B. Kωνσταντόπουλος: “Η νέα γεώτρηση, για την ύδρευση Τριγωνικού-Πολυρράχου, δε λύνει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών”

22 Φεβρουαρίου 2022
11:18

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος ενημερώνει τους πολίτες ότι με την νέα γεώτρηση που θα γίνει στο Τριγωνικό, λύνει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών Τριγωνικού-Πολυρράχου.Γράφει επί λέξει: «Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του Δήμου μας που είναι η υδροδότηση του Τριγωνικού & Πολυρράχου φτάνει προς την τελική του λύση. Μετά την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού έχουμε και τη δημοπράτηση της νέας γεώτρησης στη θέση “Καψάλα” για να υπάρξει επάρκεια νερού όλο το χρόνο και στα δυο χωριά μας.»
Θέλω να τον ενημερώσω για κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζει και να ενημερώσει σωστά τους πολίτες, ότι δηλαδή η νέα γεώτρηση στην οποία αναφέρεται, είναι εφεδρική γεώτρηση και όχι καινούργια γεώτρηση. Δηλαδή «πιάνει» το ίδιο νερό, γίνεται στο ίδιο γεωλογικό ρήγμα. Αν το νερό της περιοχής λιγοστέψει λόγω ανομβρίας, όπως συνήθως γίνεται, τότε η νέα γεώτρηση δεν θα έχει και αυτή νερό.
Η νέα γεώτρηση επομένως λύνει το πρόβλημα μόνο αν υπάρξει βλάβη στην υφιστάμενη γεώτρηση. Επομένως ο δήμαρχος θα έλυνε το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών αν έκανε γεώτρηση σε νέο ρήγμα για την εύρεση νέου υδροφόρου ορίζοντα, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Άρα, θετικό μεν ότι γίνεται η νέα γεώτρηση, δεν λύνει όμως οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών.

9 σχόλια

  • Αφού το γνωρίζει τόσο καλά το πρόβλημα , που υπήρχε και επι της δημαρχιας του ,γιατί δεν έκανε γεώτρηση σε άλλο μέρος, για να το λύσει;

    • Γιατί έκανε το άλλο μεγάλο έργο, την συνδεση δηλαδή της δεξαμενής Τριγωνικού με την δεξαμενή Πολυρραχου, μέσω αγωγού μήκους πάνω από 4 χιλιόμετρα, έργο περίπου 250 Χιλ ευρώ.

    • Επίκαιρος είσαι. Ο άνθρωπος ήταν μέχρι το 13 και ανέλαβε δήμο που ενώθηκε με Βελβεντό.λιβαδεροντρανοβαλτο θητεία 3μιση χρόνια και ΜΝΗΜΟΝΙΑ
      Και μάντεψε ποιος ήταν πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου για δύο χρόνια γιατί μετά εξαφανίστηκε; Ναι ναι Χρήστος Ελευθερίου ο σημερινός δήμαρχος!

  • Το καινούργιο που κυκλοφορεί είναι ότι η αντιπολίτευση δεν θέλει να θαφτεί του κουφάρι της μαβε
    Μιλάμε για κατάσταση ανεξελεγκτη

  • Η μόνιμη λύση για νερό στο Τριγωνικό και το Πολύρραχο είναι γεώτρηση είτε στην περιοχή του Μεταξά είτε στην περιοχή του καρστικού υδροφορέα των ασβεστολίθων. Όμως και οι δυο επιλογές έχουν κόστος, η πρώτη σε δίκτυα η δεύτερη σε άντληση. Ποιος θα πληρώσει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.