Αναγνώστρια του kozan.gr: “Πόσο δύσκολο είναι να γίνει ένα πεζοδρόμιο έστω από τη μία μεριά μόνο το οποίο δεν είναι παραπάνω από 2 km;”

21 Φεβρουαρίου 2022
14:23

 

Πόσο δύσκολο είναι να γίνει ένα πεζοδρόμιο έστω από τη μία μεριά μόνο το οποίο δεν είναι παραπάνω από 2 km; Ποιος ευθύνεται τόσα χρόνια και δεν έχει γίνει κάτι μιλάω για το πεζοδρόμιο που ξεκινάει από το ΚΤΕΟ (έξω από την Λευκόβρυση) συνεχίζει στο Μασούτη και φτάνει στον κόμβο. Επειδή τυχαίνει να διασχίσω αυτό το δρόμο τουλάχιστον με το πάνε έλα τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα και βλέπω ότι υπάρχουνε πεζοί γιατί υπάρχουν και σπίτια εκεί αλλά και επειδή θέλουν να περπατήσουν για οποιονδήποτε λόγο τελοσπάντων είναι άκρως επικίνδυνο ιδιαίτερα τα βράδια σχεδόν δεν φαίνονται οι πεζοί. Aς κάνουμε κάτι πριν γίνει κάποιο κακό. Θα έπρεπε να έχει γίνει χθές πριν πολλά χρόνια το αυτονόητο.

8 σχόλια

  • Σάμπως και μέσα στην πόλη που έχει πεζοδρόμια, μπορεί να τα περπατήσει άνθρωπος; Αφού τα περισσότερα είναι 30 πόντοι φάρδος το πολύ και ξεφυτρώνουν συνεχώς πάνω σε αυτά κολώνες και πινακίδες!

  • Γιατί στην οδό Ιωνίας πως πας για κρόκο αν έχεις παιδάκια με καρότσι δεν πας τα δέντρα σήκωσαν της πλάκες,και δεν χωράει κιόλας να περάσεις

  • αυτό που ζητάτε καλή μου κυρία είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε άλλα πόλη εκτός από τη δική μας
    λυπάμαι που σας το λέω όμως αυτή είναι η πραγματικότητα

  • Κάθε μέρα περπατώ στο πεζοδρόμιο της Μ. Αλεξάνδρου στη διασταύρωση με την Ροδόπης ένα μικρό τρίγωνο παρκάκι με κάγκελο με αναγκάζει βαδίσω για 5 μέτρα στο οδόστρωμα όπου πάντα υπάρχει παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να καταλάβω από το σημείο αυτό δεν περνάει κανένας του Δήμου και να πει στον αρμόδιο να μετακινήσει το κάγκελο και να κάνει μισό μέτρο πεζοδρόμιο για 5 μέτρα; Τόση αδιαφορία τόση ανευθυνότητα τόση ασχετοσύνη να διορθώσουν μια κακοτεχνία;

  • Για να γίνει αυτό που ζητάτε, πρέπει να γίνουν απαλλοτριώσεις… Καταλαβαίνετε οτι οι παρόδιοι ιδιοκτήτες θα ζητησουν τα μαλλιά της κεφαλής τους…

    • κάποτε πρέπει

      κάποτε δεν πρέπει να γίνει και καμιά απαλλοτρίωση πως θα γίνει αλλιώς. Ξέρεις πόσοι δρόμοι μέσα στην πόλη δεν έχουν διανοιχτεί 40 χρόνια που ζω σ αυτή την πόλη, πόσα χρόνια ακόμα πρέπει να περάσουν; Και αυτό που με σκάζει είναι ότι τα συμβούλια, οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι πάνε κι έρχονται και κανένας δεν ασχολείται…

      ούτε τα σπίτια κτίζονται και ούτε οι δρόμοι ανοίγουν και τα οικόπεδα είναι γεμάτα χόρτα και χαλάσματα με ποντίκια, αμάν πια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.