Πτολεμαίδα: Το ποτό STRAWBAR, το νέο απόσταγμα από φράουλες, παρουσιάστηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης από τη Δυτική Μακεδονία, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ioannou Resort (Φωτογραφίες)

15 Φεβρουαρίου 2022
18:02
Κανένα σχόλιο
“Το ποτό STRAWBAR, το νέο απόσταγμα από φράουλες, παρουσιάστηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης από τη Δυτική Μακεδονία, σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ioannou Resort.
Το STRAWBAR είναι το πρώτο σε μια σειρά προϊόντων που μελετά προς παραγωγή η PHI GROUP, εκκινώντας από τις πρώτες ύλες που μπορεί να προσφέρει η αγροτική καλλιέργεια στην περιοχή.
Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη δημιουργία του STRAWBAR κατέθεσαν την προσωπική τους εμπειρία για το συναρπαστικό αυτό εγχείρημα και συζήτησαν με τους καλεσμένους ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα μελλοντικά βήματα.
Barista και Mixoligists του STRAWBAR, που ήδη έχουν αναπτύξει το προϊόν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, πρόσφεραν μοναδικά cocktails με δημιουργικές μίξεις αλλά και θέαμα, παρασκευάζοντας live για πρώτη φορά το πρόσφατα βραβευμένο cocktail Strawberry Cosmo με βάση το STRAWBAR.
Εξαιρετικά εδέσματα συμπλήρωσαν τη γευστική δοκιμή των ποτών, εμπνευσμένα και ειδικά παρασκευασμένα από τον πολυβραβευμένο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Executive Chef, Απόστολο Αλτάνη.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, κ. Σάββας Σαπαλίδης, με την υποστήριξη του οποίου έγινε το κάλεσμα της εκδήλωσης, επέμεινε στη σημασία της πρωτοβουλίας και της αυτενέργειας για τις μέρες που έρχονται, χαρακτηρίζοντας υποδειγματικό το συγκεκριμένο εγχείρημα για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο εμπνευστής του project, κ. Ιωάννης Παπασωτηρίου, Πρόεδρος της PHI, που αποτελεί και μέλος του Ομίλου της RGCC, παρουσίασε το πώς έγινε πράξη η ιδέα ενός αποστάγματος από τις φράουλες της Φλώρινας. Μίλησε για τη συνδρομή της επιστήμης και της τεχνολογίας στο εγχείρημα, εμμένοντας ωστόσο στο ότι δεν υπάρχουν σωτήρες και ότι το ατομικό και συλλογικό μέλλον είναι στα χέρια του καθενός μας.

Πληροφορίες για το STRAWBAR στις δύο εκδοχές του (STRAWBAR Origin, abv 40% – διπλής απόσταξης και STRAWBAR Platinum, abv 45%, τριπλής απόσταξης), καθώς και για τα ευφάνταστα cocktail STRAWBAR μπορείτε να δείτε στο www.strawbar.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.