Ειδικούς καθαριστές αέρα προμηθεύτηκε και διάθεσε στα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία ο Δήμος Εορδαίας

15 Φεβρουαρίου 2022
10:56

O Δήμος Εορδαίας συνεχίζοντας να συμβάλλει στα μέτρα πρόληψης και προστασίας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού και κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων, προμηθεύτηκε 47 ειδικούς καθαριστές αέρα τους οποίους παρέδωσε σε όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Ειδικά σχολεία, τόσο στην Πτολεμαΐδα όσο και στις Κοινότητες.

Κάθε διευθυντής παρέλαβε, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Κυριάκο Αντωνιάδη, ένα καθαριστή αέρα με μεγάλες δυνατότητες καθαρισμού και πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία εξουδετερώνει ιούς και μικρόβια δημιουργώντας στις σχολικές αίθουσες ένα ασφαλέστερο εσωτερικό περιβάλλον.

Ο Δήμος Εορδαίας παρακαλεί όλους τους δημότες του να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα, καθώς επίσης τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία, συμβάλλοντας έτσι από πλευράς τους στην προσπάθεια κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

2 σχόλια

  • Ώστε θα μπορούσαν να ληφθούν επιπλέον μέτρα στα σχολεία; Στη Γαλλία το 60% των αιθουσών Λυκείου ήδη διαθέτουν τέτοιους καθαριστές αέρα. Στην περιοχή μας με χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα θα ήταν ακόμη πιο χρήσιμες. Όπως και να έχει, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

  • Τα φίλτρα να δω ποιος θα πληρώσει, όταν θα πρέπει να αντικατασταθούν. Πολύ φοβάμαι, ότι το κέρδος από αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ μικρό σε σχέση με το κόστος αγοράς και ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Αν μιλάμε βέβαια για καθαριστές και όχι για απλούς ιονιστές αέρα. Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι και οι ιονιστές κάνουν το ίδιο. Καμία σχέση. Σαν τα ανοιχτά παράθυρα, τίποτα. Επειδή όμως η περιοχή μας έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οι καθαριστές θα μπορούσαν να βοηθήσουν επικουρικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.