kozan.gr: Ο εκπρόσωπος της ομάδας στο facebook «Αντι ΧΥΤΑΜ” Δημήτρης Βαβλιάρας εξήγησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, γιατί, ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο κι από το Δήμαρχο Σερβίων ότι δεν θα γίνει ΧΥΤΑ Αμιάντου στα πρώην ΜΑΒΕ, συνεχίζεται, από τους κατοίκους της γύρω περιοχής, η αγωνία και η δυσπιστία (Βίντεο)

14 Φεβρουαρίου 2022
18:58

 

Ο εκπρόσωπος της ομάδας στο facebook «Αντι ΧΥΤΑΜ” Δημήτρης Βαβλιάρας εξήγησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, γιατί, ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις τόσο από τον Περιφερειάρχη όσο κι από το Δήμαρχο Σερβίων ότι δεν θα γίνει ΧΥΤΑ Αμιάντου στα πρώην ΜΑΒΕ, συνεχίζεται, από τους κατοίκους της γύρω περιοχής, η αγωνία κι η δυσπιστία.

3 σχόλια

  • Ποτε το διαβεβαίωσε ο δήμαρχος Σερβίων; Αυτός και η παράταξη του μειοψηφησαν στο ΞΕΡΟ ΟΧΙ στον χυτά αμιάντου που έδωσε το συμβούλιο σερβιων!
    Όσο για τον κασαπιδη τα πράγματα είναι απλά: απόφαση ξεκάθαρη του περιφερειακού συμβουλιου κατά του χυταμ και μας κλείνει το στόμα!

  • Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονιας. Προτάσεις για την ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ Συμμετέχει ο δημαρχος Σερβιων. Ας μας πει λοιπόν αυτό που μένει να απαντηθεί: ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΔ;;;

    …”Επίσης θα πρέπει να δημιουργηθούν οι υποδομές δικτύων νέων μορφών ενέργειας (παραγωγή, διασύνδεση, διανομή, αποθήκευση), σε συνδυασμό “…..με την θέσπιση κινήτρων για την περαιτέρω προώθηση των ΑΠΕ. Επιπλέον κρίνουμε αναγκαία τη δημουργία Χ.Υ.Τ. Αμιάντου στις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΑΒΕ.”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.