kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πληθαίνουν οι “γαλάζιες” φωνές που θέλουν τον Γ. Αμανατίδη υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας στις εκλογές του 2023

11 Φεβρουαρίου 2022
09:16

 

Οι χθεσινές αποδοκιμασίες αγροτών, σε βάρος του Γ. Κασαπίδη, στην Καστοριά, επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί υποστηρίζουν, πως ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας στα δυόμιση, αυτά, χρόνια που βρίσκεται στο “τιμόνι” της Περιφέρειας, έχει “καταφέρει”, με τους χειρισμούς και το παραγόμενο έργο, να βάλει απέναντί του ακόμη και κλάδους, όπως ο αγρο-κτηνοτροφικός, που όλα τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν την απόρθητη “πηγή” ψηφοφόρων του. Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι “γαλάζιες” φωνές που θέλουν τον Γ. Αμανατίδη υποψήφιο Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, στις εκλογές του 2023, με τις εισηγήσεις – προτροπές να φτάνουν μέχρι το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η Χύτρα

64 σχόλια

      • Σαν Γενικος Διευθυντης της αναπτυξιακης ειχε προεδρο τον εκαστοτε περιφερειαρχη.Μολις βλεπει ευκαιρια να μπει καπου για την θεση τρεχει ειδε τον Κασαπιδη να τον γιουχαρουν και τρεχει να γλιτωσει απο την αναλογικη που δεν θα εκλεγεί σαν βουλευτης.Με 5 εκατομμυρια ηταν ζημιωμενη η ΑΝΚΟ.(Κανενα ψεμα δεν λεω κοζαν οποτε οφειλεις να το δημοσιεύσεις για την ελεύθερη εκφραση που συνταγματικα οφειλεις να σεβαστεις.Κραταω στιγμιοτυπο του σχολιου σε περιπτωση που δεν το κανεις για την ενδικη προστασια των συνταγματικων μ δικαιωματων Την παρενθεση μπορεις να την σβησεις)

  • Ο Αμανατίδης ήταν η καλύτερη επιλογή εξαρχής για την Περιφέρεια, δεδομένου ότι ήξερε απ’έξω και ανακατωτά όλα τα έργα, όλα τα προβλήματα και όλους τους χειρισμούς που έπρεπε να γίνουν για να δοθούν λύσεις. Δυστυχώς όμως για την Περιφέρεια ο Κούλης είχε άλλα σχέδια.

    • Όλοι γνωρίζουν τι έγινε…

      Στις 8 Μαίου 2017

      “Ένα πρόσωπο που έχει σημαντική συμβολή στα τεχνοκρατικά δρώμενα της περιοχής, επισκέφτηκε, πριν από λίγο καιρό, το γραφείο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αθήνα. Δε συναντήθηκε με τον πρόεδρο, όμως διεμήνυσε στους συνεργάτες του, πως, για, την επόμενη μέρα, είναι στη διάθεση τού, κόμματος. Σε σχετική ερώτηση συνεργάτη της στήλης, το εν λόγω πρόσωπο, αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο, ωστόσο, υπάρχουν, δύο άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, του κόμματος, που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της στήλης.”

      https://kozan.gr/archives/36417

    • Ποια καλύτερη επιλογή που βγήκε τέταρτος με το ζόρι με τη βοήθεια πολλών που βγήκαν από το ψηφοδέτιο την τελευταία στιγμή … τραγικός και θα πατώσει έτσι και άλλο να μιας και αυτός δεν τραβάει και η ΝΔ στην περιφέρεια έχει πατώσει . Ένα πρόσωπο της αγοράς θελουμε περιφερειάρχη που να ξέρει μα παράγει πλούτο και δημιουργεί θέσεις εργασίας .
      Η χειρότερη επιλογή και ο Αμανατίδης και ο χαμένος πολιτικά πλέον Κασαπίδης .

    • ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΛΙΓΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ…ΧΑΡΗ ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ! ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.

  • Αξιόλογος ο κύριος Αμανατιδης αλλά ο Κασαπιδης έχει ξεκινήσει και κάνει δυνατό έργο…οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του ήταν εντελώς άστοχες..και ειδικά προς αυτόν που προωθεί κυρίως τον πρωτογενή τομέα…Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

  • δυνατή υποψηφιότητα. Αλλά όταν είσαι βουλευτής με σοβαρό μισθό και στα κέντρα των αποφάσεων για ποιο λόγο να γίνεις περιφερειάρχης με τα μισά λεφτά και τα δεκαπλάσια προβλήματα;
    από την άλλη η περιοχή ΔΕΝ αντέχει άλλη ΣΥΝΤΗΡΙΛΑ

  • Σιγά την υποψηφιότητα άλλος ένας με μηδενικό εργό 3 χρονια ακουμε θα και θα και θα και θα γινει εκείνο και θα κάνουμε αυτό αυτό.Τίποτα τελείωσε η περιοχή μας πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς και όλοι αυτοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

  • όχι όμως να είναι η περιφέρεια “πολιτική καβάντζα” επειδή οι αυτοδιοικητικές έπονται των εθνικών….αν γίνει κάτι τέτοιο μαύρισμα θα φάει ας το ξέρουνε όλοι αυτό.

  • χαχαχαχαχαχα, ας γελάσω, ποιο έργο ακριβώς έχει επιτελέσει ως βολευτής;Θέλει ανάλογο και στην περιφέρεια; άστο υπήρξες απογοήτευση, κάποιοι σε εκτιμούσαν, αλλά μετά έγινες βολευτής

  • Ποιό είναι το έργο του;Εχει καταστραφεί η Δυτική Μακεδονία απο τις πολιτικές των κομμάτων και έχουν ακόμα το θράσος να ψάχνουν καρέκλες να βολευτούν.Ντροπή τους ψάχνουν τους μισθούς και τα κουστούμια στις κάμερες.

  • Αχαχαχα καλό καλό όχι εμένα μαρεσε. Καλά είναι αυτά για να γελάμε και λίγο μέσα στη δυστυχία που σκορπά ο μπλε συρφετός.

  • Θα πρέπει να αναρωτηθεί θα εχει οπλο το Μακεδονικό και τις Πρέσπες οχι μειον θα εχει όλο το αξιόλογο ψηφοδέλτιο του οχι αν ρωτήσετε γυρω σας δεν νομιζω να θελουν να κατέβουν απο την στιγμή που δεν ανακατεψε τράπουλα δεν εφερε παιχτες απο τον παγκο του. Ας το δουν οι γυρω του που τον πλαισιωνουν γιατι δεν θα εχει καρεκλα μετα κ για δαυτους αν δεν το βλεπει ο ιδιος.

  • Γιατί σώνει και καλά οι αποτυχημένοι βουλευτές πρέπει να βολεύονται σαν περιφερειάρχες; Το παράδειγμα του Κασαπίδη δεν είναι αρκετό για αποφυγή ώστε να μην χαντακωθεί και πάλι η περιοχή; Φαίνεται ότι δεν συνειδητοποιούν οι κάτοικοι της περιφέρειας Δ.Μ. τη λαίλαπα που έρχεται με τη βίαιη και πρόωρη απολιγνιτοποίηση.

  • Αν και όλοι θέλουν να το παραγνωρίζουν η να το προσπερνούν,ποια είναι τα σημαντικά επιτεύγματα της αναπτυξιακής από το χρόνο που προισταται αυτής ο συγκεκριμένος βουλευτης
    Καμμια

  • Θέλουμε κατανα, μπορεί και χειρότερα η δεξιά
    Θεε μου τι ζω
    Ωραίες οι πολιτικές απόψεις του Καμμένου

    Πάρτε το χαμπάρι και ξυπνήστε

  • Μιας και ξεχώρισε ως βουλευτής…μη ξεχάσουμε να τον κάνουμε περιφερειάρχη.
    Κάποτε πρέπει να αλλάξει μυαλά ο Έλληνας να ψηφίσει ανθρώπους που έχουν πορεία και έργο που έχουν όραμα για το καλό του τόπου τους.
    Όχι ανθρώπους μόνο φιέστα πόσο λυπάμαι για αυτή την κατάντια!και επιτέλους πολλά τα χρήματα που τους δίνουν είναι ντροπή άκυροι άνθρωποι να παίρνουν τόσα χρήματα Ντροπή!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.