X. Kάτανας: “Άξιοι συγχαρητηρίων οι κάτοικοι της περιοχής”

15 Φεβρουαρίου 2022
14:10

Πάντοτε πίστευα πως στα σοβαρά θέματα που αφορούν τις ζωές όλων μας, οι αυτοδιοικητικοί της περιοχής πρέπει να στέκονται σύσσωμοι στο ύψος των περιστάσεων. Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να μη μεταφερθεί στην περιοχή μας αμίαντος και τοξικά απόβλητα από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό στο χώρο των πρώην ΜΑΒΕ. Το δίκαιο αίτημα και ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής δικαιώνονται και μέσα από την ομόφωνη υπερψήφιση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι κάτοικοι της περιοχής για τον αγώνα που δώσανε, καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση.

12 σχόλια

  • Ο κόσμος πάντα έχει δύναμη , να αλλάζει αποφάσεις και να κάνει ή να διαλέγει το σωστό για τον τόπο του και για το ποιος πρέπει να’ναι εκπρόσωπος του.

    Ελπίζουμε να πράξει τα ανάλογα και στις επικείμενες εκλογές μακριά απο κομματικές γραμμές και υπηρέτες-λάτρεις κυβερνητικών εντολών για κατασκευής μιας περιφέρειας με μαγικούς …”καθρέφτες” , πρ΄σινα άλογα και λευκούς δράκους.

    Ας κοιτάξουμε στα μάτια αυτούς που χωρίς όφελος ήδη παρεμβαίνουν και παλεύουν για το κοινό καλό.

    Ονόματα μην λέμε , για τους πολιτικά ανύπαρκτους και για τους πολιτικά μάχιμους

    Έξυπνοι είμαστε με μια εξαίρεση βλακώδους στήριξης το 2019 την οποία πληρώνουμε.

    • Θα δεχομπυν τα συγχαρητήρια εάν τον έβλεπα.μια φορα στον δρόμο μαζί μας
      Πολίτης είναι και αυτός. Έτσι αγωνίζονταν οι πολίτες. Όχι με δελτία τύπου εκ των υστέρων και σαν υπερανω

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ . ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΗ !!

  • Και τώρα μετά απο αυτή την μαγκιά του να δώσει συγχαρητήρια και να ξεχωρίζει το πότε πρέπει να επαινέσει και πότε να ασκήσει κριτική αυτός ο άνθρωπος, ψηφίστε τον Αμανατίδη αν είναι ( άλλο πολιτικό τρολ) ή τον απορροφητήρα αυτοδιοίκησης Κασαπίδη που ακόμα δεν μας έδωσε κοτετσόσυρμα για τα πόνεα που λέμε και οι Πόντιοι τα κοτέτσια…

    • ποσο λιγο πολιτικα μπορεις να σκεφτεις εσυ…και το ειπες ολο αυτο? απο ποτε ειναι μαγκια τα συγχαρητηρια και το μηνυμα ενοτητας ολων των παραταξεων προς οφελος της περιοχης? ενας ακομη ξερπλακος που τα ξερει ολα αλλα ποτε δεν αναλαμβανει ευθυνη,ετσι μοιαζεις φιλε ανωνυμε. αλλα τετοιους γεμισε ο τοπος αλλωστε που σιγουρα οταν γινει ο κατανας πριφερειαρχης θα τρεξεις να πεις πως αγωνιστηκες και εσυ και να ζητησεις ρουσφετι. τι λεω ψεμματα? μακαρι, με σαβασμο το λεω.

  • Λόγος ευθύς και καθαρός και στην κριτική και στις σωστές αναφορές . Μακάρι βέβαια να είχε κάνει και αλλά σωστά ο Κασαπίδης . Βέβαια αποφάσισε ναμείνει βουλευτής και όχι να υπηρετήσει την περιφέρεια . Λάθος που θα πληρώσει βέβαια.

  • Καλώς αγωνίστηκαν και απέτρεψαν την ταφή του αμίαντου στην περιοχή τους.Το ερώτημα που αυτόματα τίθεται είναι πού θα ταφούν τα προϊόντα,αν όπου γης οι κάτοικοι επιτυγχάνουν και ακυρώνουν σχέδια και αποφάσεις.Υπάρχει απάντηση;

  • ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΕΙ ΣΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΝ “ΑΝΩΤΕΡΟΣ” ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ! Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;
    ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.