kozan.gr: Εξερράγη ο Θ. Καρυπίδης όταν ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μαργαρίτης άφησε υπονοούμενα ότι η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή είχε συναινέσει στη δημιουργία ΧΥΤΑ Αμιάντου στα ΜΑΒΕ ώστε να έρθουν όλα τα απόβλητα της Ελλάδος στην περιοχή – Βγήκε, αγανακτισμένος, μέσα από την αίθουσα (Βίντεο)

14 Φεβρουαρίου 2022
18:33

 

Εξερράγη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θ. Καρυπίδης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, όταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Μαργαρίτης άφησε υπονοούμενα ότι η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή είχε συναινέσει στη δημιουργία ΧΥΤΑ Αμιάντου στα ΜΑΒΕ, ώστε να έρθουν όλα τα απόβλητα της Ελλάδος στην περιοχή. Βγήκε, αγανακτισμένος, μέσα από την αίθουσα.

8 σχόλια

  • ο Καρυπίδης κατέβαινε στον Τσίπρα και έλεγε αν δεν γίνει αυτό και αυτό που υποσχέθηκες δεν φεύγω απο το μαξίμου σήμερα και παραιτούμαι.Αυτός ήταν πραγματικός περιφερειάρχης με πυγμή που ζητούσε και απαιτούσε για τον τόπο του,είδαμε τώρα πόσο μας υπολογίζουν με τον Γιωργάκι με τους κήπους και τους βουλευτές,που μετά τις εκλογές είναι άφαντοι με κάτι δελτία τύπου και ο μισθός να μπαίνει.

    • Τεο συγχαρητήρια για τους επικοινωνιολογους. Και στα σχόλια και στην εκπομπή σαρώνεις. Ακομη και η γιαγιά μου σε πήρε χαμπάρι

      • Τι επικοινωνιολόγους ανθρωπέ μου που σήμερα δεν υπάρχει κανείς στην κυβέρνηση με σθένος να πεί ο κόσμος πεινάει,έχει καταστραφει΄η χώρα να κινήσει γη και ουρανό να φύγει και απο το κόμμα,να πεί δεν γίνεται εμέις να παίρνουμε 8χίλιαρα να είμαστε στα γραφεία και η χώρα να διαλύεται σε όλους τους τομείς.Ενας δεν έχει το σθένος απο την Νεα Δημοκρατία στην περιοχη μας να πάει ενάντια στον κούλη και εσύ μας λές για τον καρυπίδη.Η Νέα Δημοκρατία κυβερνάει τρια χρόνια σχεδόν κούρασε το αστείο φτάινε οι προηγούμενοι.Επικοινωνιολόγους έχουν οι τέσσερις της κυβέρνησης που εκλέχτηκαν εδώ καθημερινά να γράφουν στο κοζαν,αυτοί τους μείνανε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.