Τεράστιο το κομβόι των τρακτέρ στην μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής της Κοζάνης στη ΖΕΠ προς το κτήριο της Περιφέρειας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

15 Φεβρουαρίου 2022
14:22

Τεράστιο το κομβόι των τρακτέρ στην μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής της Κοζάνης στη ΖΕΠ προς το κτήριο της Περιφέρειας.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες από το kozani.tv

 

 

kozani.tv

19 σχόλια

  • Υπάρχει σοβαρότητα σ’ αυτήν τη χώρα…Δεν περιμένω απάντηση!!!
    -ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΜΟ και καπιταλ κοντρόλ θέλετε αυτοί είστε!!!

    • Εσείς αν θέλετε μπορείτε να καθίσετε στο σπίτι σας και να καμαρώνετε τον Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό. Το τι θα κάνουν άλλοι συμπολίτες σας και το πώς θα διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς, είναι κάτι που δεν άπτεται των απόψεων σας.

  • Βγήκε και η αγροτιά για παράπονα…Άλλωστε φαίνεται από το ντύσιμό τους[μόνο ακριβές μάρκες παρακαλώ],από την ταπεινότητα [που ο μόχθος και οι συνθήκες εργασίας] συνήθως διακρίνεται στους κολίγους, από τα φθηνά τρακτέρ τους [όλα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ παρακαλώ] από το ύφος τους μέχρι και τα άφιλτρα τσιγάρα [MARLBORO και βάλε παρακαλώ] και από τις συζητήσεις τους [που όλες παρακαλώ είναι απο οινοποσίες και κραιπάλες] Ναι βγήκαν οι κακόμοιροι οι άκληροι της κοινωνίας να διαμαρτυρηθούν για το πετρέλαιο [που για το εφέ και τη βαβούρα υπάρχει άφθονο] για το ΦΠΑ και για τις συνθήκες εργασίας…..

    • μαλλον δεν εχεις ιδεα απο αγροτια κριτη του καναπε!! αν δεν ξυπνησει μεσα στο κρυο ο αγροτης εσυ θα πεθανεις απο την πεινα και μετα ελα να μας πεις το σοβαρο σου αφηγημα!!

    • Συγνώμη αλλά κάνατε ζουμ στις φωτογραφίες για να δείτε τις εταιρείες ρούχων που φοράν οι αγρότες και τις μάρκες τσιγάρων που καπνίζουν; I rest my case!

    • Όλοι τα χρωστάνε φίλε μου εκεί όλοι ! Και έχουν τέτοια γιατί τα δίνουν έτσι απλά μετά τα περνούν οι τράπεζες ! Μόνο για αυτό το λόγο !

  • Κασαπίδη αυτοί που σε στήριζαν τόσα χρόνια αυτοί σκάβουν και τον πολιτικό σου λάκκο ! Με το δίκιο τους οι άνθρωποι … τριαντάφυλλα και σιγανές τους έλεγες ….τζίφος ! «Κάποιοι» άλλοι χάρηκαν τα κέρδη … στο τέλος δεν ήξερες τι να τους πεις στην Καστοριά ! Έλεος πια ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

  • Δεν εχω κσταλαβει ακομη ειναι ενας κλαδος που καθε χρονο περνει επιδοτησης και μιλαμε για ελευθερη αγορα…αμεσα να κοπουν οι επιδοτησης και αν μπορουν να ειμαι υγειης επιχειρησης να λειτουργουν αν δεν μπορουν ας το κλεισουν και να ασκησουν ενα αλλο επαγγελμα οπως κανουμε ολα τα χρονια ολοι η ελευθεροι επαγγελματιες.δηλ.εμεις τι ειμαστε κοροιδα….τεσπα. το οτι καθε χρονο κλεινουν δρομους τις μερες που δεν εχουν δουλεια στα χωραφια τους δηλωνει ποσο χαμηλης νοημοσηνης και βλακειας τους διακαταχει και ποσο βλακες ειμαστε ολοι εμεις που τους ανεχομαστε.αλλα αν με σταματησουν χωρις μασκα εχω προστιμο…αν κλεισω τον δρομο εχω δικαιολογια αφου απεργω…σαν δεν ντρεπιμαστε ολοι για την καταντια μας σε αυτην την χωρα.ντροπη στους πολιτικους που ζουνε απο τον ψηφο μας και τους ταιζουμε τις οικογενειες τους.εγω θα ντρεπομουνα στην θεση τους να μου ταιζουν τα παιδια οι αλλοι….

    • Εσύ που με κατηγορείς ότι παίρνω επιδοτήσεις κ είμαι μια χαρά κ απλά βγαίνω στους δρόμους θα σου πω ότι καλλιεργώ ντομάτα, κρεμμύδια, σιτάρι κκκκκκ για να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων για να τα φάνε πρώτον κ δεύτερον να σου πω ότι κ εγώ πληρώνω νερό,ρεύμα, σπορά, φυτοφάρμακα δν μου τα δίνουν δωρεάν,πληρώνω εφκα όπως όλοι δν είναι τζάμπα για μένα,κ να πω κ κάτι άλλο ο έμπορας θα το πάρει από μένα 18 λεπτά λέμε τώρα θα το δώσει 30 η 50 στα μεγάλα σούπερ μάρκετ κ αυτοί θα το πουλήσουν διπλά με την σειρά τους κ να πω κ άλλο παράδειγμα κρεμμύδια στο σούπερ μάρκετ 80 λεπτά το κιλό από μένα τον αγρότη 20 λεπτά για πείτε μου ποιος έχει κέρδος τελικά? Εσείς που μας κράζετε αλλά που παίρνετε κ τα προϊόντα μας για το τραπέζι σας σας ευχαριστούμε πολύ,τπτ άλλο λοιπόν.

  • Γενάρης – Φλεβάρης. Οι μήνες που η αγροτιά θυμάται όλα τα προβλήματα της!!!! Κάθονται που κάθονται τα τρακτέρ ας τα βγάλουμε μια βόλτα, μην πέσει και η μπαταρία!!

    • Συγνώμη αλλά σε ένα μήνα το πολύ θα μπούνε στα χωράφια από τα ξημερώματα και θα φεύγουμε νύχτα, οπότε ναι τώρα έχουμε τον χρόνο αν δεν σας πειράζει.

  • Kathe xrono ta idia an den bgenoun oikonomika nanpane na broun na kanoun kati alo den ida pote kamia kibernisi na dini pio ftino to rebma se katastimatarxes oute kata tin pandimia kati psixoula tous petaksan kai pola magazia klisan stin pandimia mesa as pane na kanoun alo epagkelma mas priksane an den tous aresi na pane na broun ali doulia ala ksexasa prota prepi na mathoun na kanoun kati alo kai meta na bgoun stin anergia na deis glentia meta tha lene kai eyxaristo me ta misa

  • Από κριτική και κακία ο Έλληνας άλλο τίποτε. Αδυνατώ να καταλάβω το μίσος αυτών των ανθρώπων εναντίων διάφορων επαγγελματικών ομάδων, φταίνε οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, να κλείσει η ΔΕΗ, να μειωθούν οι μισθοί στη ΔΕΥΑΚ, φταίνε οι αγρότες που παίρνουν τις επιδοτήσεις, η εστίαση, η καφετέριες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβουν αποδείξεις κλπ. Φθόνος, κακία, μιζέρια. Κοίταξε πρώτα τα μούτρα σου κομπλεξικέ νεοέλληνα ραγιά.

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας έτσι ακριβώς είναι τους φταίνε όλοι κ όλα τα επαγγέλματα δυστυχώς,μόνο που δν έχουν καταλάβει ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πραγματικά κ άνθρωποι που λουφαρουρ δυστυχώς, υπάρχουν όμως κ ευκολίες κ δυσκολίες στην κάθε δουλειά αλλά κ πάλι δυστυχώς ο Έλληνας κοιτάει πως θα πει μια κακία κ μια κριτική χωρίς να τον νοιάζει τπτ. Ο καθένας κάνει την δουλειά κ το επάγγελμα που διάλεξε,ο καθένας έχει έξοδα κ έσοδα κ ο καθένας ας κοιτάει τον εαυτό του επιτέλους φτάνει η μιζέρια η χολή, φτάνει από όλα τα επαγγέλματα κάποιοι κάτι παίρνουμε κ κάτι δίνουμε κύκλος είναι .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.