Πορεία εξέλιξης τεχνικών έργων της ΠΕ Κοζάνης

22 Φεβρουαρίου 2022
11:20

 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την Οικονομική Επιτροπή στις 22-2-2022 την εξέλιξη των παρακάτω  έργων της ΠΕ Κοζάνης:

  • Επισκευή και συντήρηση δρόμου από το Δαφνερό προς όρια Π.Ε. Γρεβενών, συνολικού προϋπολογισμού 718.000 € (έγκριση 2ου πρακτικού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου)
  • Υδροηλεκτρικός Σταθμός ισχύος 0,33MW στη θέση “Φράγμα Σισανίου” της Δ.Ε. Ασκίου του Δήμου Βοΐου, συνολικού προϋπολογισμού 560.000 € (έγκριση 1ου  πρακτικού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου)
  • Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού & αποκατάσταση λιθορριπής προστασίας θεμελίωσης γέφυρας χειμάρρου Κομνηνών, συνολικού προϋπολογισμού 38.700 € (έγκριση δημοπράτησης και έγκριση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας)

Κατά την ίδια συνεδρίαση, η αντιπεριφερειάρχης εισηγήθηκε δαπάνη συντήρησης των  μετεωρολογικών σταθμών Κοιλάδας, Μεσόβουνου και Βελβεντού και επανεκκίνησης των ζωντανών καμερών (live web cams) της ΠΕ Κοζάνης.

 

8 σχόλια

  • Η Κατερινα ειναι σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας. Αφήστε το κορίτσι να εργαστεί γιατί έχει δυνατότητες και θέληση.

  • Τελειωσε ο κασαπιδης με αυτα που εκανε στις αλλαγες και με τον τροπο που τις εκανε περνωντας τηλ τους απερχομενους στο παρα 1,αυτα ουτε ο πιο ασχετος δεν τα κανει,δεν το χειριστηκε σωστα και εβαλε πολλους απεναντι του,εδω λυνουν και δενουν ειδικοι συνεργατες και αυτοι που παλεψαν για ψηφους ειναι στην απεξω,ασε που ανελαβε τα παντα ο ιδιος δες αγροδιατροφη,τουρισμο και απαξιωσε ατομα ικανα οπως βαβλιαρα,γιουλη,σαββοπουλο,καποιοι παρεμειναν λογω του οτι σε ολα του λενε ναι και νομιζει οτι ετσι ειναι καισαρας,ομως εδω δεν ειναι ερντογαν και κιμ γιογκ ουν,ολα σε λιγο που θα ερθουν οι εκλογες θα τα βρει μπροστα του και ας τα λενε αλλιως τα φερεφωνα του,οσο ψηλα πετας τοσο θορυβο κανεις πεφτωντας,δυστυχως γιωργο δεν δειχνεις να παιρνεις τα μηνυματα οσο προλαβαινεις.

  • Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Οι διευθυντές που θα τους ξανακάνεις διευθυντές, οι προϊστάμενοι που θα τους ξανακάνεις με υπογραφή Περιφερειαρχη, οι πιο πολύ σας τα ψελνουν, σας κοροϊδεύουν, σας υποτιμά ε και καλά σας κάνουν. Τέτοιους θέλετε.

  • Εσεις να καμαρωνετε τα αξιωματα σας και τους τιτλους σας.Η αληθεια ειναι μια ,πικρη βεβαια αλλα πρεπει να λεχθει!!Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ,ενωμενο και παντα στην πρωτη γραμμη διοικησης.Ολα τα αλλα ειναι αστεια αφηγηματα!!

  • Τα έργα είναι από τον Καρρυπιδη. Έρχονται οι εκλογές. Αυτοί που σας τριγιριζουν θα σας μαυρίσουν. Οι δκοί σας και αυτοί αφαντοι.Οι συριζαιοι βλέπω να ρχουντε.Βλεπω Κατανα, καριπιδου πάλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.