kozan.gr: To άκρως συγκινητικό μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης, Αλεξάνδρας Καρυπίδου για την απώλεια της Δήμητρας Μπασίνα Ντόνα

15 Φεβρουαρίου 2022
18:55
Κανένα σχόλιο

Για που ετοιμάζεσαι να πας. Μες στις φουρτούνες της βαρυχειμωνιάς. Έδωσες πολλά. Xαρά, ελπίδα, προσφορά. Κερί αναμμένο σε κάθε μας συμφορά.Όρκους έκανες πολλούς. Το Τέλος μας το διέγραψες με θαλπωρή,φροντίδα αγάπη. Ήθελες μια γωνιά για όλους εμάς. Δεν μπορείς να αφήσεις όνειρα ανεκπλήρωτα. Καλοκαίρι 2021 Σε βράχια Αιγαιοπελαγίτικα άφησες την υπόσχεση σου για να χάραμα ποιο ωραίο μια Ανατολή που έφεγγε, φως ήλιο αστροφεγγιά. Πέντε η ώρα το πρωί ντύθηκες με τα χρώματα των Αγγέλων. Λευκό της Αγνότητας της ελπίδας ,το Άγιο φως. Χόρεψες με το χορό των Αγγέλων. Όλη μου η ζωή μονολογούσες, σ αυτό το τραγούδι της μουσικής. Ο ψίθυρος της καρδιάς .Πρόβες έκανες πολλές στην ανθοστόλιστη αυλή Αγίου φωτισμένου νησιού .Της αποκάλυψης της Πάτμου .Εκεί έμεινε η υπόσχεση σου. Βροντοφωνάζει ,το καλοκαίρι σε περιμένω. Έλα πίσω Δήμητρα μου .Σου στέλνω τα φτερά της υπόσχεση σου. Γίνε Δαίδαλος Ίκαρος μαζί στις πρώτες ακτίνες του ήλιου θα σε προσμένω,στο γλυκοχάραμα του Αιγαίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.