Στην ΔΕΥΑ Κοζάνης ακόμη περιμένουν ενημέρωση από πλευράς ΔΕΗ για το θέμα της τηλεθέρμανσης – Τι αναφέρει η επιχείρηση σε σημερινή της ανακοίνωση

20 Φεβρουαρίου 2022
09:51

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης ότι δεν αποκαταστάθηκε ακόμα το πρόβλημα των Μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου απ’ όπου τροφοδοτείται με θερμική ενέργεια το σύστημα τηλεθέρμανσης.

Για το λόγο αυτό το σύστημα τηλεθέρμανσης παραμένει εκτός λειτουργίας.

Περιμένουμε την ενημέρωση από πλευράς της ΔΕΗ για το πότε θα μπορεί να μας ξαναδώσει θερμική ενέργεια και θα σας πληροφορήσουμε σχετικά με νέα ανακοίνωση μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

Διαβάστε τι έγραψε, από χθες, το kozan.gr

kozan.gr: Διαβάστε, μόνο στο kozan.gr, πότε θα επανέλθει η λειτουργία της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη και τι ακριβώς συμβαίνει με τις μονάδες του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου

17 σχόλια

  • Οι ανθρωποι πλεον εκτος απο ανικανοι για ολα ειναι και επικινδυνοι. Απορω γιατι τους πληρωνουμε.. Απο τον κομψο ηγετη μεχρι τον τοπικο υπερδραστηριο..Ας σταματησουμε ολοι να πληρωνουμε τα παντα αφου ετσι κ αλλιως μονοι μας ειμαστε

  • Καλά να πάθουμε αφού δεν οργανονωμαστε να απαιτήσουμε την αδιάλειπτη θέρμανση μιας περιοχής που έχει 7 μήνες χειμώνα και που πρόσφερε στην εθνική ενέργεια τόσα χρόνια, από τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα ο κόμπος έφτασε στο χτένι , ενημερώνω άπαντες ότι οργανώνεται κίνηση με ανάλογες ενέργειες και παρακαλω τους πολίτες να συμμετάσχουν , ευχαριστώ το kozan.gr για την φιλοξενία και θα ενημερώσουμε σύντομα τον κόσμο

  • Και γιατί δεν βάζουν μπροστά τους λέβητες. Γιαυτό δεν υπάρχουν;. Αλλά για να βάλουν μπροστά πρέπει να υπάρχει και απόθεμα πετρέλαιο στις δεξαμενές. Και πως να υπάρχει πετρέλαιο όταν η δήθεν διοίκηση δεν είναι ικανή να έχει στο ταμείο χρήμα. Εδώ ο πρόεδρος δεν έχει ιδέα πόσους υπαλλήλους έχει στην μισθοδοσία. Μόνο αύξηση στον λογαριασμό ξέρει να ζητάει. Το 40% τον βόλευε, τελικά πήρε 10%, για μια παροχή που από τους 5 μήνες τους 3 δεν είναι σε θέση να την προσφέρει.

  • Υπομονή, υπομονή, υπομονή, από τα απλά μέχρι τα δύσκολα,η υπομονή έχει γίνει βίωμα,,,. Χθες περιμέναμε τον κύριο να κάνει τον γάμο!!! Σήμερα τον κύριο για ενημέρωση !!! Αύριο έχει ο θεός,,,,. Δυστυχώς δεν υπάρχει υπευθυνότητα, πρόβλεψη, προοπτική,,,

  • Κάντε μια διευκρίνηση στον κύριο…
    Για την ΔΕΗ της κοζανης μιλάμε….
    Μήπως πηρε καταλαθος τη ΔΕΗ του Κολοράντο…

  • Δεν υπάρχει “πρόβλημα” μονάδων. Υπάρχει μόνο απόφαση της κυβέρνησης και της ΔΕΗ για απολιγνιτοποίηση. Οι μονάδες έσβησαν για να πάρουν ρεύμα με εισαγωγές!

  • Κ. Κυτίδη οι πολίτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και εσύ επειδή ξεπέρασες κάθε όριο ανικανότητας πρέπει να αποχωρήσεις σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμαρχος ας αναλάβει την ευθύνη.

  • ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΠΑΡΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΪΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ!!!!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!
    Υ.Γ : ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!

  • Κώστα,

    πότε θα τροποποιήσεις τον κανονισμό να μην χρεώνονται οι ιδιοκτήτες τα “φέσια” των ενοικιαστών σε νερό και ΤΘ;

    Μην επαναλάβεις ότι θα στέλνεις τα χρέη στην εφορία χωρίς τροποποίηση κανονισμού, αυτό δε μπορεί να γίνει έτσι και το ξέρεις.

    Αυτές οι υποσχέσεις δεσμεύουν μόνο τον παραλήπτη και ποτέ τον εκδότη Κώστα…

  • Στη ΔΕΥΑ Κοζάνης πρέπει να σοβαρευτούν γιατί δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.πρεπει να βρουν τρόπο να ζεστάνουν την πόλη της Κοζάνης με η χωρίς τη ΔΕΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι