Μαρτυρικό Δρέπανο εν έτη 2022 – Εδώ και τέσσερεις ημέρες ζούμε “απίθανες” καταστάσεις στο χωριό (Γράφει ο Θ. Παπαδόπουλος)

11 Φεβρουαρίου 2022
10:06

Εδώ και τέσσερεις ημέρες ζούμε “απίθανες” καταστάσεις στο χωριό.

ΔΕΥΑΚ και ΔΕΗ – ΔΕΗ και ΔΕΥΑΚ, συνθέτουν ένα “φανταστικό” δίδυμο που δεν έχει προηγούμενο.

Διακοπές υδροδότησης στο χωριό με διάρκεια πάνω από 12 ώρες και μάλιστα καθημερινά.

Αλήθεια τι άλλο θα δούμε, θα ζήσουμε, Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του και οι κάτοικοι στο χωριό, στην “νιρβάνα” τους…

Σε ότι αφορά τώρα το “απίθανο” Τ.Σ., αυτοί για τους “δικούς τους – δικό του και γνωστούς λόγους” δεν “σπάνε τα αυγά”. Κοινώς ενώ έπρεπε να επισκεφθούν τον Εισαγγελέα αυτοί προτιμούν να σιωπούν. Στην καλύτερη να φλυαρούν με κακόβουλες αναρτήσεις στα social media.

Να τους χαιρόμαστε!!!

Καληνύχτα Δρέπανο…

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Φεβρουάριος 22

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.