kozan.gr: Σκληρή δήλωση, του Παναγιώτη (Πιτ) Τσακιρίδη, Γενικού Αρχηγού της Κοζάνης, ακριβώς μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα, για τον ισχυρό παράγοντα της ΑΕΠ, Πασχάλη Παπαδόπουλο: “Την ταφόπλακα, αυτή, στην ομάδα της Κοζάνης πάει να τη βάλει, ένας άνθρωπος που κατάγεται από την Κοζάνη κι ο αδερφός του έπαιξε και στην Κοζάνη. Είναι ο Πασχάλης Παπαδόπουλος. Λυπάμαι γιατί τον έχω και φίλο” (Bίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2022
17:26

 

Σκληρή δήλωση, του Παναγιώτη (Πιτ) Τσακιρίδη, Γενικού Αρχηγού της Κοζάνης, ακριβώς μετά τη λήξη του ισόπαλου αγώνα, για τον ισχυρό παράγοντα της ΑΕΠ, Πασχάλη Παπαδόπουλο: “Την ταφόπλακα, αυτή, στην ομάδα της Κοζάνης πάει να τη βάλει, ένας άνθρωπος που κατάγεται από την Κοζάνη κι ο αδερφός του έπαιξε και στην Κοζάνη. Είναι ο Πασχάλης Παπαδόπουλος. Λυπάμαι γιατί τον έχω και φίλο”. Το βίντεο από τις matiesstasport.blogspot.com

 

kozan.gr: 0-0 έληξε το τοπικό ντέρμπι της Κοζάνης με την ΑΕΠ – Αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Κοζάνης προς τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΑΕΠ με τη λήξη του αγώνα (Βίντεο)

89 σχόλια

      • ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ…ΣΕ -ΙΔΗΣ ΚΙΟΛΑΣ….
        ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
        ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
        ΕΠΙΛΕΞΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΑΕΠ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ “ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΔΩ” ΚΑΙ “ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ”

    • Ο ΠΗΤ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΤΣ! ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΑ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΛΟΤΣΙΕΣ, Η ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ, ΦΑΟΥΛ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΗΤΝ ΠΑΡΩΔΙΑ! ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ!

      • Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να μην σε αφήσει να κερδίσεις. Εκτός αν είναι στημένο. Για όλα τα άλλα, υπάρχουν και διαιτητές και χρονόμετρα και κανόνες.

        • ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΟΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ!!!

  • ειναι τωρα δηλωση παραγοντα αυτη;βγαινει και τον κατηγορει γιατι δεν εκατσε να χασει, να στησει τον αγωνα….δεν αλλαζει τιποτα τελικα ..

  • Δηλαδή, έπρεπε να στήσουν το ματς;
    Δηλώσεις, για να βρούμε “αποδιοπομπαίο τράγο” και με τη λογική ότι πάντα κάποιος άλλος φταίει, εκτός από εμάς.
    Χάθηκε η Ντροπή.

  • Αν εσεις ησασταν στην θεση της αεπ θα δινατε το ματσ ουτε μια στο μυριο δεν θα το εδινες το ξερεις πολυ καλα αυτο και καθεσαι τωρα και λαικιζεις.

  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΗΤ ΔΗΛ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..

  • Να λυπάστε για τον εαυτό σας, την ώρα που βρίζουν τους παίκτες της ΑΕΠ (αουτλαρια, γ.. ω τον Χ…. Ο σας) εσείς που είστε και Πόντιος θα έπρεπε να διαχωρίσετε αμέσως την θέση σας κι όχι να πρωτιστατειτε με ακραίες συμπεριφορές. Επίσης ακούει κάποιος υπεύθυνος, εδώ έχουμε τον Γενικό Αρχηγό μιας ομάδας που έχει την απαίτηση να στηθεί παιχνίδι κι εφόσον δεν του έγινε το χατίρι κάνει και δηλώσεις.

    • Ακριβώς, το άτομο είναι ανιστόρητο και δεν έχει καμιά σχέση η δήλωση του με το αθλητικό πνεύμα. Ντροπιαζει το ποντιακό στοιχείο. Βουρ για τους φανους κι εσύ να πεις κανένα ακσιτιιιιι γιατί για αθλητισμό δεν είσαι.

        • Ποια είναι η παράδοση ρε;Τα ούα ούα και τα ούγκα ούγκα στο τέλος;ρατσιστές ήσασταν ,είστε και θα είστε μια ζωή.Απολιτιστοι,απροσαρμοστοι και πίσω από τον κόσμο επίσης..βούτα τώρα μια μπουκάλα κρασί και χόρεψε ούγκα ούγκα γύρω από τη φωτια

  • Ας εδινες εσυ το πρωτο ματσ να βγει η αεπ αλλα ετσι μαθατε δεν κοιτας που βριζατε παιδια που καταγωνται απο την κοζανη…

  • η διοικηση της κοζανης να τον διωξει αμεσα για τις ντροπιαστηκες δηλωσεις του που ατιμαζουν το οναμα και την ιστορια του συλλογου

  • Χολή και κόμπλεξ εναντίον τους ακόμη και με ρατσιστικά σχόλια του τύπου “εδώ είναι Κοζάνη”και”πρώτα είμαστε Κοζάνη”και”σας φιλοξενούμε”και άλλα τέτοια χρόνια τώρα και μετά τι; Φταίνε αυτοί που δεν δώσαν το ματς.

  • Καλά το πάτε ,να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς οι φίλαθλοι από το μαγαζάκι που λέγεται ποδόσφαιρο μπας και τα παιδιά μας ασχοληθούν με με μην συντεχνιακές μορφές αθλητισμού.

  • 1ο Λογια απο πρωην ποδοσφαιριστη
    2ο Ζητα ουσιαστικα να εδιναν το ματς
    3ο Δινει λαβη γιανα συνεχιστει τα οσα λεγονται.
    4ο Δεν ξαναεγιναν πουθενα τετοιες δηλωσεις
    5ο Ολα αυτα για για να δικαιολογησουν καποιοι την παρουσια τους στην ομαδα της Κοζανης
    6ο Σταυρο Παρη δεν φταιει η ΑΕΠ αλλοι φταινε. Αν το καταλαβετε σημαινει οτι μαθατε γρηγορα ποδοσφαιρο. Αν οχι θα χρειαστει επιπλεον ποδοσφαιρο

  • ΔΗΛ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.ΑΦΟΥ Ε ΠΗΤ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΝ ΑΣΟ ΕΚΕΙΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ!!!

  • Γιατί θα κερδίσει η Κοζάνη το μακεδονικο? Πάλι τρεις βαθμοί θα ήταν διαφορά,έχασε 6 βαθμούς στην έδρα της στην αρχή,και αν δεν έχεις σταθερότητα από την αρχή σε αντίθεση με το μακεδονικό δε μπορείς να απαιτεις, η μηχανιωνα έκοψε βαθμούς από το μακεδονικό δεν έχασε,και είναι και συντοπίτες,για συνέλθετε,όσο για την ΑΕΠ,και γω δεν ξέρω ποιο στόχο είχε στο φετινό πρωτάθλημα

  • Ελλαδισταν!!!!!!!
    Δεν περιγράφω άλλο.
    Καρναβάλια(Σιουρδγκειμ) ε καρναβάλια.
    Όλοι χωριατειοι ενώ οι Κοζιανιτ πρωτεύουσανοι!!!!!!
    Κομπλεξικοι μια ζωή.Ο νόμος μαραζώνει και υπεύθυνοι για αυτό είναι οι Κοζανίτες μια ζωή στην αρπαχτη και το εύκολο διπλεκομενο χρήμα.
    Μόνο αρπαχτες Δεη, φοιτητές….απ’ τις πιο άσχημες τσιμέντου πόλεις της Ελλάδος.
    Κρίμα για τον κ.Πητ είναι και Πόντιος ο ίδιος.
    Η οικογένεια Κεντεποζιδη ας επιληφθεί επί του θέματος.

    • Τα είπες όλα. Μία ζωή έτσι. Βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Ποιος είναι αυθεντικός σουρδος, ποιος είναι χωριάτης, ποιος είναι αουτος.
      Καταστρέφεται η πόλη και ολόκληρη η περιφέρεια και ορισμένοι ασχολούνται ακόμη με τα αυτά.

  • Υποστηρίζουμε την Κοζάνη, είμαστε από την Κοζάνη, αλλά τέτοιες συμπεριφορές….να μην τις χαρακτηρίσουμε καλύτερα. Άντε, φέτος γίνεται μια καλή προσπάθεια και είπαμε όλοι μας να βοηθήσουμε, ερχόμαστε στο γήπεδο φέρνουμε και τα παιδιά μαζί μας. Αλλά πάλι επιστροφή στα παλιά και σε συμπεριφορές από κάποιους, όχι από όλους. Δεν φταίνε όλοι, αλλά αυτοί οι γνωστοί…..πητ… λιοντάρια…τίγρεις κ.λ.π.

  • Αν κέρδιζες θα ήταν απλά Κυριακή…
    Τώρα ψάχνεις φαντάσματα.

    Το να ζητάς δημόσια να σου δώσουν το ματς είσαι απλά για λυπηση.

    Πιο θλιβεροί οι ανόητοι στις κερκίδες. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους …

  • Εσείς βρε σκαρκιοτες ξύλα σκιζες που βρίζετε ο ΠΙΤ τι είναι δεν είναι αουτος;;;;; όπως δηλαδή στην αρχαία γλώσσα αουτος σημάνει ουτος αγράμματοι!!!

  • ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΠ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

  • Η νοοτροπία αυτή όπως την εκφράζει με τις δηλώσεις του ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι ένας από τους βασικούς λόγους και όχι μόνο,που το ποδόσφαιρο της περιοχής έφθασε σε αυτά τα χαλια
    Σαν παλαιός ποδοσφαιριστής πρέπει να ντρεπεται

  • Δεκαετία του 80 ακόμη μια φορά όλοι τους αντί να εξελίξουν το άθλημα το έχουν πάει 40 χρόνια πίσω …μαζί με το μακρύ χαίτη ξεπερασμένο λουκ … λυπάμαι γιατί δεν θα υπάρχει συνέχεια

  • Να απομακρυνθεί αμεσως απο την ομάδα ο κύριος αυτός. Ντροπή και αίσχος,μια ζωή κοζανάρα και ας μην βγούμε αν δεν παίζουμε μπαλα.Και σήμερα δεν παιξαμε

    • Δεν ηταν ο σημερινος αγωνας. Αλλα εφοσον σο αρεσει η λογικη το να ψωφισει η κατσικα του γειτονα, βλεπεις το δεντρο χανεις το δασος!

  • Ποντιος δεν ειμαι, αλλα μπραβο στην ΑΕΠ. Ο κομπλεξισμος στο μεγαλειο του για την αντιπαλη ομαδα. Ελεος και με αυτη την καραμελα των κοζανιτων με χαρακτηρισμους προς τις αλλες “ρατσες”, ητοι οι προσφυγες, οι αουτοι, οι χωριατες κοκ. Σιγα ρε πρωτευουσιανοι της κακιας ωρας. Διαβαστε την ιστορια σας απο ποια μερη προηλθαν οι προγονοι σας και μετα αντιληφθειτε ποιος ειναι χωρικος και ποιος χωριατης.

    • Η κοζανη εχει φανει στα δυσκολα αυτο το υβριδιο της ΑΕΠ δεν μασησε να ριξει την καλαμαρια! Την αμιγως ποντιακη ομαδα τι την νοιαζει για οποιονδηποτε αλλο

  • Όταν θα καταλάβουμε όλοι μας ότι η ομάδα της Κοζάνης θα πρέπει να εκφράζει όλο τον νομό Κοζάνης ( χωριάτες αούτους κλπ ) και όχι μόνο την πόλη της Κοζάνης και αφήσουμε πίσω τις προκαταλήψεις τότε θα μπορούμε να κάνουμε ομάδα που να κερδίζει στο γήπεδο και να σταθεί σε άλλες κατηγορίες .

  • Τι έγινε Πιτ ?? Ήθελες να σού δώσουν το ματς να γίνεις τζάμπα μάγκας ?? Να το παίζετε επιτυχημένοι ?? Μια πόλη μια ομάδα μια πατάτες μια τζατζίκι μια ρετσίνα …Άντε γεια που θέλετε και άνοδο

  • Cult εμφανιση με λασπωτηρα 80’s στα μαλλια και μπυροκοιλια.Δηλωσεις χωρις αρχη μεση και τελος απο υπαλληλο της ΔΕΥΑΚ που με την μισθαρα του νομιζει οτι ειναι μεγαλοσχημων παραγοντας.Γυρισαμε 40 χρονια πισω σε εποχες Κοζανης -Εορδαικου…..τοτε που στον μικροκοσμο μας Κοζανη και Πτολεμαιδα ειμασταν δυο μεγαλα χωρια….

  • Οσοι καταλαβατε οτι ο Πιτ μιλαει για τον συγκεκριμενο αγωνα και γιατι δεν τον εδωσε η ΑΕΠ ειστε βαθια νυχτωμενοι. Μιλαει για τον εν λογω μεγαλομανατζερ που πηρε την ΑΕΠ και αρνειται απο την αρχη να συνεργαστει με την νεα διοικηαη της Κοζανης. Σε πολλα θεματα, απο το γήπεδο στο οποιο θελει να βαλει λεφτα η Κοζανη για να το βελτιωσει μεχρι και για παικτες της ΑΕΠ που ζητησε η Κοζανη για να ενισχυθει τον Γεναρη. Αντι να κατσουν να δουν για οποιαδηποτε συνεργασια, ο εν λογω κυριος αρνειται να τους μιλησει.

  • ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ? ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΒΑΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ …?

  • Πάρε πίσω τούς χαρακτηρισμούς φίλε μου και ζήτησε συγγνώμη ,η εμφάνιση και το επάγγελμα δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.