kozan.gr: 0-0 έληξε το τοπικό ντέρμπι της Κοζάνης με την ΑΕΠ – Αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Κοζάνης προς τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΑΕΠ με τη λήξη του αγώνα (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2022
17:15

 

0-0 έληξε το ντέρμπι της Κοζάνης με την ΑΕΠ, φέρνοντας πλέον την Κοζάνη 5 βαθμούς πίσω από την ομάδα του Μακεδονικού που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Κοζάνης προς τους ποδοσφαιριστές και παράγοντας της ΑΕΠ με τη λήξη του αγώνα.

 

kozan.gr: Σκληρή δήλωση, του Παναγιώτη (Πιτ) Τσακιρίδη, Γενικού Αρχηγού της Κοζάνης, ακριβώς μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα, για τον ισχυρό παράγοντα της ΑΕΠ, Πασχάλη Παπαδόπουλο: “Την ταφόπλακα, αυτή, στην ομάδα της Κοζάνης πάει να τη βάλει, ένας άνθρωπος που κατάγεται από την Κοζάνη κι ο αδερφός του έπαιξε και στην Κοζάνη. Είναι ο Πασχάλης Παπαδόπουλος. Λυπάμαι γιατί τον έχω και φίλο” (Bίντεο)

61 σχόλια

  • Δηλαδή δεν καταλαβαίνω…. Να στηθούν να χάσουν οι Πόντιοι; Στον πρώτο γύρω που δεν ξέραμε αν πέσουμε κατηγορία τι κάναμε; Έτσι δεν πάει μπροστά η Κοζάνη μας…. Παίζεις τους κερδίζεις… Δεν παίζεις μην μιλας…. Γίναμε ρόμπα να βρίζουμε και να παρακαλάμε…. Καλά μας λένε ΣΟΥΡΔΟΥΣ…

  • Τι καταλάβατι; Κάτστι τώρα κι δυό στην ίδια κατηγορία.Τα καραγκτσιάνια να μην μπορείτε να κερδίσετε ρε; Αυτά πάλι γιατί πανηγύριζαν στου τέλους; Τ’άρπαξαν απο κανέναν;

  • Καθυστερήσεις και κομπλεξισμοί μόνο και μονο για να κόψουν βαθμούς από την Κοζάνη. Σήμερα όλοι είδαν το αλλιώτικο ποδόσφαιρο που παραμυθιάζει η αεπ καραγιαννιων

    • Όλη την χρονιά απαξιωτικες δηλώσεις όχι τόσο ρατσιστικές γιατί οι χρηματοδοτες είναι πόντιοι γιαυτό είναι λίγο συγκρατημένοι και στο φινάλε να κάτσουν να χάσουν!!! Μία Ζωή τέτοια

  • 1ον η ανακοίνωση των υποτιθεμενων φιλάθλων της Κοζάνης δυναμιτισε το κλίμα αντί να υπάρχει ηρεμία. Και 2ον ζητήστε στα 18χρονα 19χρονα και 20χρονα της αεπ να σας πουν συγγνώμη.

  • Ποσο καφροι μποροι να ειναι αυτοι οι οπαδοι οταν απο κατω περνανε παιδακια 8χρονα και αυτοι δεν εχουν αφησει τιποτα που να μην βρισουν ντροπη αυη ειναι η παιδεια σας που ξαφνικα γινατε ολοι κοζαναρα πουθεναδες.

  • Πολυ σωστα η ΑΕΠ δεν εδωσε το ματσ γιατι δεν εχει σωθει το ηδιο θα εκανε και η κοζανη στην θεση της ετσι για να μην λετε μερικοι μεγαλα λογια κυριε ΠΗΤ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΠ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΗ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ…

  • Αυτά τα ουα,ου ρα και οι λοιπές αναρθρες κραυγές δεν είναι βρισιές αλλά επιφωνήματα χαράς των τοπικών ιθαγενών. Μην παρεξηγείτε φίλοι της ΑΕΠ .

  • Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές,που έκαναν το καθήκον τους και έπαιξαν πρώτα για τον εαυτό τους και ύστερα για την ομάδα τους
    Όσο για τις αναρθρες κραυγές των δήθεν οπαδών,μαθημενα τα βουνά από τα χιονια
    Πάντα έτσι κάνουν,άλλωστε η ανάξια λόγου αναφοράς της ανακοίνωσης,το αποδεικνυει

  • Αισχος κ ντροπή για όλα αυτά που έγιναν στο τέλος.Θα ήθελα να ρωτήσω όλους αυτούς τους κύριους που βρίζουν που ήταν όλα αυτά τα χρόνια .Τώρα θυμήθηκαν την Κοζάνη το μόνο που τους νοιάζει είναι τα μπρε μπρε κ ο νιαμερος Αϊ σιαπερα

  • ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΠΗ ΗΤΑΝ ΓΕΙΤΟΝΘΚΟ ΝΤΕΡΠΙ ΝΤΟΠΙΚΟ ΝΤΡΠΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΕΑ ΕΙΒΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟ αεπακι εναι απο τα καραγιαννια και οχι απο την πολη τησ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

    • Εσύ μπορείς να διαβάσεις τι έγραψες; τα καραγιαννια που λες εσύ, εκλεκτε Παριζιανε ψηφίζουν και βγάζουν τον ίδιο δήμαρχο που ψηφίζεις κι εσύ. Βρε πεντι μπα μπρε μπρε μπρε, Πεντι μπαμπις χοριβαν, Αντε πάμε πρόβα…, τι κακία είναι αυτή 100 χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφή κι εσείς ακόμη κολλημένοι.

      • Μπορει να βγαζουν τον ιδιω δημαρχο αλλα ειστε απο τα καραγιαννια και δεν εχετε καμια σχεση με την αεπ κοζανης εισεις ειστε αετος σκητης και οχι αεπ κοζανης και μην κετε παραμυθια στον κοσμο

        • Κι αητος σκητης τοπική ομάδα είναι. Εσύ τι έπαθες, η κοζανη που ανήκει κατά την άποψή σου και δεν καταδέχεται ομάδες από τοπικές κοινότητες. Ξεκαβαληστε το καλάμι αμέσως.

    • Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά να μας πεις τι ντέρμπι ήταν ..Ήταν τοπικό ντέρμπι γιατί είναι ομάδες του ίδιου δήμου Ρατσιστές σουρδοι ετσουξε σήμερα

  • Το υγιες και αλλιώτικο ποδοσφαιρο της ΑΕΠ, καθυστερησεις, κλωτσιες και αλλαγες στο 94′ για να κοψει βαθμους στην Κοζανη. Ολα εδω πληρωνονται ομως, αργα ή γρηγορα θα επιστρεψετε εκει που ανηκετε. Στην Ξηρολιμνη και στο τοπικό.

    • Τι ζόρι τραβάς βρε κοζανιτη κολλημένε, εσείς που ανήκετε ήθελα να ξερα.βουρ για το φανο και τα ακσιτιιιιι.

  • Ουτε το Τσαμπιονς Λιγκ να επαιρνε η ΑΕΠ δεν θα πανηγυριζε ετσι. Αλλά δανεικά είναι αυτά, να ξέρετε. Ρόδα ειναι και γυριζει.

    • Εσείς γιατί ασχολείστε με αυτό αφού δεν είναι σημαντικό;βουρ στο φανό και στου νιαημερου κι άαφηστε την κριτική. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήττες νίκες, τι ζόρι τραβάτε.κι από άλλο νομό να έρχονταν τέτοιο μένος δε θα είχατε.

  • Απαράδεκτοι και ντροπή σε αυτούς που μιλάνε άσχημα στα παιδιά τις ΑΕΠ..Είμαι γυναίκα δεν έχω ιδέα από μπάλα, δεν παίρνω θέση για το παιχνίδι γιατί δεν γνωρίζω..Αλλά κρίνω την συμπεριφορά της Κοζάνης προς τα παιδιά τις άλλης ομάδας.
    Ντροπή τους,ντροπή τους!!
    Θα μπορούσε να ήταν τα παιδιά τους..θα τους άρεσε τους κυρίους να μιλάνε έτσι στα παιδιά τους.
    Ντροπή,ντροπή ντροπή μεγάλη.
    Είναι και μικρά παιδιά στο γήπεδο που αγαπούν την μπάλα..αίσχος να βλέπουν μεγάλους άντρες να μιλάνε έτσι..Ντροπή στην Κοζάνη ντροπή τους…με στεναχώρησε γιατί από το λίγο που είδα στο βίντεο οι παίκτες της ΑΕΠ είναι μικρά παιδιά..Και μπράβο για την προσπάθεια τους!!!
    Ντροπή στην ομάδα της Κοζάνης και στους οπαδούς τις ομάδας.
    Όλοι θα πρέπει να τιμωρηθούν οι αρμόδιοι τις ομάδας.
    Ντροπή σας Κοζάνη.

    • Δύο από τα παιδιά που λες κάνανε χειρονομίες προς το προπονητή της Κοζάνης και τον κόσμο. Αλλά εσείς κρίνετε μόνο με μερικά αποσπάσματα που βλέπετε απ’ το βίντεο. Όποιος ήταν κάτω έχει ολοκληρωμένη εικόνα, τα άλλα όλα είναι λάσπες.

  • Για πιο λογο καποιοι λενε ψεματα στον κοσμο οτι ειστε αεπ κοζανης αφου μεχρι χθες ησασταν αε καραγιαννιων με εδρα την ξηρολιμνη

  • Έτσι σουρδοι κομπλεξικοι. Καλή χώνεψη. Κράζετε εδώ και χρόνια την ΑΕΠ. Επειδή εδώ και χρόνια σας έχει στη φαπα. Και έχετε το θράσος να κλαίτε γιατί δε σας έδωσαν τον αγώνα για να βγείτε κατηγορία. Έχετε απίστευτη πλάκα. ΑΕΠ ο εφιάλτης σας.

  • Ρε αρχοντοζητλαροι μέχρι εχθές τους βριζατε καί θέλατε να σας δώσουν και άγονα? Αυτή είναι η Μπαρτσελόνα σας? Ντου ρε και α’ι’ στη σκρκα για περιστέρια.

  • Πονας??? Χαχαχα…το ΑΕΠΑΚΙ απο τα Καραγιανια σε εχει στη φαπα τοσα χρονια!!!Μονο ενα ματς κυπελου κερδισες το ΑΕΠΑΚΙ πελατη..!! Σε πηρε και κυπελο το ΑΕΠΑΚΙ απο τα Καραγιανια!!! Τα χαλια σας τα ειδε ολη η Ελλαδα,που θελατε να στειθει μια ομαδα γοατο δεν εχετε τα κοτσια κοζανουλα να την κερδισετε μεδα στο γηπεδο!!! Αιντε τωρα στα μπρε μπρε γιατο μονο γιάυτα ειστε..!!!Μια περιοχη οπωσ τα κσραγιαννια με 1000 κατοικους παιξανε Β Εθνικη επαγγελματικη κατηγορια,και εσυ επεζες με τον βυζαντινο αετο και δεν μπορουσες να τον κερδισεις και εχασες την ανοδο!!! Αντε μπρε μπρε μπρε…!!!

  • Πολοι ασχετοι μαζευτηκαν στον διαλογο, για οσους δεν ξερουν η ΑΕΠ στηθηκε στον Μκαεοδνικο και εχασε μεσα στην Κοζανη, και εκοψε αλλουσ δυο βαθμους απο δυο ισσοπαλιες την Κοζάνη. ΣΥΝΟΛΟ 5 βαθμους, οσοι και οι βαθμοι διαφορας της Κοζανης απο τον πρωτο Μακεδονικο. Το να ψωφισει η κατσικα του γειτονα δεν ειναι νοοτροπια…..ειναι κομπλεξ….εχει ο καιρος γυρισματα.

    • ΑΚΡΙΒΩΣ . ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ
      ΚΑΙΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ…ΕΤΣΙ!
      ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

      • Δεν ζηταει κανεις να κατσει να χάσει, μπορεί να μην το χτυπήσει το ματς όπως κια το έκανε. Η κοινωνία τους βάζει απέναντι, θα τους βρει μπροστά τους και θα μπεί ως μαύρη ημέρα της αθλητικής ιστορίας της περιοχής. Απαράδεκτη η στάση της ΑΕΠ αυτή η υπέρτατη ζήλια – φθόνος, δεν οδηγεί πουθενά.

        • Για δες ποιος μιλάει για ζηλεια και φθόνο. Η κοζανη η μόνη πόλη πανελλήνια που δεν μπορεί να εξοικειωθεί με τους πρόσφυγες της μικρασιατικής καταστροφής, εκτός από επηρμένοι έχετε κι έλλειψη αυτεπιγνωσης.

  • Λυπάμαι κύριοι αλά δεν έχουμε αθλητική παιδεία γιατί αφήσαμε είκοσι άτομα να αμαυρώσουν την σημερινή μέρα είναι απαράδεκτο όταν μπροστά από αυτούς καθοντουσαν μικρά παιδιά και άκουσαν και είδαν όλα αυτά τα έκτροπα όλος ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο με φιλαθλα αισθήματα γι’αυτό οι παράγοντες τών ομάδων πρέπει να επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια και οχι συναισθηματικά, όλοι είμαστε πολίτες αυτής της πόλης και θέλουμε πρόοδο και ευημερία σε όλα μα όλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.