kozan.gr: Ενημέρωση για τηλεθέρμανση: “Συγχρόνισε”, γύρω στις 10 το πρωί, η μονάδα 5 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το kozan.gr – Τι λέει για το θέμα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2022
10:51
Την ώρα που η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ με πρωινή της ενημέρωση δηλώνει άγνοια σε ό,τι φορά την επαναλειτουργία της τηλεθέρμανσης και ότι δεν έχει ενημέρωση από τη ΔΕΗ, το kozan.gr, όπως από χθες έχει γράψει, σας ενημερώνει πως τέθηκε σε λειτουργία η 5η μονάδα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και συγχρόνισε γυρω στις 10:00

. Δείτε τι είπε, για το θέμα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες

 

22 σχόλια

  • Καλά ρε κυτιδη ειναι δυνατόν να εχει ενημερωςη το kozan και όχι εσυ. Μήπως τα περιμένεις ολα στο πιάτο αντί να ψάξεις να ενημερωθείς και να μας ενημερώσει

    • Το ‘κατά το απόγευμα’ μπορεί να το λέει το κοζαν και ο Αδαμίδης αλλά δεν μπορεί να είναι επίσημη τοποθέτηση. Οπότε πολιτικά ορθώς δεν υπάρχει τέτοιου είδους ενημέρωση από οποιαδήποτε ΔΕΥΑΚ.

  • Δεν θα επρεπε να μας αποζημιώσει η ΔΕΥΑΚ -ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ;;;; Που μας ταλαιπωρούν όπως έγινε στην Αθήνα;;;

  • Ο κυνικός πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ που έλα μωρέ 80-100€ το χρόνο δεν είναι κάτι. Μάλλον δεν είχε μονάδες στο κινητό του για να ενημερωθεί πότε θα λειτουργήσει η μονάδα και πότε θα έχει θερμικό φορτίο η πόλη. Εκτός και έχει μονάδες στο κινητό και απλά δεν το θεώρησε απαραίτητο να καλέσει για να ενημερωθεί και μετέπειτα να ενημερώσει εμάς που έχουμε πάρει αγκαλια την κουμτελ.
    Ο ένας δεν ψάχνει να ενημερωθεί, ο άλλος δεν πάει να παντρέψει το έρμο το ζευγάρι. Τι φάση; Ούτε τα βασικά; Οκ δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε καταστάσεις όπως χρηματοδοτήσεις έργων, εντάξεις έργων, όραμα της πόλης, και άλλα πολλά. Οκ δεν μπορείτε το έχουμε καταλάβει, ασχολείστε μόνο με την κλιματικά ουρδετερη πόλη που μου θυμίζει μαθητικό διαγωνισμό λυκείων. Γιατί όμως δεν κάνετε βρε παιδιά ούτε τα βασικά;

  • Ο κυτιδης και όλοι οι υπόλοιποι στην δευακ είναι μόνο για καφέδες, τους οποίους καφέδες εμείς πληρώνουμε. Πότε επιτέλους θα πάρει δρόμο. Έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν είναι ικανός να κάνει την δουλειά του.

  • Έχετε ιδέα, δημόσιος υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία; ο χειρότερος συνδυασμός για να λειτουργήσει μια επιχείρηση και μάλιστα μονοπωλιακή.

  • Ο Κυτίδης έπρεπε να έχει κατασκηνώσει απ’ την Παρασκευή το απόγευμα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κι όχι να περιμένει πότε θα τον ενημερώσει η ΔΕΗ. Το ίδιο βέβαια κι ο Μαλούτας! Ανύπαρκτοι ως εκεί που δεν παίρνει!

  • Εμείς όλοι που είμαστε τρελαμένοι με αυτούς και μάλιστα τους ψηφίσαμε να μην ξεχάσουμε σε δύο χρόνια που είναι οι εκλογές να τους τελειώσουME

  • Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στην απολιγνιτοποιηση και αντί να ενωθουμε απέναντι σε αυτό, τρώμε τις σάρκες μας και οι άλλοι κάνουν την δουλειά τους.

  • Το γεγονός ότι έχουν κλείσει όλες οι μονάδες της ΔΕΗ αλλά φταίει η ΔΕΥΑΚ ξεπερνάει την λογική μου.
    Το γεγονός ότι δεν βγάζει ανακοίνωση η ίδια η ΔΕΗ, η οποία μόνο αυτή μπορεί να γνωρίζει αξιόπιστα πότε θα λειτουργήσουν οι μονάδες, αλλά πάλι φταίει η ΔΕΥΑΚ πάλι ξεπερνάει την λογική μου.
    Μήπως όλοι αυτοί που κατακρίνουν την ΔΕΥΑΚ είναι μεγαλομέτοχοι της ΔΕΗ;
    Δυστυχώς ο καθένας βγάζει τα αποθημένα του χωρίς καθόλου λογική.

    • Εμείς υπογράψαμε σύμβαση με την ΔΕΥΑΚ όχι με την ΔΕΗ και η ΔΕΥΑΚ οφείλει να μας ενημερώσει και να λειτουργήσει και την ενναλακτική της λύση.

  • Το θέμα της ΤΘ είναι:Ανυπαρξία όλων των διοικήσεων,έχοντας ως δεδομένο ότι κανείς τους δεν ξέρει τι συμβαίνει στην επιχειρηση
    Ο δε νυν πρόεδρος της δεν γνωρίζει τι υποχρεώσεις έχει η Δευακ και συνεχώς λέει για το πετρέλαιο που καταναλώνει η επιχείρηση
    Ας ρωτήσει και ας μαθει

  • Για το ποιος φταίει,η λογική λέει η ΔΕΗ
    Η συνέχεια της λογικής όμως είναι τι υπέγραψε η Δευακ στην σύμβαση με την ΔΕΗ
    Θα το μάθουν οι ιθαγενείς ποτέ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι