Η κα. Λαζαρίτσα Σπυρίδου και η διαστολή του χρόνου a.k.a η ελάσσων αντιπολίτευση σε χρονοκάψουλα σύγχυσης και ευτελισμού . Ο διαχειριστής του ai-vreS , Τσολακίδης Κυριάκος του Μιχαήλ , είναι ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων; (Του Προέδρου του Δ.Σ. Σερβίων, Νίκου Μπουκουβάλα)

14 Φεβρουαρίου 2022
08:18
Οι επιστήμονες των φυσικών επιστημών γνωρίζουν πλέον πως εντός της νευτώνειας Φυσικής οι μεταβολές χρόνου οφείλονται στη δράση δυνάμεων , συντηρητικών και μη , σταθερών και μη , εξ αποστάσεως ή επαφής . Στη σχετικιστική Φυσική ( δηλ μετά τον Einstein ) εκτός αυτών η μεταβολή του χρόνου οφείλεται επίσης στη Φυσική των συστημάτων αναφοράς , τους μετασχηματισμούς τους και τις κοσμικές ταχύτητες .
Αν οι παραπάνω αναφορές αφορούν σε δυο εκ των τιτάνων των Φυσικών Επιστημών θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στην επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων κ Λαζαρίτσα Σπυρίδου την εκμηδένιση της αξίας και της προσφοράς τoυς .
Με ανάρτηση της στο fb όπως και σε τοπικά sites -blogs ανατρέπει κάθε χρονική τάξη ή σχετικότητα ( ανάσα ) : στις 11-02-2022 ισχυρίζεται γεγονότα που σύμφωνα με τα λεγόμενα της συνέβησαν στις 28-02-2022 , σήμερα το ημερολόγιο γράφει 14-02-2022.
Anything goes και όποιον πάρει ο χάρος , αρκεί να είναι στην επικαιρότητα ως θορυβούντες κομπάρσοι . Τι διαβάσατε , αν διαβάσατε , όσοι-ες σπεύσατε like-ίζοντες; Ούτε τις ημερομηνίες δεν προσέξατε. Χρόνια τώρα ο φανατισμός , η ματαιοδοξία , το μίσος , ο φθόνος , τα βρισίδια , το ψέμα , η κενοδοξία , η απογοήτευση , το βίωμα της συνεχούς πολιτικής ήττας , η χύδην συμπεριφορά και η ευτέλεια των μέσων δράσης . Αλήθεια : blog ai-vreS διαχειριστής του οποίου – με δεδομένα επίσημα δικαστικά έγγραφα – είναι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ , διευθυντής ΕΠΑΛ Σερβίων – ο άνθρωπος που προσφέρει καθημερινό βήμα για χυδαία εξύβριση του Δημάρχου , των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δ.Σ . Δηλαδή πόσο καλύτερο ήθος θέλετε απ τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Σερβίων; Γιατί θα υπολείπονται στο εξής ; διότι δεν προσεγγίζουν τα θέματα καθ εαυτά ( Immanuel Kant ) αλλά με κριτήριο το παραταξιακό συμφέρον , κατά κανόνα στον αντίποδα του δημοτικού συμφέροντος. Η δράση μας τους οδηγεί καθημερινά – και τυφλά – στον πολιτικό αυτοακρωτηριασμό , δεν πρόκειται για ένταση πεποιθήσεων αλλά για αλλαγή εποχής η οποία τους έχει ήδη περιθωριοποιήσει.
Νίκος Μπουκουβάλας
Δημοτικός Σύμβουλος ” ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ “

22 σχόλια

  • Δεν μπορουν να χωνεψουν οτι δεν θα ειναι ξανα Δημοτικη Αρχη και ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ…!!!Φτανει πια εχετε κουρασει το γνωστο παρεακι της Δημοτικης Αρχης!!!
    Εδω τον αλλον τον καλουν σε κοπη πιτας και πηγαινει πιωμενος…ΕΛΕΟΣ με τισ βλακειες σας!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

  • Η συνεχείς ανάπτυξη του ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ και οι επιτυχίες του στις πανελλαδικές τους ενοχλεί προφανώς γιατί τους κόβει μαθητές από το φροντιστήριο.

  • Αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση για ένα τυπογραφικό λάθος!!!!
    Αυτός είναι ο κύριος Μπουκουβάλας!
    Μπράβο Μπράβο !!!!

  • Το έργο της Δημοτικής αρχής που θα υλοποιηθεί στην διάρκεια της θητείας, θα είναι το κριτήριο για τους κατοίκους του Δήμου.
    Μέχρι τώρα το ισοζύγιο είναι θετικό. Πρέπει ο τόπος μας να πάει μπροστά.

    • Μάλλον σε άλλον Δήμο κατοικείς! Διότι εμείς που μένουμε Σερβία δεν βλέπουμε θετικό το ισοζύγιο. Θετικό είναι όταν τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή!Μόνο αρνητικά βλέπουμε!

    • σε τι ρε φίλε/ φίλη είναι θετικό; ότι ολοκληρώνονται έργα που ανέλαβε η δημοτική αρχή κοσματόπουλου και κωνσταντόπουλου;
      δηλαδή τι θα έκανε δεν θα ολοκλήρωνε το αρδευτικό, την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών και των παιδικών χαρών που είχαν μπει σε προγράμματα εδώ και χρόνια;
      και ποια τα έργα στα χωριά; που έρχεται και μας λέει ότι τα Σέρβια είναι Μητρόπολη;;;;;
      ή είναι αναβάθμιση η προσπάθεια να γίνει χωματερή αμιάντου στο ζιδάνι; ή ν ααγορατσούν ανοιχτές κατεστραμένες πισίνες;
      και ποια είναι η αναβάθμιση; που μας χλευάζουν όπου και να πας; που έχουμε γίνει πανελληνίως ρεζίλι;
      μπορεί να πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά οι αγοραστές δεν τρώνε κουτόχορτο

  • Τετραπέρατε Πρόεδρε μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων, μπορείς όταν απευθύνεσαι στους πολίτες να αφήσεις τις εξυπνακίστικες ανοησίες και να σοβαρευτείς; Δεν σε τιμούν πάντως όσα γράφεις.

  • Να’γιάσει το στόμα σου Ταξίαρχε!
    Οταν η ειρωνεία γίνεται πολιτικός λογος, μιλάμε για φθηνό και επικίνδυνο πολιτικό αύριο!
    Αυτή η κούφια έπαρση και εξυπναδολογία χαρακτηρίζει πόες και οχι πλατάνια της πολιτικής!

  • Οι επιστήμονες των φυσικών επιστημών γνωρίζουν η θα’πρεπε να γνωρίζουν ότι το μπόι μετριέται μεσημέρι. Όχι τα χαράματα.
    Έχει πάντως ενδιαφέρον να δει κανείς το ιστορικό της ανάρτησης, αλλάχτηκε 13 φορές!!!!!!!

  • ΑΜΚ-άρες, μάρες, κουκουνάρες!!! Με την έπαρση και τις φλύαρες ¨εξυπνάδες” δεν πρόκειται να συνεγερθεί ο πολίτης-δημότης και να συστρατευθεί για να βοηθήσει τους εκλεγμένους ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο ζωής και οι προοπτικές του Δήμου.

    • Σιγά το πετσόκομμα. Για ένα λάθος στην πληκτρολόγηση! που ο ίδιος έχει κάνει δεκάδες φορές. Το είδες το ιστορικό στο φβ; 13 φορές έγραψε και έσβησε ο …αλάθητος. Να κοιτάμε και την καμπούρα μας πρώτα πριν μιλήσουμε για τους άλλους.

  • Ο πρόεδρος νομίζει ότι μόνο τα σάιτ και τα μπλοκ γράφουνε για αυτον; Είδε τα κοινωνικά δίκτυα καμιά φορά να δει τι τον λένε; Για μπες στο ινστα και στο τικ τοκ να δεις

  • Αυτό δεν είναι αυτοδιοίκηση αγαπητοί συνδημότες του δημοτικού συμβουλίου, είναι μία αρένα χωρίς προστατευτικά και όποιον πάρει ο ταύρος! .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.