδοχή χρειάζεται σε όλους αυτούς τύπου Άδωνι και δεν συμμαζευεται. Για να καταλάβουν επιτέλους ότι μπορεί καμιά φορά η κατσίκα να μασάει ταραμά, αλλά μετά τον φτύνει!

    • Αυτό που θα ξαναψηφίσουμε ΡΕΕΕΕΕΕ
      10% είναι τώρα η διαφορά στις εκλογές θα είστε τρίτο κόμμα και μετά θλιβερή παρένθεση

    • Μια φορα ο θεος κοιμαται ομως οχι παντα!
      Αυτο το λαθος εγινε το 2019…που κατι λιγο η τυμβωρυχια για τα Ματια και λιγο η γκεμπελικη προπαγανδα που πουλησατε για το Μακεδονικο σας ανεδειξαν δυναμη ισχυρη , με αποτελεσμα να αποδομησετε μονοι σας το μεγαλο σας ποσοστο αφου σε ολα εχετε κανει κωλοτουμπες πιο μεγαλες κι απ τις κομανετσι και πλεον ακομα και ο πιο φανατικος νεοδημοκρατης εχει εξοργιστει μαζι σας τοσο πολυ που πια φωναζει καλυτερα να μου κοβοταν το χερι παρα που σας ψηφισα.
      Ξυπνα απ την πλανη σου λοιπον μικρο μου τρολ
      γιατι τετοια νουμερα δεν θα τα ξαναδειτε ποτε εκει στον μπλε θιασο και σε τοπικο και σε πανελλαδικο επιπεδο εχετε τελειωσει!

      • σε δικαιώνουν όλα τα γκάλοπ αλλά ξεχασα είναι στημένα όπως τον Ιούλιο του 2019
        Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις θα είστε μια θλιβερή παρένθεση

  • γλεντα τους αδωνη καλα τους κανεις να μαθουν να σε δινουν 50%στις εκλογες και μετα να μουτσοκλαιγονται,καλα τους κανεις αυτα αξιζουμε σαν λαος

  • Φέραν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τους εγκάθετους όπως έκαναν και το 2015 ,το κακό για αυτούς είναι ότι τώρα τους ξέρουμε γι’αυτό πάλι στο 10% η διαφορά είναι με την προοπτική να γίνουν τρίτο κόμμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.