Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: “Απόφαση δικαστηρίου, να δοθούν οι τόκοι στα αναδρομικά του εντεκαμήνου”

17 Φεβρουαρίου 2022
08:19
Κανένα σχόλιο

 

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η πρώτη απόφαση των αγωγών που κάναμε και είναι η 14557/2021 του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας.

Με την απόφαση αυτή το δικαστήριο «Αναγνωρίζει την υποχρέωση όπως ο e-ΕΦΚΑ καταβάλει σε κάθε έναν από τους ενάγοντες τόκους 6% επί του ποσού που καταβλήθηκε σε κάθε έναν από αυτούς κατ’ εφαρμογή του άρθρου 114 του ν. 4714/2020 και της ΚΥΑ 11321/35005/1528/13.10.20 υπολογιζόμενους από την επίδοση της αγωγής και μέχρι της εξοφλήσεως του κεφαλαίου».

Η απόφαση αφορά το πρώτο χρονικό διάστημα από ΙΟΥΝΙΟ του 2015 έως ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 της Ν 3 αγωγής επί των κύριων συντάξεων και τους 40 συν που είναι στην αγωγή αυτή.

Περιμένουμε την έκδοση και των άλλων αποφάσεων των αγωγών που κάναμε.
Επιπλέον πληροφορίες από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Για το Δ/Σ

Ο Προέδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δημάκης Αναστάσιος Λόφτσαλης Παναγιώτης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι