Kάτοικος της Οινόης Κοζάνης καταγγέλει στο kozan.gr: “Bαρέα οχήματα διέρχονται μέσα από το χωριό με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει μεγάλες φθορές – Ο Δήμος Κοζάνης έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και την εναλλακτική πρόταση χρήσης περιφερειακού δρόμου αλλά δυστυχώς δεν έχει ενδιαφερθεί”

12 Φεβρουαρίου 2022
13:31

 

Βαρέα οχήματα, με φορτίο, διέρχονται μέσα από το χωριό της Οινόης με αποτέλεσμα, σε πολλά σημεία, να υπάρχει καθίζηση του δρόμου αλλά και ρηγματώσεις. Εμείς, ως κάτοικοι, έχουμε προτείνει έναν εναλλακτικό δρόμο, περιφερειακά του χωριού ωστόσο ο Δήμος Κοζάνης που έχει ενημερωθεί δεν έχει κάνει το παραμικρό. Επιτέλους ας δώσουν μια λύση.

 

 

3 σχόλια

  • Φωνάξ’τε την Τροχαία: έχουν άδεια διέλευσης μέσα απ’ τον Οικισμό; Αν περιμένετε απ’ το Δήμο, σωθήκατε! Κάπως έτσι καταστράφηκε κι ο δρόμος απ’ το γήπεδο του Βατερού προς νότο: όταν χτίστηκε ο Νέος Κλείτος όλα τα φορτηγά από κει πέρασαν, από δρόμο που είχε μόνο μια φλούδα άσφαλτο. Και αμέσως δεν είχε ούτε αυτή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.